Hjem og familieKæledyr

Jagt med en hæs på en elg og en bjørn

Bjørn Hunt - er en fascinerende, men også en farlig besættelse. Kun en modig person er i stand til at kæmpe med ejeren af taiga. De fleste jægere mener, at hvis en bjørn til en stor virksomhed, faren ikke truer. Ak, er det ikke. Hvis dyret er en alvorlig trussel i sig selv er ikke, men øger sandsynligheden for at ramme mennesker i en tilfældig kugle. Derfor bære jagt med slædehunde vil være bedst. Nå lært hunden, en bjørn kører rasende, med passion, anvender smertefulde greb og bid for Gashi. I dette tilfælde bør de være så adræt og adræt, visko gøen af dyret, bør ikke give at flytte fra det sted, og mens flygter, bittert bjørn smertefulde bid og greb.

Den vigtigste og grundlæggende årsag til den utrolige popularitet af denne race er deres høje effektivitet, gør det muligt for jægeren at øge antallet af potentielle muligheder for trofæer. Distribueret jagt husky på et lille spil: zobel, grævling, mår.

Arbejder på at disse små dyr, hund viser høj kvalitet, høj hastighed søgning, pause efter prichuivaniya at teste det lidt gøende eller strejker ben ind i stammen af træet, hvilket får dyret til at være bange og at opdage sin tilstedeværelse, selv lille bevægelse, som hunden vil fange deres akutte hørelse eller syn. En såret dyr, ville hun bringe i hænderne på ejeren.

Moose jagt med husky har sine egne karakteristika. Erfarne jægere ved, at for at opspore er et stort dyr, skal hunden lære og tog.

På jagt efter elg

Elk - er den største repræsentant for hjorte familien. Han er kendetegnet ved rød farve om sommeren og mørkegrå skygge om vinteren. Horns er kun til stede hos mænd og forekommer allerede, så at sige, i voksenalderen, alder 5 - 6. De har en skovl-visning med en masse processer. Elk gevirer tendens til at falde, og det sker i begyndelsen af vinteren. Disse dyr lever omkring 20 år. De bliver kønsmodne i to år. parring dem - i september. Hanner på dette tidspunkt begynder det egentlige dyst for hjertet af damerne. Denne gang de kaldte dværg. Graviditet hos kvinder varer omkring otte måneder, og de fører ofte to kalve. Og i 3 - 5 måneder, begynder de at fodre på egen hånd.

Disse dyr lever af træagtige vegetation, dybest set er det de skorpe nåletræ løvtræer, særlig efterspørgsel er barken af asp. I sommeren elg komme videre urteagtige planter og gøre overgange i deres søgen efter føde. Om vinteren, disse dyr sammen i flokke af 20 individer vælger deres overvintring sted og blive der for hele sæsonen.

Da vinteren elg overgange ikke begå, og sporene i sneen er tilbage. Men de er bange for skud, og skræmte elg kan undslippe, ikke engang at være opmærksom på de dybe driver. Men de ikke bare efterlade spor, og hele skyttegrav.

I elg fremragende hørelse. De er i stand til ikke blot at høre lyden af trafikken er stadig en kilometer væk, men kan endda præcist afgøre, hvem der er en person eller et dyr.

Jagt med en hæs i høj grad letter indfangningen af et vildt dyr. I en hurtig galop, hunden lydløst når elg og blokere hans vej foran, ikke give slip - gøen. På samme hæs stemme er forskellig fra situationen med lille spil.

I jagten på elg bruges oftest rifler kaliber riflede niende. Men hvis du optager fra en kort afstand (50 meter), i dette tilfælde, er jægerne vælger glatløbede pistol med kugler fabrikken. Det er også meget vigtigt at kende de bedste steder for slagtning af dyret. Disse elg er: hals, hoved og den forreste del af kroppen.

Men glem ikke, at elgen er meget stærk på såret. Nogle gange er det endda sker, at en jæger dræbt et dyr overvejer kommer til ham, men i stedet for den længe ventede trofæ har en kraftig spark. Og du skal vide én funktion: hvis elg pinned ører, så er det bedre ikke at nærme sig. Det betyder, at det er enten bange eller vred. Og Dyret, som er i et raseri, er altid farlig.

I betragtning af, at i lang tid jagt med husky efter denne art blev forbudt, elgen er ikke særlig bange for manden. Derfor er den tilgang til dem er ikke meget vanskeligt. Men i de senere år, med begyndelsen af intensiv skydning elg, deres vaner har ændret sig dramatisk. Og nu hunden kommer til undsætning jægeren. Jagt med en husky kan være meget effektiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.