Intellektuelle udviklingAstrologi

Kvinden og manden Lion Fiskene: kompatibilitet af par

Hun - tyrannisk majestætiske dronning, omgivet af skarer af fans og altid bliver i søgelyset. Han - den ukuelige romantisk, luftige, løsrevet fra alt, gravet ind i deres indre verden. De er, den samme kvinde og Leo mand Fiskene. Kompatibilitet dem er af stor interesse, fordi de er så forskellige. Men der er ingen barrierer for den store kærlighed. Hvad vil slå denne forening? Dette var vores artikel.

Leo kvinde og Fiskene mand: Kompatibilitet følelser

I første omgang, fra det øjeblik, at som skæbnen slog sig ned i deres hjerter lyse følelser i forhold til hinanden, de lever i et eventyr. Kvinde Leo afviser alle deres fans efter en, der virkelig sunket i hendes sjæl. Male Fish flyver længere i deres endeløse drømme, som de er nu - en smuk pige. Gradvist dog en forskel tager sine karakterer. Denne omstændighed påvirker også deres kærlighed kompatibilitet. Kvinde Leo, Fiskene mand er gradvist begyndt at føle vrede. Damen i dette forhold er stærk og hårdfør, men dens tålmodighed kan komme til en ende. Hun åbent og dramatisk udtrykker sine følelser vil være ubehageligt ved siden af den udadtil kolde genert "fisk" repræsentant. Fiskene mand, tværtimod, ønsker at vise deres kærlighed blidt og yndefuldt. Han føler sin partner, fanger alle de ændringer hendes humør og lærer hende forståelse og fred.

Kvinden og manden løve fisk: ægteskabelig kompatibilitet

Formalisering Unionen ofte findes i sådanne par. På trods af dette kan ikke være udslæt at sige, at deres liv sammen er skyfri. "Fisk" mand, som regel helt hjælpeløs i husholdningen. Alt ansvar ligger hos løvinde, som først er glad for at tage højde for hans håndplukkede efterfølger. Efterfølgende kan det resultere i tab af respekt for hans kone, holdningsløse og træg. Fiskene mand, til gengæld er en skjult leder af familien; Aktiv kvinde i kraft af deres overfladiskhed ikke indser, at familielivet er vigtig, ikke bare udefra, men også indefra, hvor det hersker manden. Derfor, i deres fagforening som i enhver anden, tålmodighed og forståelse er vigtige, visionen om de underliggende obligationer.

Kvinden og manden Lion Fiskene: kompatibilitet i sex

Sex livet er obligatorisk og er et vigtigt aspekt af deres liv. Hele problemet ligger i den forstand, at investere i det mand Fiskene kvinde Lev. Sex for den første af dem - en vej at gå endnu højere, op til himlen; Med denne handling associerer han noget helligt, guddommeligt, mystisk. For det andet til sex - er en måde at vise sig i al sin pragt, viser alle deres livagtige følelser. Mennesket henledes på bløde sensualitet; Kvinden - en levende lidenskab. Det kan ske, at han i seng ville være kede med hinanden. Men en sådan udvikling er kun mulig, hvis de er - et par konservative og konstant egocentrisk. Men hvis de vil være i stand til at se på hinanden som et frisk pust, som noget nyt i deres liv, og de ønsker at se på en anden side af medaljen, de har lykke. Først da vil deres fagforening lovede at være stærk, holdbar og romantisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.