Mad og drikkevarerOpskrifter

Shawarma derhjemme med kylling: opskrift

Shawarma derhjemme med kylling (opskrift vil blive diskuteret nedenfor) er en meget dem lignende produkt, der sælges i kiosker og fastfood. Hertil kommer, en ret lavet med sin egen, er meget sikrere, da det forbereder kun gennemprøvede ingredienser.

Shawarma derhjemme med kylling: opskrift

Nødvendige ingredienser:

 • tynd armenske lavash (sælges i butikker) - 3-4 stk;.
 • kølede kyllingebryst - 700 g;
 • gulerødder krydret "Korean" (kommercielt tilgængelig) - 200 g;
 • salat - 8 stk;.
 • hård ost - 165 g;
 • Middle pickles - 3-4 stk;.
 • Koreansk kål - 1 lille hoved;
 • Creme fraiche en 30% - 1 krukke eller 180 g;
 • små friske hvidløg - 4 fed;
 • mayonnaise gennemsnitlige fedtindhold - 200 g;
 • paprika og karry - tilføje smag.

Fremgangsmåde til fremstilling af fyldet

Shawarma derhjemme med kylling, opskriften som er overraskende enkel, ikke nødvendigvis lavet af selv-forberedt lavash. Efter alt, kan sådan en tynd mel ingrediens let købes i butikken. Men for at forberede fyldet for denne skålen, bør du gøre alt for.

Til at begynde med kræver vask kylling, sætte det i kogende saltet vand og kog til en blød tilstand. Efter dette, skal kødet afkølet og derpå adskille den fra knogler og hud, snittes i små stykker.

Også shawarma fra lavash med kylling indebærer anvendelse af grøntsager såsom kål og koreanske pickles. Disse ingredienser skal skæres i tynde og lange skiver (du kan bruge et rivejern til gulerødder). Også kræves for at skylle salat og riv osten.

Processen med at skabe sauce

Før hvordan man laver shawarma kylling, skal du sørge for at lave en flavorful sauce. For at gøre dette i en stor skål blandes de nødvendige 30% af cremen, den gennemsnitlige fedt mayonnaise, revet hvidløg og paprika og karry.

dannelse kurser

Til registrering af sådanne østlige produkter bør tage en tynd armensk lavash og sætte det på et fladt bord. Yderligere på toppen (i midten) mel produkt er nødvendig for at sætte skiftevis følgende ingredienser: salat, kylling, koreansk kål, akutte gulerødder, pickles og revet ost. Efter at fyldet er påkrævet Mætning hvidløg sauce, og derefter stramt wrap pitabrød i en kuvert.

varmebehandling

For at give hurtig ET fad færdig udseende, anbefales det til lidt yngel i panden (2 sider). I denne olie de varme redskaber uønsket. Fuldt færdige Shawarma skal placeres på en flad plade, og på siderne pænt sætte friske krydderurter.

Hvordan at bringe til bordet

Shawarma derhjemme med kylling, opskriften, som vi har overvejet i denne artikel, familiemedlemmer tjente kun varm. for sådan en stor og lækker orientalske retter anbefales det også, at fremlægge en sød drik i form af te eller en cocktail og kremanku fyldt med hvidløg sauce, der er blevet placeret inde i produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.