TravelingHoteller

Hotel "Catamaran Resort" (Kemer), beliggenhed, anmeldelser, billeder

Hvis du planlægger at slappe af på bredden af det varme azurblå hav omgivet af smuk natur og som et sted at tilbringe en ferie valgte den tyrkiske badeby Kemer, hotellet "Catamaran Resort 5 *" kan være hensigtsmæssigt for dig at gøre dette.

whereabouts

Dette femstjernede hotel kompleks ligger på bredden af Middelhavet, ved foden af maleriske bjerge Beydaglari, i byen landsbyen Beldibi. Afstanden til byen Kemer er 12 kilometer. Den nærmeste lufthavn er beliggende i Antalya, 50 km fra "Catamaran Resort". Stien til hotellet tager lidt over en time.

Tyrkiet, Kemer, "Catamaran Resort Hotel": generel beskrivelse, fotos

Dette hotel blev bygget i 2004. Det område af dens område er 15 tusinde kvadratmeter. meter. Residential ejendomsfond er repræsenteret ved 223 værelser fra følgende kategorier: standard, tager et hjørne suite, junior suite, Familie. Hver lejlighed har komfortable møbler, aircondition, kabel-tv, telefon, minibar, pengeskab, badeværelse med hårtørrer, balkon. On-site gæster trådløs internetadgang.

Spisning på "Catamaran Resort" arrangeret af "ol inclusive" system. Gæsterne på hotellet kan spise i hovedrestauranten "Sejlads", som er beliggende i hovedbygningen, og opererer i en buffet-format. Hotellet har også flere restauranter "a la carte" - fisk og skaldyr, osmanniske og italienske. Steder skal bestilles i forvejen her. Komplekset har også flere barer, der serverer drinks og snacks.

"Catamaran Resort" (Kemer): Russisk anmeldelser rejsende

Som det er kendt, måske, enhver person, der nogensinde har været på ferie i en anden by eller endda et land, en meget vigtig rolle med hensyn til rekreation spiller et hotel, hvor du bor. Efter alt, ingen ønsker at tilbringe tid i en ubehagelig hotel med lavt serviceniveau, dårlig kost og en dårlig placering. Så i dag, mange rejsende på turen planlægningsfasen, forsøger så meget som muligt for at få alvorlige om valg af hotel at bo. Samtidig turister stifte bekendtskab ikke blot med den officielle beskrivelse, men også for at studere svarene fra folk, der allerede har haft en chance for at bo i en eller anden sted. Efter alt, det giver dig mulighed for at identificere ikke kun de dyder, der ofte fremhævet i beskrivelserne af hoteller, men også for at få en idé om de mulige mangler, som kommer til at stå under deres ophold. Denne fremgangsmåde giver dig mulighed for i sidste ende at overtage en korrekt og rationel løsning, der ikke efterfølgende fortryde deres valg.

For at spare din tid og kræfter på at henlede Deres opmærksomhed de generaliserede kommentarer fra vores medborgere, der i den seneste tid haft en chance for at bo på hotellet "Catamaran Resort 5 * '(Kemer, Tyrkiet). Lige bemærke, at næsten alle turister i deres beslutning om at bosætte sig i dette hotel ikke fortryde. Tværtimod, sagde de, at hotellet er i overensstemmelse med den anmeldte kategori og omkostninger. Men vi lære om alle detaljerne.

Værelser

Findes på hotel "Catamaran Resort" lejligheder i hele vores landsmænd var tilfredse. Der er dog nogle turister anbefales til dem, der kan lide at sove sent, hvis det er muligt bede om at blive afgjort i det rum, hvor vinduerne ikke går til moskeen. I løbet af natten din søvn, intet forstyrret.

Som for værelserne, dem, du vil ikke finde nogle udsøgte dekoration og luksus. Men der er alt hvad du behøver. Desuden og møbler og udstyr af god kvalitet, forholdsvis moderne. De fleste gæster "Catamaran Resort" (Kemer, Tyrkiet), i henhold til deres anmeldelser, værelserne er ingen brud er opstået. antallet af turister argumenterer dog, at hvis noget går galt, bør du straks kontakte receptionen. I dette tilfælde vil den manglende blive elimineret i den nærmeste fremtid.

rengøring

Under dette punkt langt de fleste gæster var ikke nogen klager. Så ifølge dem, maids gør et fremragende stykke arbejde med deres ansvar. De rengøres ikke kun rummet på daglig basis, men flere gange om ugen opdateret sæt af håndklæder og sengetøj. Varebeholdninger som af toiletartikler i badeværelset genopfyldes som deres udgifter beboere i lejligheder. Som mange af vores landsmænd, en sådan holdning til arbejdet af Pigerne var ikke ked af at opmuntre og drikkepenge.

afregning

Som rapporteret af turister, i de fleste tilfælde, at modtage nøglerne til værelset ved check-in "Catamaran Resort Hotel" (Kemer), anmeldelser, som vi overvejer, du ikke får. Så som regel nyankomne rejsende til at vente kassen tid. nogle besøgende hævder dog, at de ekstragebyr administratorer i receptionen for at løse dette problem til fordel for gæsterne og gav dem nøglerne til værelserne i et par timer forud for tidsplanen. kommentarer af vores medborgere indikerer dog, at dette trick ikke altid skyde. Uanset hvad det var, vi havde netop ankom i Hotellet de turister der er ingen grund til at sidde op til to timer af dagen i receptionen venter på afregning. Så de kan gå til en restaurant til frokost eller middag, tage en dukkert i poolen, nyde solen på en liggestol, mens du nyder din favorit cocktail, eller gå direkte til stranden.

område

At dømme efter de anmeldelser af vores landsmænd, før ferie i andre fem stjernede hoteller i Tyrkiet, de var noget overrasket over, at dens eget område "Catamaran Resort" er meget lille. Men ifølge dem, det har sine fordele. Efter alt, behøver gæsterne ikke at bruge en masse tid til at gå fra dit værelse, for eksempel til puljen, restauranten eller på stranden. Især at hotellets område er meget grøn, smuk, ren og veludstyrede. At være her er meget rart.

placering

Jeg nød de fleste af de rejsende og placeringen af hotellet "Catamaran Resort" (Kemer), et foto, som du kan se i denne artikel. Således, ifølge rejsende, er denne fem-stjernede hotelkompleks ligger i en lille, meget smuk resort landsby på den ene side strækker det azurblå hav, og på den anden tower naturskønne bjerge. I det omkringliggende område er der flere butikker, souvenirbutikker, rejsebureauer, biludlejning og meget mere.

Samtidig, hotellets gæster har altid mulighed for at gå efter mere underholdning (shopping, natklubber, barer og så videre. N.) I Kemer eller Antalya. Til Kemer kan nås med bus (busstoppested ligger et par hundrede meter fra indgangen til hotellet) og en taxa. Vejen vil tage blot en fjerdedel af en time. Antalya bliver nødt til at gå lidt længere, dog, og underholdningsmuligheder der længere.

mad

De, der er overvejer "Catamaran Resort" som et muligt sted for en ferie, er erfarne rejsende rådes til at huske på, at dette hotel, på trods af tilstedeværelsen af en fem-stjernet kategori, er et budget. Derfor, lækker mad og delikatesser her stole ikke det værd. Som for resten, i henhold til vores landsmænd, fødevarer i dette hotelkompleks er i stand til at tilfredsstille alle. Så i den største restaurant hver dag kokke tilbyde gæsterne til at smage et udvalg af fremragende kogte retter både tyrkiske og internationale retter. Det tilbyder retter af kød, fisk, fjerkræ, fisk og skaldyr, og en række forretter, salater, frisk frugt og grøntsager, flere slags lækre kager og desserter. Også turister opholder sig i "Catamaran Resort" (Kemer), er det muligt at spise på restauranter "a la carte", hvor de besøgende selv ikke pålægge deres egen mad fra buffeten, og de bliver betjent af tjenere bringer mad bestilt fra menuen.

drikkevarer

Da "Catamaran Resort" fungerer i "all inclusive" -tilstand, er gæster på hotellet leveres som bløde og alkoholholdige drikkevarer, der er fremstillet i Tyrkiet gratis. De kan behandle sig selv i restauranten under morgenmad, frokost eller middag, og poolbaren eller strandbaren. Overalt er professionelle bartendere, der ikke kun tjener dig klar til at drikke, men også for at forberede en cocktail på din ordre.

hav

Da næsten alle turisterne gå til Tyrkiet i håb om en stor strand ferie, dette spørgsmål er et af de mest afgørende i udvælgelsen til fordel for et bestemt hotel. Som for hotelkomplekset vi overvejer Travelmarket store plus er, at det er placeret på stranden og har sin egen strand. Så gæsterne kan gå til stranden blot et par minutter. Stranden her er, ifølge vores landsmænd, småsten. Når ind i vandet ved bunden af stenene er fundet. Derfor er mange turister rådes til at få en speciel gummi sko for ikke at skade foden. Særlig relevant vil det være, hvis du går på ferie med baby. Men for at gå til søs er ikke nødvendigvis kun fra kysten. Så kan du gå ned i vandet og op ad trappen til molen. Men i dette tilfælde vil du straks finde dig selv i den dybde, som er meget ubelejligt, hvis du ønsker at svømme med et lille barn.

Som for stranden udstyr, her er der nok til alle af komfortable liggestole med madrasser og parasoller. Som bemærket af vore landsmænd i hotellets gæster er der ingen grund til at stå tidligt op om morgenen og haste til banken for at tage en chaiselong. Efter alt, uanset på hvilket tidspunkt af dagen, du kom til stranden, et problem at finde en gratis liggestole vil du ikke have.

underholdning

Trods det faktum, at "Catamaran Resort Hotel" (Kemer, Tyrkiet), som det hedder i vore landsmænd, har et lille område, kan du have en god hvile her. Så mange turister er glade for at bruge tid på hotel pool. Der er et afsnit for børn, og et par af vandrutsjebaner. Hertil kommer, at i løbet af dagen animationen team, der arbejder ved poolen, der byder på underholdning i form af en omgang vandpolo, volleyball, dart, vand aerobic og gymnastik. Om aftenen, on-site live shows.

til børn

Vi tog sig af hotellets ledelse og fritid yngste gæster. Så for dem i løbet af dagen er der en mini-bar, og om aftenen holdt en børns disco. Derudover kan forældre lade deres barn med en babysitter, hvis nødvendigt. Denne service tilbydes på honorar-basis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.