Intellektuelle udviklingMystik

Conspiracy til at sælge bilen vil give en virkelig god deal

Bilen har længe ophørt med at være en luksus. Nogle ændre dem som en handske, mens andre gør af hele denne forretning. Men meget ofte sker det, at en god bil det er umuligt at sælge på en gang, og til at reducere prisen åh hvordan du ikke ønsker. Men erfarne "sælgere" let komme rigtigt selv skrot til gode penge. Hvad er deres hemmelighed? Det er meget simpelt - en sammensværgelse om at sælge bilen. Ja, ja, du ikke syntes. Selv nu, i en alder af højteknologi, folk fortsætte med at bruge det gamle magi.

Har du brug for en sammensværgelse om at sælge en bil, kan det kun forstås ved at vide, hvordan det fungerer. Magic gør ikke "tilslørede" købere øjne og ikke skaber en gunstig aftale uden din deltagelse. Selv efter ceremonien bør du ikke ophøre med at give information og vise annoncer. Styrken af sammensværgelsen kun er rettet til det faktum, at friste dig til mere favorable vilkår, for at sikre, der ikke fejlbedømme. Efter denne transaktion vil ikke have nogen ubehag fra køber eller sælger.

Der er ikke et komplot for at sælge ting, men mange er skeptiske over det. Efter alt, de magiske ord er kun gyldige i tilfælde af at du er Du har magten. Derfor er der en vidunderlig modtagelse. Han handler i kraft af dit ønske. Bare prøv at forestille dig, hvad din bil allerede er solgt. Mærk de følelser, som du vil opleve efter en vellykket transaktion, så prøv at forestille dig, hvordan genberegne den ønskede pose penge. Universet vil reagere og være sikker på at opfylde dit ønske, ligesom gin. De vigtigste ting - at gøre denne øvelse mere end én gang. Daglig visualisering betydeligt fremskynde salget af din bil.

Hvis du ikke passer denne metode, at sammensværgelse sælge bilen - ikke den eneste måde at begå en vellykket transaktion. Der henvises til de gamle nordiske runer. Korrekt indskrevet skilte selv er magt, og du behøver ikke at investere. Tegn bør være i maskinen, så for ikke at blive set, eller at lave en midlertidig maskot. Egnet selv en almindelig ark papir. Meget god er runer indskrevet på sølv. Kombinationen af følgende: Laguz + Mannaz Odal + + + Gebo Fehu. Det betyder, at du skal opdatere en gang om ugen.

Stadig, ikke at bruge plottet til at sælge bilen, kan du gå i kirke eller læse bønnen. For at udføre en vellykket transaktion enhed, henvises til Nikolayu Chudotvortsu eller Johannes Barmhjertige. Din anmodning skal være oprigtig, da de hellige vil helt sikkert hjælpe. Men denne metode er heller ikke perfekt, fordi kun passer til en dybt religiøse mennesker. Men drys bilen med vievand , vil ikke være overflødig alligevel.

Hvis du er sikker på, at spare kun en sammensværgelse om at sælge maskinen eller magisk ritual, henvises til de gamle bøger. Måske dit hus har en gammel volumen af min bedstemors hemmeligheder. Det er bedre at fokusere på de "besværgelser", der udtales i aftagende måne. Denne cyklus er forbundet med tab og skader, så er ideel til en enkelt salg af din ejendom. Efter alt, er det vigtigste mål - at slippe af med ting.

Under alle omstændigheder, det vigtigste - at tro på deres styrke, og at lykken er sikker på at smile for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.