Nyheder og SamfundKultur

TV og Radio Day i Rusland

Nyheder fra den politiske verden, annonceringer af interessante begivenheder, ændringer i livet for stjerner - alle disse mennesker normalt kender fra medierne. Radio- og tv er den mest effektive og informative medier. Ved første øjekast ser det ud til, at arbejdet på dette område er meget let og enkel. Faktisk tv og radio arbejdere arbejder dag og nat utrætteligt, de er under konstant pres for at ikke lave en fejl i luften og lave en kopi hundredvis af gange en mislykket ramme. For at understøtte og hylde dette område i Rusland blev introduceret Day radio, tv og kommunikation.

vigtig dato

7th maj - dagen for radio og tv. Denne dato blev ikke valgt ved en tilfældighed. Det var 7 maj 1895 den berømte fysiker Alexander Popov påvist, at medlemmer af det fysisk-kemiske proces med offentligt trådløst registrering i en afstand af elektromagnetiske bølger ved virkningen af lyn decharge på den samlede dem enkle modtager. Før TV og Radio Day er nu fejres hvert år, fejrede sin første gang i 1925 i Sovjetunionen.

Begivenheder for at markere dagen TV

7 af maj - er en fest for udsendelse, fjernsyn, kommunikation, medarbejdere i posthuse og skinker. Ud over repræsentanter for disse erhverv glade ferie fejret af alle mennesker i forbindelse med operationelle bevidsthed mennesker. Levende tv og radio fejres i Nizhny Novgorod State University opkaldt efter Lobachevsky. Lærere og studerende på fakultetet for radiofysik universitetets meget stor pris på historien om oprindelsen af deres erhverv.

En festlig koncert og aftenmøder Day of Television and Radio Artists for at fejre Radio Engineering University of Taganrog.

Glem ikke om deres faglige ferie og Radio Engineering University Ryazan. Her på tv og radio begynder med processionen om natten før den syvende af maj. Denne handling strækker sig rundt om gymnasiet placeret på det område af monumentet for den store russiske fysiker Popov. Mine hilsener på denne dag elever og lærere begynder med ordene: "Popov blev rejst." Som svar på denne sætning altid høre, "Ja Popov." Som gaver til denne dag til at bruge radioen rør, malet i forskellige farver. Nat del af arrangementet ikke altid er blevet godkendt af den kommunale administration, og blev forbudt i 2012.

Studerende fra Tomsk Institute of Radio og årligt fejre dagen of Television and Radio. Deres tradition er den årlige festlige optog gennem gaderne i sin fødeby. I 2001 denne begivenhed selv givet status for byen. Også studerende på dette universitet i dag at sige farvel til en defekt teknik. Takket være denne tradition, begivenheden bragt i Guinness Book of Records. Ifølge officielle data, i år de studerende skiltes med mere end 500 enheder af defekte komponenter.

Sted for fejringen af dette jubilæum er ikke kun tidligere sovjetrepublikker, samt Bulgarien.

interessante fakta

 1. Militære signalmanden har deres egen ferie, som fejres den 20. oktober.
 2. For første gang ved hjælp af en radio besked blev sendt i 1895 af styrker fra Aleksandra Popova. Sætningen, som han præsenterede var - "Genrih Gerts".
 3. Internet radio først dukkede op i 1993.
 4. Det er takket være radio nedrevne Eiffeltårnet. Det faktum, at det kun blev rejst i en begrænset periode. Når der var en radio, har flere antenner er installeret på den, som har ført til dens bevarelse i mange år.

TV og radio studievært

Meget ofte høre stemmerne fra de radioer af forskellige mennesker. Hvem er de, og hvordan man kan se, ofte ingen kender. Her er nogle gode radio oplægsholdere:

 1. Maria Makeeva - "russisk radio", "Silver regn".
 2. Alla Dovlatov - "Ny Petersborg", "Moderne", "russiske Radio", "fyrtårn", "Romance".
 3. Gennady Bachinskii - "Polis", "Moderne", "Maximum".
 4. Svetlana Zeynalov - "Maksimal", "Business-FM", "Nashe Radio".
 5. Dmitry Borisov - "Echo of Moscow".

Her er nogle navne på kendte TV-værter, der kender absolut alle:

 1. Andrey Malakhov - "Kanal", "Ukraine".
 2. Dmitry Nagiyev - TNT, "Channel", "Pepper".
 3. Ksenia Borodina - TNT.
 4. Ivan Urgant - "Kanal", "Channel Five", "MTV Rusland".
 5. Pavel Volya - TNT.

For hver af disse tv og radio Dag - det er ikke bare en dag. For dem er det taknemmelighed for alt det arbejde og evaluering af fremskridt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.