Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger kartofler med kød i gryden: en detaljeret opskrift

Sådan koger kartofler med kød i gryden, så det viste sig saftigt, duftende og lækker? Svaret på et spørgsmål, kan du finde nedenfor.

Det skal bemærkes, at for udarbejdelsen af denne parabol er ønskeligt at få en lille servering beholdere af ler, specielt designet til duhovochnogo kabinet. Ellers bliver du nødt til at bruge en almindelig parabol (med låg).

Sådan koger kartofler med kød i gryden: opskriften til 5 portioner

Nødvendige ingredienser:

 • Raffineret vegetabilsk olie - 5 store skeer;
 • Frisk frosset kyllingebryst - 500 g;
 • krydderurter (friske porrer og dild) - 1. stråle;
 • små søde løg - 3 stk;.
 • peber sort - 10 stk;.
 • Kartoffelknolde er unge - 6-7 stk;.
 • laurbærblade - 5 stk;.
 • sort peber pulver - 5 kniber;
 • Gulerod store - 2 stk;.
 • salt tilsat jod - en lille ske;
 • Modne røde tomater - 2 stk.

Forarbejdning af kødprodukter

alle de ovennævnte ingredienser skal behandles godt, før du koge kartofler med kød i gryden ,. Til denne parabol kan du købe og svinekød og oksekød og fårekød, etc. Men en hurtig og velsmagende hele middag tilberedt fra bud kyllingebryst. De skal vaskes, befriet for knogler, hud og brusk, og derefter snittes i små stykker med en kniv. Dernæst kød nødvendig for at smag sort peber, salt tilsat jod og bort, indtil alle andre tilberedte fødevarer.

Processing grøntsager

For at forstå, hvordan man tilbereder kartofler med kød i gryden velsmagende, bør vi huske, at denne ret skal du medtage fødevarer såsom løg, grønne og gulerødder. De skal vaskes, skrælles og groft hakke. Det er også nødvendigt at gøre med unge kartoffelknolde og tomater (det er ønskeligt at skære i skiver).

Processen med at danne retter

Velsmagende kartofler med kød dannes på følgende måde: Det er nødvendigt at tage 5 en lerkrukke, hæld i hver af de første stor ske af vegetabilsk olie, tilsæt derefter peberkorn, laurbærblade, salt og krydret kylling, ituskårne løg, gulerødder og kartoffelknolde . Derefter skal ingredienserne hælde salt 1-2 kniber lå ud af de 1st modne tomat udsnit, og hæld ½ kop drikkevand (i hver beholder).

varmebehandling

Når lerpotter , der skal fyldes med fødevarer, bør de dækker og sende i forvarmet duhovochny kabinet. Forberedelse af en skål over medium varme i ca 1-1,2 timer. Før du slukker for ovnen middag ønskelige smag. Hvis kartoflerne er bløde, kan leret porcelæn sikkert få.

Korrekt Serve

Kartofler og kød (fotos, opskrift præsenteret ovenfor) tilføres direkte til middag i jordovn potter. Men inden da, bliver de opfordret til at sætte på varm flad underkop eller plade. Desuden bør overfladen af retter drys hakket frisk dild og porre, foreliggende rugbrød, mayonnaise eller creme fraiche og en tyk olieagtig tomat hot sauce (ketchup).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.