TravelingHoteller

Hotel Margaret Hotel 3 * (Rhodes, Grækenland) fotos og anmeldelser

Hotel Margaret Hotel 3 * ligger næsten i centrum af byen Rhodos. kun 1 km fra centrum. I nærheden er sådanne interessante seværdigheder som Apollon-templet og Akropolis. Sådanne værd at besøge steder som Yeni Hammam, stadion "Diagoras" og Kollakium område, bliver nødt til at rejse omkring 10 km. Før Diagoras Airport hånden - et par minutter i bil. På den ene side, er det praktisk, og på den anden - nej. Efter alt, beboerne i hoteller døgnet rundt næsten høre støjen fra de flyvende fly og boarding. Det gør det vanskeligt at sove, og bare slappe af. Hotellet tilbyder en fantastisk udsigt over den smukke have med eksotiske træer.

Hotellet har tre stjerner. I sine 259 værelser, herunder standard værelser og studios. Plads til én person i hotellet er der.

hotelydelser

Margaret Hotel 3 * anmeldelser modtaget overvejende positive. Gæsterne opmærksom på, at hvert værelse har alt hvad du behøver for et behageligt ophold:

  • Varmt og koldt vand.
  • Håndklæder, hårtørrer og sæbe forsyninger.
  • Balkon med en smuk visning.
  • Radio, TV, kedel, køleskab.
  • Wi-Fi er kun tilgængelig på offentlige steder.
  • Alle nødvendige møbler: klædeskab, natbord, seng, stole, et spejl. Møbler er ikke nyt, men i god stand.
  • For et behageligt klima i alle værelser har aircondition, og for sikkerheden for dyre varer i hvert værelse har et pengeskab. Til aircondition og pengeskab tager et særskilt gebyr - 5 Euro per dag.
  • Måltider er ikke inkluderet i værelsesprisen, men det er muligt at forberede dig.
  • Værelserne rengøres hver dag.
  • Køkken med alt det nødvendige til madlavning og spisning.

Priser for værelser på Margaret Hotel 3 * (Rhodes) er relativt lav, de begrunder deres tre stjerner.

Mange beboere i hotellet anbefale at tage værelser i stueetagen. De har en lille terrasse med borde og, vigtigst af alt, tilbyder en fantastisk udsigt over havet og arten af øen Rhodos. På terrassen om aftenen kan du lave en middag. Morgenmad der ikke vil arbejde, fordi i Rhodos på 7 am er varmt.

Hotelfaciliteter

Der er en reception, hvor man altid kan gå på alle spørgsmål. Du vil blive serveret høfligt og løse dine problemer. Gæster blandt de positive aspekter af dit ophold på hotellet siger, at du kan kommunikere på engelsk og russisk, hvilket er meget praktisk. Der er gratis sikker parkering på hotellet.

mangler

Margaret Hotel 3 * (Rhodes) anmeldelser modtaget både positive og negative. Mange beboere klager over tilstedeværelsen af kakerlakker i værelserne. De forsøger at kæmpe, men indtil videre uden held. En anden stor ulempe ved hotellet kan kaldes en dårlig schumoizolyatsiyu, fordi alle vægge er lavet af gips. Om aftenen i lobbyen på hotellet mennesker samles, er der en bar lavet til alle, selv for dem, der ikke bor på hotellet. De spiller i puljen, musikken, og alt bare taler højt. Det varer til langt ud på natten. Klager administration er ubrugelig, fordi de selv ofte hvile der.

underholdning

På Margaret Hotel 3 * hotel (Rhodes, Grækenland) har en udendørs swimmingpool, hvor som helst kan du svømme og solbade på en liggestol. Beliggende ved siden af den voksne og børnepool. I nærheden er der en bar med et udvalg af drinks og cocktails samt lette snacks og desserter. Afspiller dejlig blød musik.

hav

Hvis du ønsker at svømme i åbent vand, besøge stranden med liggestole og liggestole for 3 euro per dag. Stenstrand. Gå til havet rejsende anbefaler udelukkende i sko, fordi en stor sten, og nogle gange skarpe. Du kan skade fødderne. Væk ham til fods 10 minutter. Denne strand hører til hotellet Margaret Hotel 3 *. Hvis du går lidt til siden, vil du komme til en mere komfortabel og organiseret strand med en renset sand, nye liggestole, bar og udlejning af udstyr til surfing. Af den måde, vejret for surfing er ideel, fordi byen er ofte stormen og vinden blæser. Derfor surfere er meget mere end blot badning. På grund af de kraftige vinde her vil ikke fungere korrekt eller solbade eller svømme. Er det springet og køre i land. Det er værd at bemærke, at på dette sted forbinde to have, Det Ægæiske Hav og Middelhavet.

Hvor at spise bedre?

Omkring hotellet Margaret Hotel 3 * (Grækenland) en masse forskellige bagerier og bagerier, hvor konstant hørt en meget behagelig duft af frisk bagning. I nærheden ligger et lille marked, hvor du kan købe frisk frugt og grøntsager. Tomater, ferskner og melon på øen bare et guddommeligt lækker, fordi det solrige klima er ideelt til dyrkning af disse afgrøder. I nærheden ligger også et supermarked, hvor fødevarepriserne er relativt lave. Det er også værd at besøge fiskemarkedet, hvor der altid er frisk fisk og skaldyr. Der kan du prøve dem ud eller til at købe og lave mad til dig selv.

Hvad skal besøge i Rhodos?

Hvor ellers kan du gå til Rhodos? Hvis du ønsker en virkelig rart strand ferie, bør du gå til Feliraki. Vejen vil tage 15-20 minutter. Dette er en smuk velplejet strand med rent sand. På stranden en masse sjov, strand udstyr huslejer, caféer, seværdigheder.

Rhodos bogstaveligt talt overalt folk vil gå og tilbyde tjenester af guider og rejsearrangører. De vil sikre dig, at uden deres tjenester vil du ikke være i stand til at rejse og se det sjove. Tro ikke det. Bevæbnet med et kort over byen, internettet og evnen til at kommunikere, er du i stand til at besøge alle de attraktioner, hvilket sparer en anstændig beløb. Endnu mere så transporten kører jævnligt på øen og er billig, nem adgang fra Margaret Hotel til ethvert sted af interesse for dig. I to dage kan man se den gamle Rhodos helt. Sørg for at besøge den gamle fæstning på øen. Det fortjener virkelig opmærksomhed. I den gamle bydel vil du overraske brolagte smalle gader, fascinerende arkitektur, udskårne døre. Overalt en masse grønne, traske hjem farver. Her kan du virkelig føle ånden i middelalderen. Sørg for at sidde i caféen og prøv det lokale køkken.

Rhodos Hvis du allerede har set, tage en tur til Lindos. Det er utrolig smuk by, der ligger på den nærliggende ø Symi. Der ingen problemer kan nås med båd, som kører regelmæssigt fra havnefronten. Værd tur 15 euro og bliver nødt til at gå en halv time. Men "hvide" by er det værd. I klipperne vil du se hundredvis af farverige huse, det ser fantastisk. Alle bygninger i byen i hvid og stativer en gammel fæstning i midten af øen.

Vender tilbage til Margaret Hotel 3 * hotel, kan du svømme i en ren og rummelige pool, der driver døgnet rundt.

Gæsterne bemærke, at hele hotellet er ganske beskedent, men for den slags værelse priserne er ganske anstændigt. Det anbefales for budget rejsende samt forskellen i pris til andre hoteller er afgørende. For dem, der foretrækker udendørs aktiviteter, det er bare perfekt. Du kan rejse rundt på øen, slappe af på stranden, for at se alle de lokale attraktioner, samt besøge de omkringliggende øer. Rhodos er en smuk og gammel. Turister vil helt sikkert være noget at gøre.

Nyd din ferie til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.