SundhedKvinders sundhed

Er det acceptabelt sexliv under graviditeten?

Sex liv er meget vigtigt for kvinder. Men under graviditeten, det medfører berettiget frygt for liv og helbred i fremtiden baby. Så er det muligt at fortsætte et seksuelt liv , eller bør afholde sig?

mytologi

mange myter går blandt gravide kvinder, der er tvunget til at benægte deres hendes mand i intimitet. Overvej de mest almindelige.

  1. Under samleje, det mandlige organ får til barnet. Af denne grund, fremtidige fædre selv nægter at have sex, tænker, der kan skade barnet. I virkeligheden er det ikke. Selv på den store scene af graviditeten barnet er langt nok væk fra skeden. Desuden er det i livmoderen inde i fosterhinden er omgivet af fostervand end er beskyttet. Derfor kan sexliv ikke forårsage fysisk skade på barnet.

  2. Sex liv kan føre til abort. Hos raske kvinder vil dette ikke ske. Ja, en orgasme fører til sammentrækninger i livmoderen, men det er minimal og abort sker.

  3. Seksuel kontakt følelse forringes. Denne myte - delvist sandt, men kun i tilfælde, hvor en kvinde og så ikke havde det godt, men graviditeten er vanskelig.

Hvorfor skal ikke benægte sin mand?

Intim livet bringer en masse fordele i forholdet mellem de kommende forældre. Nægter at have sex, parret bliver anspændt, irritabel. forekomme konflikter og alvorlige skænderi. Dette har en negativ indvirkning på kvinders sundhed og på betingelse af fosteret. Tværtimod, når familien er etableret sexliv, alt er stabilt og regelmæssigt, der er harmoni og kærlighed. Og disse er de vigtigste ingredienser til en fremtidig baby.

Før fødslen sex, eller rettere sperm mænd, blødgør livmoderhalsen, lette fødslen processen. Desuden er regelmæssig sexliv forbereder fødselskanalen og barnet er født meget hurtigere.

Hvornår bør du give op?

Der er også kontraindikationer når den seksuelle liv af en kvinde ikke er tilladt. Dette sker i tilfælde af truende abort, svær graviditet, manglende evne til at pleje barnet, samt tilstedeværelsen af genitale infektioner tarmkanalen hos mænd. Men dette punkt bør drøftes med den behandlende gynækolog, som, afhængigt af sundhed anbefale at afholde sig fra samleje.

Det er ikke nødvendigt at gå ind i kærlighed glæde tre uger før PRD. På det er to grunde: fødselskanalen skal være rene, ikke udsættes for smitte, ophidselse og orgasme kan føre til for tidlig fødsel, når frugten er klar til udseendet. Nogle læger anbefaler ikke at holde den intime liv og i den første måned af graviditeten. Men så igen, alle individuelt.

Vi bør også sige, at manden bør nægte, og i de tilfælde, hvor den vordende mor er syg, stressende, eller ikke er klar til sex. Går mod sin vilje er kontraindiceret! Hvad der sker, er, at en kvinde ni måneder ikke ønsker samleje. Mænd har brug for at forstå det og acceptere det.

Sex livet efter fødslen er helt anderledes. Tid til det næsten ikke blive, men den følelse vil være helt nyt. Derfor, hvis helbredet tillader, forældrene nødt til at holde sexliv op til fødslen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.