Hjem og familieKæledyr

Schæfer: Hvor mange hunde lever denne race? Faktorer, der påvirker levetiden af tyske hyrdehunde

Hunde ledsage den person, for mange hundrede år. De adskiller sig fra hinanden ikke kun de ydre, men også deres evner, der har meget forskellige formål. Den mest populære og alsidige race, hvis repræsentanter kan foretage en grænse søgning, og arbejde for at redde folk, og for at være lige kæledyr er schæferhunde.

Hvor mange hunde lever

Hver ejer før eller senere, er dette spørgsmål givet. Levetiden af hunde er lille sammenlignet med andre dyr - for eksempel, kanariefugle lever op til tyve år. Den mest trofaste og intelligente dyr, et helt liv i tjeneste hos en person, der sjældent lever så meget. Den gennemsnitlige hund forlade os i en alder af 12-15 år.

Temmelig hurtigt tiden flyver, når små og sjove hvalp bliver til strøm, fast hund. Det tager flere år, og omkring otte år af et dyr at indtaste en fase kaldet alderdom. I denne alder, at hunden har tendens til at tilbringe det meste af deres tid i fred og ro. Det svækker syn, hørelse, er der en række lidelser. Ejeren skal bevise over for den aldrende kæledyr maksimal opmærksomhed og omsorg.

Hvad påvirker den forventede levetid

I høj grad af, hvor meget der kan leve hund påvirker dens race og størrelse. Små hunde har en tendens til at leve længere. For eksempel, Fox Terrier levetid ofte overstiger den 15-årige milepæl. Race Schæferhund tilhører en temmelig store hunde, så det er som regel den maksimale alder er 12-13 år. Men på trods af statistikken, er der mange tilfælde, hvor repræsentanter for denne race har levet meget længere. Med godt indhold er det meget muligt. Til dette behøver kun at opfylde visse betingelser.

Af afgørende betydning er magt. Kosten skal være en tilstrækkelig mængde protein, kulhydrat, og vigtige vitaminer og mineraler. Derfor skal du sørge for at fodre din hund kød, grøntsager, korn. Men på samme tid forsøge ikke at overfodre dit kæledyr.

Den næste tilstand på lang levetid - er at sikre hunden fysisk krævende. Rør i livet for disse dyr er meget vigtigt. Race Schæferhund skabt for tjenesten, så disse hunde især brug for uddannelse og lange gåture.

Og den sidste faktor, der påvirker den forventede levealder - et kæledyr sundhed. Du skal besøge den veterinære klinik for periodisk eftersyn, t. Til. Rettidig påvisning af sygdommen behandles meget hurtigere. Obligatoriske profylaktiske vaccinationer, at hunde gør hvert år.

fodring

Ligesom alle andre kæledyr med behov for god ernæring og en Schæfer. Hvor mange bor disse hunde - i høj grad afhænger af deres kost. Udstilling dyr fodret tørre foderafgrøder fordelagtigt super-klasse. De indeholder en masse protein, samt hondoprotektory nødvendigt for at ledbånd og led.

Hvis hunden er på en naturlig fodring, bør ejeren sørge for, at op til 70% af kosten var råt kød og indmad. I menuen, skal du sørge for at inkludere kogte grøntsager, korn (havre og ris), ost og yoghurt. Mange Shepherd gerne bide æbler. Før de når to år i hundemad er påkrævet for at tilføje vitaminer.

livsstil

Ligegyldigt, hvor den tyske Shepherd - i lejligheden eller i gården af et hus på landet, den har brug for en lang daglige gåture i den friske luft. Af natur den indeholder et krav om fysisk træning og en aktiv livsstil. I mangel af affald energi i hunden begynder at ødelægge karakter, ser det ud til overdreven ophidselse og nervøsitet. Så klasserne i gaden, hun havde brug for.

De fleste hunde på grund af deres intelligens med glæde uddannet forskellige teams, men især i den tyske Shepherd lykkes. Hvordan de lever ved siden af en mand - har altid været i stand til at huske ord og hele sætninger, talt ejer. Disse hunde er meget glade for at blive ansat på en uddannelse platform eller bare køre bolden.

Det blev konstateret, at de Shepherds bor i landdistrikterne, hvor der er alle muligheder for aktiv fritid, lever meget længere end deres kolleger, der er tvunget til at leve i en komfortabel lejlighed. Derfor, for at byerne kæledyr levet så længe som muligt, er det nødvendigt at sikre udøvelsen. Lange ture, motion på en uddannelse platform, der kører bag cyklen - at sådanne klasser foretrækker tysk hyrder. Hvor mange af disse hunde bor i huset - så meget tid, og du er nødt til at gøre det. Load falder kun i voksenalderen kæledyr, når det allerede er ved at blive svært at flytte en masse.

Bekymring om sundhed

Tysk Shepherds er arter, hvis helbred er sjældent grund til bekymring fra ejerne. Men nogle af dem er uløseligt forbundet med sygdommen. Dette er primært en række hudproblemer - allergier og dermatitis. Deal med dem er med til at styre strømmen og rettidig vaccination. Voksne hunde fodring på naturlig mad, nogle gange lider tarmslyng. I disse tilfælde har hårdt brug for kirurgi.

Huset er opmærksomme og omsorgsfulde ejer forventede levetid Schæferhund vil være langt mere accepterede normer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.