SundhedMedicin

Foranstaltninger til forebyggelse af nyresygdomme hos børn

I vor tid af nyresygdom hos børn er den næsthyppigste efter SARS banale, så foranstaltninger til udvikling af forebyggelse nyresygdom - det store problem med moderne medicin. Hver dag antallet af dysfunktioner, der er forbundet med medfødte abnormiteter er stigende. Hvis ikke blev registreret i tide, eller at sygdom eller behandlingen var ikke fuldt ud, i fremtiden kan der være alvorlige kroniske sygdomme, som kan endda føre til handicap.

Hvorfor skrider nyresygdom? Først og fremmest kan dette forklares med en dårlig miljø, miljøødelæggelse, især det vand, vi indtager. Det er også i høj grad påvirket af Tjernobyl-katastrofen. Men med alt dette, kan du ikke tabe, og i det øjeblik, at forebyggelse af nyresygdomme i vores land foregår enten meget svage eller ikke-eksisterende. Forebygges og helbredes i de tidlige stadier af nyresygdom kan kun være:

  • rettidig diagnose, som bør finde sted umiddelbart efter fødslen eller i løbet af det første år af et barns liv;
  • rettidig og effektiv behandling af eksisterende patologier;
  • Genoptræning efter behandlingsforløbet.

Foranstaltninger af nedsat sygdomsforebyggelse omfatter regelmæssige ultralyd diagnostik (procedure SPL) og kliniske undersøgelser laboratorium. Disse foranstaltninger vil bidrage til at identificere mulige patologi i de tidlige stadier. I løbet af de sidste par år, har diagnosen nyresygdom hos små børn forbedres: kan påvises deres tilstedeværelse, selv når barnet er i livmoderen (ved ultralyd af gravide kvinder), mens så tidligt er ikke altid muligt. I dag er der et stort antal tilfælde, hvor patologi detekteres kun i ungdomsårene, især til lægeundersøgelse unge i premilitary alder i retning af den militære hvervning kontor.

Effektiv behandling forekommer ikke i alle tilfælde, og for at bidrage til flere faktorer. For det første er manglen på kvalificerede læger. For det andet kan effektiviteten af behandlingen og påvirke den medicin selv, eller rettere, deres høje pris. Desværre, lægemidler, der kan redde barnet fra sygdommen eller fungere som et mål for forebyggelse af nyresygdom (eller mere), har en temmelig høj pris, så ikke alle forældre har råd til at købe dem. Tidligere staten afsætter penge til at betale for lægemidler til børn, men i de sidste par år, blev midlerne skåret.

En anden vigtig del af den aktive behandling af nyresygdom for børn er et kursted terapi. Hvis der findes barnet, for eksempel glomerulonephritis, behandling på sydkysten af Krim er det vigtigt for en fuld helbredelse. Børn, der har problemer med pyelonephritis, nødvendige behandlingsforløb i sanatorier med drikkevand mineralvand. Desværre, i vor tid, at antallet af værdikuponer til børn, der virkelig har brug for en spa-behandling er begrænset.

Alle de ovennævnte problemer kan løses, hvis:

  • alle medicinske institutioner vil blive udstyret med det nødvendige udstyr til diagnostik;
  • Det vil blive øget niveau af sanitære kultur af befolkningen. Det første skridt er at få folk til regelmæssigt at måle forebyggelse nyresygdom - at bestå den fulde undersøgelse af kroppen har kvalificeret sig til påvisning af visse sygdomme i de tidlige stadier.
  • læger færdighedsniveau vil blive hævet for at identificere disse sygdomme hos børn i de tidlige stadier.

For at forhindre nyre patologi, har brug for rettidig forebyggelse af strålesyge. Det forhold, at sygdommen reducerer kroppens modstand over for infektion, hvilket resulterer i øget modtagelighed for forskellige infektiøse sygdomme, der kan udvikle sig til en kronisk form. Disse omfatter halsbetændelse, caries, osv holitsistit

Sygdommen er meget lettere at forebygge end at tilbringe en stor sum penge, kræfter og tid på at forsøge at helbrede, navnlig med hensyn til sygdomme i nyrerne. Form en sund krop af barnet skal være et barn af den kommende mor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.