Mad og drikkevarerOpskrifter

Jordnøddesmør: og velsmagende opskrift ideer

Jeg er sikker på mange, mens du ser udenlandske film gjorde opmærksom på en usædvanlig produkt til vores land. Jordnøddesmør er ofte ledsaget af en morgen måltid af amerikanere, der har smurt det på sprød lækker ristet brød. Så, med hvad glæde spiser disse sandwiches helte film, det er en vild ønske om at vide, hvad der er smagen af denne jordnøddesmør. Opskrift på hende, ved den måde, er ikke en hemmelighed.

I Amerika og Europa, jordnøddesmør let kan findes i ethvert supermarked. Som for os dette produkt - en sjælden besøgende butikker. Selv hvis du formået at finde en skattet krukke, vil dens pris ikke være fantastisk - fra 200 rubler og derover. Hvorfor betale så mange penge, hvis du kan tilberede det derhjemme. Peanut pasta, opskriften som vi nu fortælle dig, at du får en helt naturlig og næsten umulig at skelne i smag fra købet.

Hele pointen med nødder!

Vigtigst er det, hvad du har brug for at bestanden op - det er peanuts. Mange jordnødder! Et halvt kilo nødder iterate og spredes på en bageplade. De har brug for at være lidt tør i ovnen, forvarmet til 180 grader for en behagelig aroma og en rig smag. Ved tørring tid tager omkring 10 minutter peanuts skal derefter afkøle til stuetemperatur og oprenset fra skallerne. Dette er let at gøre, langsomt gnide møtrikkerne mellem dine hænder. Peel selv vil flyve fra, og i sidste ende vil simpelthen nødt til at blæse hende.

Peanut er klar, nu er det nødvendigt at slibe i en blender, indtil glat. Put i en blender lille håndfuld nødder, ikke er store stykker.

Tilføjelse hjælpekomponenter

Du vil have en tyk jordnøddesmør. Opskriften, dog ikke ende der. For at gøre det nemt at spredes på brød, pasta har brug for lidt fortyndet. For at gøre dette, hældes i det 3-4 spiseskefulde vegetabilsk olie (mere eller mindre - om ønsket), og tilsæt en teskefuld salt og to spiseskefulde pulveriseret sukker eller honning - efter smag.

Du kan ændre antallet af komponenter til at gøre en masse tyndere eller tykkere, saltier eller sødere. Bland den resulterende masse og placere i en smuk krukke, underskrive det "peanut butter". Sammensætningen af dit hjem valnød creme næsten præcis svarer til, hvad der er indgraveret på hylderne i supermarkedet. Og omkostningerne er meget billigere.

Lækre ideer til morgenmad

Jordnøddesmør, hvis anvendelse ligger i dens ernæringsmæssige indhold og store mængder af protein, perfekt til morgenmad. Her er en opskrift på lækre sandwich med hende. Foretag ristet brød, sprede deres jordnøddesmør og top med lidt jordbær eller kirsebær marmelade. Det er meget lækker og tilfredsstillende!

Det er også en fantastisk kombination - modne bananer og jordnøddesmør. Opskriften er enkel: skære ristet brød på de diagonale (trekanter vil vise sig), børste hvert stykke pasta og én lå runde skiver af banan. Nu forbinde de to sandwich - få den perfekte morgen sandwich.

Af den måde, i Amerika, jordnøddesmør er næsten altid serveret at plumpe amerikanske pandekager - Pandekage. Prøv at koge det og nyde som din foretrukne kombination af udlændinge. Men du behøver ikke rive med: kager, og selv med den kalorie møtrik pasta - det er ikke den bedste slanke figur. Forkæl dig selv med disse fødevarer til morgenmad efter obligatoriske morgen øvelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.