Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at bage kartofler i folie i ovnen med aromatisk sauce?

Sådan bage kartofler i folie i ovnen, så det viste sig duftende, stor og lækker? For at besvare dette spørgsmål, bør vi overveje en trinvis opskrift for at gøre en simpel grøntsagsretter. Det skal understreges, at dette er blot en middag for en halv time.

Sådan bage kartofler i folie i ovnen, ved hjælp af ost, mayonnaise og krydderurter

Nødvendige ingredienser:

  • Hollandsk ost solid - 110 g;
  • højt fedtindhold mayonnaise - 140 g;
  • Kartoffelknolde er aflange - 6-8 stk;.
  • frisk hvidløg big - 3 fed;
  • olivenolie - 6-8 spiseskefulde;
  • krydret tomatpuré - 4 spiseskefulde;
  • salt og aromatiske krydderier - efter eget valg og smag;
  • Rød allehånde - 1/3 ske;
  • persille, dild - til en stor stråle;
  • moden citron - 1/2 medium frugt.

Processen med tilberedning af aromatiseret sauce

Før du bage kartoflerne i folie i ovnen, bør du omhyggeligt håndtere det vigtigste produkt. Det er således nødvendigt at tage flere langstrakte rodknolde, vask dem grundigt i varmt vand med en børste, og derefter skiftevis lagt på skærebrættet og ikke til enden af et indsnit i tynde skiver. Dette skal gøres meget omhyggeligt, fordi efter denne behandling, bør du få Nonseparated knold i form af en harmonika. I dette tilfælde rengøre kartoffelskræl anbefales ikke, fordi det er så godt propechetsya, som bibeholder alle de fordelagtige egenskaber og smag.

Processen med tilberedning af aromatiseret sauce

Kartofler i folie med et fyld kogte meget enkelt. For at gøre dette, deltage i en stor skål med fedt mayonnaise, krydret tomatpuré, revet hvidløg og hollandsk ost, og salt, duftende krydderier, rød peber, hakket dild og persille. Efter dette, krydret alle duftende ingredienser er nødvendige for at blande, friskpresset citronsaft ½ af frugten.

dannelse kurser

Hvordan til at bage kartofler i folie i ovnen, steger det let, men ikke til at brænde i gryden? Til sådanne formål, anbefales det at anvende tætte madlavning folie. Det er nødvendigt at skære på størrelse med 15 af 15 centimeter og sat i midten af "harmonika" af kartoffel. Yderligere vegetabilske skiver bør være muligt at afsløre, ved at placere dem i en del af fyldet af mayonnaise, ost, hvidløg og friske krydderurter. Ved afslutningen af den duftende knolden nødt til at smide en stor skefuld olie (oliven) og tæt pakket. Behandlet på lignende måde og resten af kartoflerne.

Varmebehandling af fødevarer

Når alle grøntsagerne er proppet med flavorful sauce og tæt pakket, bør de placeres i en form til at bage og sende i ovnen. Kartofler i ovn under folien skal være klar i omkring 65-70 minutter ved maksimal varme. Med jævne mellemrum er denne parabol forpligtet til at smage. Og efter at opnå den ønskede blødhed af hans behov for at nå frem til og sætte på a la carte retter.

Hvordan at bringe til bordet

Bagte kartofler i en duftende sauce anbefales at præsentere gæsterne direkte i folie til bagning. Men inden da, skal kanterne være rart at bøje at danne antydning af små plader. Denne ret serveres med hvedebrød kun i varm tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.