SundhedMedicin

Er der en vaccine til beskyttelse mod meningitis?

Meningitis - en betændelse i rygmarven og hjernen membraner. Sygdommen er karakteriseret ved en meget farlig og alvorlige konsekvenser, både for fysiske og psykiske udvikling. Desværre, til dato, en universel vaccine mod meningitis er ikke opfundet. Problemet er, at det er en alvorlig sygdom forårsage forskellige patogene bakterier og vira. Alligevel forebyggelse udvikles og bruges aktivt i samfundet. Vaccination hjælper med at forhindre infektion med mange sygdomme, som efterfølgende fører til udviklingen af meningitis. Oftest vaccinen mod meningitis (dvs. på en række mikroorganismer - smitstoffer) er gjort for at børn i en tidlig alder.

Selvfølgelig er ingen medicin designet til at forhindre forekomsten af viral og bakteriel meningitis. Her er blot nogle af dem.

- typen af vaccine Haemophilus influenzae bakterier. Dette er en temmelig stærke aktivatorer af lungebetændelse og meningitis. Wanted til den type person B, mod hvilken, i virkeligheden, at vaccinere narkotika oprettet. Vaccinationer er underlagt børn under 5 år, og børn i alle aldre med visse medicinske tilstande. Indtil for nylig, Haemophilus betragtes som de mest almindelige årsager til meningitis bakteriel oprindelse, men på grund af den aktive forebyggelse af tilfælde af sygdomme var sjældne.

- Den vaccine mod meningitis, beskyttelse mod mikrobielle midler tilhørende slægten Neisseria. Først og fremmest er der tale om meningokokker. Det er normalt gives til børn under 12 år. Det bruges til at beskytte folk fra sygdomme, der reducerer aktiviteten af immunsystemet. I nogle regioner er vaccinen anbefales også til de soldater, rekrutter og studerende, der bor i sovesale. Selvfølgelig, glem ikke om turisterne, især hvis du har til at rejse til visse lande i Afrika, hvor udbrud opstår og den dag i dag meningokok infektioner.

- Næste meningitis-vaccine rettet mod virkningen af pneumokokker. Disse bakterier ofte forårsager en betændelse i hjernehinderne. Udviklet to typer af pneumokok-vaccine. Den polysaccharid pneumokokvaccine anbefales til voksne over 60 år. Anden konjugation pneumokokvaccine bruges til at forhindre børn under to år og børn i alderen 2 til 5 år, der tilhører gruppen risiko.

Selvfølgelig, nu er det udviklet meningitis-vaccine, der kunne reducere risikoen for denne sygdom. Men for nu, kan kun tage skridt til at beskytte din krop mod patogener.

For ikke at blive syge med meningitis? Du skal starte med de mest basale ting. Da nogle typer af meningitis udelukkende overføres af den luftbårne rute, skal du afstå fra tæt kontakt med syge mennesker. Brug også individuelle produkter til personlig pleje - er, først og fremmest, håndklæder og tandbørster. Men hvis du stadig ikke har formået at undgå tæt kontakt med en inficeret, se din læge straks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.