SkønhedHår

Masker til hår af brød

End til debatten om fordele og farer ved brød sætte forskerne bevise, at udelukkelsen af dette meget værdifuldt produkt fra den daglige kost ofte forårsager følsomhed over for depression, øget og, tilsyneladende årsagsløse træthed, mærkelig utilfredshed i person.

Vitaminer og tiltrængt

Og de ting, der er meget rig på vitaminer, sporstoffer og organiske syrer, brød er en kilde til stoffer essentielle for den normale funktion af de involverede i metaboliske processer systemer. Derudover brød skorpe og krumme forbliver mestre indhold og folinsyre og vitaminer af gruppe B, som er nødvendige for at opretholde et behageligt udseende og sundhed i hud, hår og negle, og følgende: vitamin PP gruppe, E, H, jern, iod, phosphor calcium og magnesium.

Det er yderst nyttigt, ikke kun for brugen af dette vidunderlige produkt i maden, men også brugen af værktøjer som en hår maske lavet af brød og alle tænkelige faciliteter til pleje af negle og hud, brug af brød skorpe og krumme. For eksempel er den maksimale effektive forholdsvis enkel maske på brød basis.

Maske, jeg kender dig!

200 gram crumb 2 timer er det muligt at suge i lunkent vand. Den resulterende opslæmning blev anvendt til hårrødderne og huden intensivt nok otmassazhirovat på deres base. Så, som med de fleste af de masker, sat på hans hoved den mest almindeligt plast kasket eller en pakke af cellofan. Holder masken ikke mere end en halv time, skylles under rindende vand, ved hjælp af en shampoo.

Dette brød hår maske er meget, meget effektiv og gør dem vidunderligt skinnende, og derfor æstetisk tiltalende udseende. Desuden stimulerer vækst og giver enhver hår ekstra volumen. Endnu mere effektivt er masken ved at tilføje saft eller æteriske olier af nogle frugter og planter. For eksempel, citronsaft - for ejere for hurtigt zhirneyuschih hår, eller olivenolie, timian olie, jojoba olie, avocado papirmasse - til hår svækket af en perm eller farvestoffer er ret hyppige.

Masker til hår af brødet og ikke kun

Fremragende resultater i foråret at hjælpe med at få brød simpel hår maske med tilføjelse af grønne løg. Kog dem meget enkelt, og komponenter kan findes i næsten enhver køleskab. Fjer purløg (ikke mere end 2 spiseskefulde) maksimal fint skåret og blandes med 100 g dyppet i vand krumme.

Pre crumb bør udfylde 100 ml. kogende vand, midler til hår maske lavet af brød tæt dækket med et låg. Nu skal det insisterede og cool. Dette er normalt nok femten minutter. Efter tilsætning af løg blandingen skal stadig fastholdt 10 minutter vil ende op med en maske efter vask anvendelse på de fleste hårrødder, så ensartet som muligt.

Disse hår maske lavet af brød på hans hoved holdes under cellofan kasket, kun dækket med et tørt håndklæde på toppen, mindst 1 time. Formuleringen derefter skylles med varmt rindende vand og kun uden tilsætning af detergenter. Efter anvendelse masken stadig vådt hår skal kæmmet med den største omhu.

Brød og sennep - det er ikke bare en dejlig forret, men også forskellige komponenter, hvoraf få en stor hår maske lavet af brød for væksten og øger mængden af alle typer hår. Så vil kræve 200 gram rasp, en knivspids sennep pulver, en tredjedel af et glas øl (helst lys sorter), 1ch.l. kakaopulver og som meget enhver honning.

Komponenter blandes og hældes øllet for at opnå en cremet opslæmning. Denne maske er anvendt til håret og fjernes på samme måde som den maske af brød og løg. Men holdt på hans hoved er ikke mere end tyve minutter. Hele proceduren gentages ugentligt i en måned.

Det er vigtigt at huske, at de brød masker ikke anbefales til visse svampesygdomme i hår og hovedbund. I denne situation, deres anvendelse er kun mulig på anbefaling af trichologist eller en mycologist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.