SundhedPræparater

Antibiotika til influenza: at drikke eller ikke at drikke?

Der er tilfælde, hvor en læge ordinerer antibiotika til forkølelse og influenza. Men de kæmper bakterier, vira og mod de bedste kan undertiden være magtesløs. Hvorfor har de brug for? Og generelt, at det at tage influenza? Lad os prøve at forstå alt dette.

Hvis lægen ordinerer et antibiotikum for influenza, er det sandsynligt at antage, at dine slimhinder var imponerede bakterier. Det faktum, at patogene organismer kan begynde at aktivt at formere sig på luftvejene områder ramt af virussen. Læger kalder sådanne tilfælde superinfektion.

Tro mig, lægen ikke ordinere antibiotika havde influenza lige så ukritisk. I fravær af den mindste mistanke om infektion, er disse medikamenter til behandling af influenza ikke tildelt. I dette tilfælde kan de endda medføre visse skade på den menneskelige krop. Hvis der efter 3 dages behandling af influenza med forbedrede antibiotika du ikke føler det kan betyde, at:

1) diagnosen var forkert;

2) læge fejlagtigt plukket for dig narkotika. For at fastslå den nøjagtige årsag, skal du foretage en grundig undersøgelse i laboratoriet.

Eksisterende antibiotika kan opdeles i "dårlig" og "god". Nogle stærkt bidrage til en bedring, mens andre forårsage flatulens, diarré, svampeinfektioner og ødelægge tarmfloraen.

Brug af antibiotika for influenza, er det vigtigt at overholde følgende regler:

  • Lyt til din læge. Kun oplevet styrken til at påvise tilstedeværelsen af bakteriel infektion og ordinere passende medicin.
  • Brugte stoffer (herunder antibiotika) bør være nøje overensstemmelse med de instruktioner, der er knyttet til den.
  • Ingen selv. Også, ikke anbefale til familie og venner de lægemidler, der er ordineret til dig af en læge. Efter antibiotika er ordineret individuelt.

Som du har set, er antibiotika for influenza ikke brugt i alle tilfælde. Lad os nu tale om, hvordan man kan helbrede en forkølelse. Russerne er vant til at behandle det derhjemme med hjælp fra folkemusik retsmidler. Men i nogle tilfælde, ikke kan undvære antibiotika.

Typiske rhinitissymptomerne: nasal kongestion, ødem og slimsekretion. Reducere mængden af blødning og lette vejrtrækning proces giver særlige sprays, som skal tages nasalt. Stoffer, der bidrager til fjernelsen af ødem af den nasale slimhinder, ofte indeholdt i præparater beregnet til at bekæmpe influenza og forkølelse. Blandt dem er de midler "Theraflu" og "Coldrex". Disse stoffer hjælper med at reducere kropstemperaturen, og mindske smerter.

Ofte brugt til forkølelse medicin sælges uden recept. Det kan være en række plader, pastiller og sprays. Hvis patienten ikke blot er en smerte i halsen, men også den høje temperatur, i dette tilfælde, ikke kan gøre uden brug af antibiotika. Men man kan ikke tage dem ukontrolleret. Vær sikker på at konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.