Intellektuelle udviklingAstrologi

Den sandeste karakteristisk for Aries kvinde

Karakteristik af kvinder i Vædderen begynder sin militans. Dette træk er tydelig på næsten enhver alder. Man behøver blot at røre ved sine grundlæggende principper - og du vil lære, hvad det er at kæmpe med Amazon. For hvad hun anser hellig for mig selv, vil Vædderen kvinde kæmpe til sidste blodsdråbe (og ikke kun i overført betydning). Antallet og styrken i deres fjender, er det usandsynligt, at blive betragtet.

Vædderen sign karakteristika

Kvinder født i marts og april, den er åben, selv naiv. Hendes tro på retfærdighed vil ikke forsvinde, selv efter erhvervelsen af et rigt liv oplevelse. Og det faktum, at hun bliver nødt til at lære, er uomtvistelig. Én god ting - disse kvinder besidder visse evner og intelligens, hurtig reaktion på ændre begivenheder. Med alderen kommer visdom til dem, så livet vil gå mere harmonisk. Karakteristik af Vædderen kvinde ville være ufuldstændig uden omtale af sin ekstraordinære forsømmelse af mændenes rolle i mit liv. Hvad er dette "namby-pamby", hvis hun selv er i stand til alt! Blandt de fleste feminister - Vædderen. Det er i sagens natur dem!

forretning

I Vædderen kvinde har ingen lige. Hendes energi er i fuld gang, hvis det opsat på ideen. Og det arbejde, som hun ikke kan lide, havde hun ikke enig! Enhver produktion karakteristika Vædderen kvinde vil indeholde ganske modstridende oplysninger. På den ene side, det holder hele produktionen, på den anden side - at overbevise hende om noget, andre ikke har kapacitet. Hvis hun er sikker på at han har ret, så er dette din destination! Der er ingen tredje! Fra dette er der konflikter, hvor det ofte ikke forstår, hvorfor hendes vrede, fornærmede kolleger (og chefer). Hun mente godt, men jeg glemte at den anden er den "bedste" kan være helt anderledes. Men det er tilgivet for sin ekstraordinære energi, originale ideer og organisatoriske færdigheder.

Romantik, hvori deltager Aries kvinde: specifikationer, kompatibilitet

Til det modsatte køn, denne dejlige dame er super-attraktivt. Først og fremmest, det står et lyst udseende og åbenhed. Men for at opbygge et forhold til hende, er ikke let. I sin ungdom hun simpelthen ude af stand til kompromis, selv om det ofte hun lider af det. Med alderen, en kvinde lærer delikatesse, slå sig ned lidt, men magt over dig, vil ikke tillade nogen at have. Selv tilsyneladende milde lam kan blive en grusom dyr, hvis den står over for en løgn eller uretfærdighed. Fjender (og rivaler) Vædderen kvinde ikke tilgive! Men det er i stand til trofast kærlighed og loyalitet, der fascinerer hende valgt. Hun var mere egnede brand tegn, er i stand til at tolerere hendes stemninger og principper. Så i et par med Leo, vil hun skabe en stor familie.

Børn til hende

Kan ikke fuldføre karakterisering af kvinderne i Vædderen, hvis ikke beskrive hendes forhold til barnet. I familien, børnene er langt vigtigere for sin mand. Sidstnævnte er måske ikke klar over dette liv. Med et barn, hun første dage af opbygning af partnerskaber. Det er som en ligeværdig og respekteret personlighed for det, såvel som enhver voksen. Børn elsker det. De accepterer og elsker hende åbenhed og ligefremhed, evnen til at få venner og pålidelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.