Kunst og underholdningFilm

Dzhon Uayt. Unge mangefacetteret talent

I amerikansk film i dag er der mange unge talenter, der afslører sig selv i de mest forskellige områder. En af disse talenter er Dzhon Uayt. Ved fire og tredive år han var populær, var nødt til at trække sig tilbage i mange film. Men første ting først.

biografi

Amerikanske skuespiller født i Canada i Toronto (Ontario) varm junidag i 1981. Zodiac tegn Dzhon Uayt - tvillinger. Hans højde - 178 cm. Allerede siden 1990, den unge mand begynder at deltage i en lang række amerikanske talkshows og tv-programmer.

sæber barndom

Allerede i 1991 blev John inviteret til showet under den spændende titel "Er du bange for mørke?" Billedet behagede publikum og holdt i toppen af fem år. Fra 1991 til 1996. Dzhon Uayt var efterspurgt ikke blot i serie Er du bange for mørke?, Men også tog aktiv del i tv-shows af forskellig art.

I løbet af denne samme tid, har det unge talent arbejdet i flere animerede film:

  • TV-serien "Kung Fu: The Legend Continues", som var fra 1993 til 1997;
  • serien "Tales of målmanden fra krypten."

I 1994 kom den animerede serie "The Magic School Bus" på skærmen. Skuespilleren var involveret i eftersynkronisering af dette maleri helt frem til 1998.

I løbet af disse år, Dzhon Uayt deltager i nogle velkendte tv-projekt: "Johnny og Clyde", "Tails - levende ørn - er død", "middel", "Safe Haven".

Modnes skuespiller, moden og roller.

Gennem årene er mange producenter betragtes i unge talenter har allerede oplevet og talentfuld kunstner. Siden 2002, Dzhon Uayt - skuespiller, der tager del i sådanne verdensberømte film som "The Boy Toy", "American Pie", "part pige".

Senere i sit liv synes sensationelle serie "Cold Case", "Alpha'er", "Clan Kennedy." Glem ikke om det og animeret oplevelse. Deltager i eftersynkronisering den "røde linje."

Den bedste år i sin skuespillerkarriere anses for at være den anden i 2006 medvirkede han i seks film, og gav udtryk for flere tegnefilm. År for stagnation - 2001-th: kun én film, som ikke er optaget af kritikere og forårsagede ikke nogen spænding i publikum.

Skuespiller og producer

John kalder sig ikke blot en skuespiller, men også en producent. Han var fremme nogle tv-shows, sætte kraft i skabelsen af tv-projekter. For fire og tredive år af sit liv, John formået at spille i 36 film, deltog i stemmeskuespil dusin animerede film, formået at få to dusin tv-shows (herunder formanden for hovedpersonen), jeg forsøgte at spille sig selv.

Hvis du ikke er bekendt med arbejdet i denne amerikanske skuespiller, anbefaler vi at være opmærksom på denne talentfulde og lovende kinopersonu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.