SkønhedHår

Naturlig omsorg betyder: æg hår maske

Naturlig æg hår masker har en vigtig fordel: resultatet af deres ansøgning normalt mærkbar efter to eller tre behandlinger. De er effektive mod posechennyh tips, perfekt eliminere skørt hår og kæmper med deres tab. Hår efter brug blive stærk og "levende", stærkere og få glans. Effektiv og alligevel billig, effektiv og let at tilberede æg hår maske til rådighed for alle. Derhjemme, de gør mindst to eller tre gange om ugen, så hyppigheden af procedurer - er optimal for dem, der bekymrer sig om tilstanden af hendes hår og hendes udseende.

Den nemmeste løsning - en-komponent maske. Ægget eller en eller to æggeblommer med anvendelsen som en shampoo, gnide dem ind i hovedbunden i ca. tre minutter, og forlader det på håret i et stykke tid. Vaske æg blandingen med varmt vand. Denne metode til vask er nyttigt at ejere af tørt og skørt hår. Og en lignende effekt har hårmaske med æggeblomme og olie burre, - midler, der traditionelt anvendes i kosmetik. One-æggeblomme bør tage en spiseskefuld olie, tilsæt den samme mængde flydende honning. Indeholder honning æg hår maske, ifølge anmeldelser, er ikke kun et fremragende stykke arbejde med deres skrøbelighed, men også i stand til at stoppe hårtab.

For fedtet, hurtigt modbydeligt hår er nyttigt at tilføje i ægget maske citronsaft, eddike, sur mælk (valle). Æg-olie hår maske i dette tilfælde, bør du ikke gøre: hår bliver endnu federe. Endvidere er det ønskeligt kun at anvende æggeproteiner tidligere piskning dem i et fast skum.

Omtrentlige opskrift medicinske masker til fedtet hår: blande to proteiner og saften af en halv citron, eller en tredjedel af et glas sur mælk eller valle. Påfør blandingen i fugtigt hår, afvaskes efter tyve minutter. En sådan æg hår maske bør ske to gange om ugen for en og en halv måned. De er ikke blot reducere udskillelsen af sebum, men også reducere symptomerne på skæl. God hjælp bekæmpe hår fedt og gær maske. Til dets fremstilling 10-20 gram gær, røre i en spiseskefuld varmt vand og tilsæt til dem to proteiner, pisket til et skum tilstand. Masken er tilbage på håret i en halv time.

Effektivt maske eliminerer hårtab, udarbejdet på grundlag af cognac og æggeblommer. Til fremstilling to æggeblomme blev tritureret med to spiseskefulde (40-50 ml) af vodka eller cognac. I den resulterende masse er nødvendigt at tilføje en skefuld olivenolie, så er det blandes grundigt. Håret skal være forvasket og let håndklæde tør. Efter at tage et stykke vat, dyppet den i blandingen og er let gnides ind i hovedbunden maske, distribuere hår. Hovedet skal wrap med plastfolie på toppen af det - en bred håndklæde. Masken kan holdes på håret til fyrre minutter. Hvis det begynder at brænde hovedbunden, skal det vaskes af inden fristens udløb.

For at fremskynde væksten af hår er godt at bruge aloe juice - en naturlig biostimulant. Det er føjet til en række masker, herunder kogt æg-baserede. Én opskrift er som følger: Det er nødvendigt at tage en spiseskefuld æggeblomme (ca. 20 ml) burre olie og aloe hætteglas (1 ml) eller saften presses fra en lille plade af denne plante. Når der ikke er allergi over for dem godt, tilsæt 3-4 dråber æteriske olier - jojobaolie, salvie, rosmarin eller cypres. Denne maske er holdt på håret i ca 15 minutter. Gør det muligt at en gang om ugen. Nogle gange er det muligt at erstatte burre olieopløsninger af vitamin A og E (en ampul) - i dette tilfælde den effektivitet er langt større procedure. Efter tørring hår æterisk olie er nyttigt at sætte på spidsen - på denne måde du vil gøre dem mere robuste og sikre den fra afsnittet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.