Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad spyd af fisk

Verden madlavning kan dele en masse opskrifter på nemme og brugbare fiskeretter. Især kendt for sine opskrifter lande som Aserbajdsjan, Indien, Iran. Lokale folk i disse lande, som er kendt, fremragende kokke. Utvivlsomt, grillet fisk indtager en fremtrædende plads i deres kogebøger.

For kulinariske lækkerier pasform og enkle sorter af fisk, og meget sjælden (eksotiske). Organiser fiskemel vil hjælpe dig ordentligt dekoreret bord og masser af saucer og marinader. Især glæde dig og dine gæster eller medlemmer af husstanden skewers af fisk, kogt en speciel opskrift. Måske vil det blive en af de foretrukne, har kun én gang for at selv lave det.

For denne parabol, vi har brug for laksen. Som en marinade vil bruge sojasauce og citronsaft i forholdet 1: 3. Laks bøffer hæld marinaden og lad for omkring en halv time. Fisken kan ikke tilføje salt, fordi sojasovs temmelig salt. Dernæst vi bage vores steaks grillet. Spyd af fisk på grillen er klar til at ikke mere end 5 minutter. Glem ikke at vande det under udarbejdelsen af den resterende marinade. Husk, at fiskene ikke kan være overtørre.

Den endelige touch til denne parabol vil give en dressing med basilikum og olivenolie. Gør det meget enkelt. Basilikum piskeris i en blender, tilføjer olivenolie, indtil en homogen opslæmning. Efter take off laks med gitter, hæld det på denne dressing. Som en side parabol bruger friske grøntsager. Fans af en mere højt kalorieindhold fødevarer kan tilbyde friturestegt små nye kartofler. Som du kan se, intet kompliceret, men i almindelighed, udarbejdelse tager ikke mere end 1 time.

For at gøre din parabol viste sig at 100%, helt sikkert købe frisk fisk. Hvis du er bruger frosne, så husk, at optøningen ikke bør finde sted i varmen. Da den optimale temperatur for dette til 5 ° C, så det bedste sted at den nederste hylde i køleskabet.

Der er en anden hemmelighed. Må ikke begrænse din fantasi, eksperimentere med urter, saucer, forskellige additiver, og du vil holde får en fantastisk skewers af fisk. Marinaden som vil omfatte forskellige kombinationer af krydderier, hver gang skålen vil bibringe forskellig smag.

Vi må ikke glemme den stør, der leverer usædvanligt delikate retter, herunder skewers af fisk. Sturgeon er ideelle til stegning på kul. Prøv at lave retten efter følgende opskrift:

Grundigt rense fisk, fjern brusk og hårde hud, skylles grundigt i koldt vand og skæres i portioner. Halvdelen ringe løg, hakket dild og persille, salt, pink og hvid peber, citronsaft, bland og hæld den resulterende blanding af fisk. Lad i 2 timer. Husk, at porcelæn skal være glas eller emalje. Roast på en åben ild, hængte dem på spyd. Aserbajdsjan krydderier narsharab bruges under et måltid, give deres granatæble smag usædvanlig forfriskende skygge og vil blive nydt af mange.

Hertil kommer, at den perfekte parabol viser sig i fuld respekt for formuleringen er meget vigtig og meget stegning proces. Hvis du ikke dozharite fiskekød, vil det ikke kun hårdt på smagen, men også ville udgøre en trussel mod dit helbred. Fisk, ligget alt for længe på grillen, vil falde fra hinanden eller få meget tør. Pas på ikke at forlade din delikatesse uden opsyn, selv for et minut. For at afgøre det, kan du med en kniv eller gaffel til at skubbe papirmasse. Hvis fisken er lidt gennemsigtig farve, overlade det til endnu et par minutter. Glem ikke, at du har brug for at kontrollere parathed af de største stykker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.