SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er årsagerne til meningitis?

Meningitis - en livstruende sygdom, som ikke er en vittighed. Tegn på det alle bør vide og huske på, at mange gerne pus, og virussygdomme kan kompliceres af udviklingen af meningitis betændelse. Så du skal blive behandlet i tide, der udfører alle den ordinerende læge.

De agenser meningitis - en masse virus, bakterier, nogle svampe og protozoer. Den første årsag serøs type sygdom, der opstår lettere end purulent, som er forårsaget af den anden. Svampe kan udløse sygdommen i tilfælde af, at alvorligt reduceret immunitet.

Hvad kunne være årsagerne til meningitis og hvordan de kommer til meninges?

1. Bakterier. En masse af dem. Nogle af dem er meget aggressive, "flyve" af dråber, der forårsager sygdom efter mikrobe fra nasopharynx får til hjernen. Dette er den primære meningitis, og udfældende bakterier er i stand tre: meningococcus, pneumokokker og Haemophilus influenza.

I disse tilfælde, først en svag utilpashed, løbende næse, som i SARS (den eneste forskel er, at en løbende næse med en hvid eller gullig udledning fra næse). Forringelse derefter udvikler sig hurtigt, ofte er der en karakteristisk udslæt, der ikke forsvinder, når der trykkes at få øje på glasset, er der andre symptomer på meningitis.

Patogener af purulent meningitis sekundær - it aureus og Streptococcus pneumoniae, og Enterococcus, og E. coli og mange andre bakterier. De falder på hjerne skallen af et øre, bihuler når inflammation læsioner, såsom flegmone, bylder, karbunkel. Bakterierne transporteres i blodet ved sepsis.

I disse tilfælde først udviklet suppurativ sygdom med sine karakteristiske symptomer: smerte, feber, purulent udledning. Først da (tager normalt mere end 7 dage) der er tegn på meningitis.

2. Patogener serøs meningitis. Det er forskellige vira: influenza, skoldkopper, enterovirus infektion, røde hunde, helvedesild, mononukleose, og andre.

De falder til manden på enhver mulig måde. Den største af dem - luftbåren. Da de fleste vira overføres, herunder dem (de kaldes enterovirus), der forårsager de berygtede udbrud i børns lejre, haver. Meningitis i Moskva, som for nylig talt meget, også blev provokeret af dem.

Når meningitis opstår?

For at gøre dette, flere forhold:

- at den mikrobe var ganske aggressiv;

- at det menneskelige legeme er blevet svækket af sygdom eller ikke "trænet" (som det er tilfældet med børn);

- større mulighed for at "tjene" meningitis, når en person har en sygdom i centralnervesystemet: cyster i hjernen, cerebral parese og så videre.

Det er ikke altid en kim, der kan forårsage meningitis, det virkelig er.

Hvad er de farligste årsager til meningitis?

Vira gruppe virus (cytomegalovirus, Epstein-Barr virus, herpes simplex virus, to typer af varicella zoster virus) forårsager den mest alvorligt forløb og konsekvenser af sygdommen.

I tilfælde af purulent meningitis er ekstremt farlige alt, hver på sin måde. Således meningokokker kan blandt andet, at trænge helt ind i blodet og forårsage blødninger i hjernen, og i de indre organer. Streptococcus pneumoniae, for eksempel, er i stand til at danne en purulent "loft" på hjernen, på grund af at helbrede det bliver meget vanskeligt.

Derfor, for at finde ud af præcis, hvad det agens af meningitis forårsaget af sygdommen, er det vigtigt ikke kun i forhold til, hvad narkotika er det den bedste behandling, men også i forhold til prognosen for sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.