FormationVidenskab

Alexander Popov: radio og andre opfindelser. Biografi Aleksandra Stepanovicha Popova

Alexander Popov, et foto, som vil blive forklaret nedenfor, blev født i provinsen Perm i 1859, det år den 4. marts. Han døde i St. Petersborg i 1905, den 31. december. Popov Aleksandr Stepanovich - en af de mest berømte russiske elektriske ingeniører og fysikere. Siden 1899, det år han blev en honorær elektroingeniør, og fra 1901-th - en tilstand byrådsmedlem.

Kort biografi af Popova Aleksandra Stepanovicha

Ud over hans familie havde seks børn. I en alder af 10 blev Aleksandr Popov sendt til Dolmatovsky skole. I denne skole lærte hans storebror latin. I 1871 overførte Popov til Jekaterinburg religiøs skole i tredje klasse, og ved 1873 th uddannet efter den fulde løbet af 1., den højeste kategori. I samme år trådte han seminariet i byen Perm. I 1877 th held Alexander Popov bestået de optagelsesprøver til St. Petersborg Universitet i fysik og matematik Fakultet. Års studier for fremtidig forskning arbejdstager var ikke let. Han blev tvunget til at søge job, da ressourcerne er ikke nok. Under sit arbejde sideløbende med deres studier danner finalen i hans videnskabelige synspunkter. Især det begyndte at inddrage spørgsmål om moderne fysik og elektroteknik. I 1882 Aleksandr Popov dimitterede fra college med en grad kandidat. Han blev bedt om at forblive på universitetet for at forberede sig til et professorat ved Institut for Fysik. I samme år forsvarede han sin afhandling "Om principperne i de dynamo og dynamolygter maskiner med en konstant strøm."

Begyndelsen af videnskabelig aktivitet

Den unge specialist er meget tiltrukket af eksperimentel forskning på området for elektricitet - han sluttede sig til klassen i Mine Kronstadt professor i elektroteknik, matematik og fysik. Der var et veludstyret kontor fysik. I 1890 blev Alexander Popov inviteret til at undervise videnskab på Teknisk College of Maritime kontor i Kronstadt. Parallelt med dette, fra 1889 indtil 1898, det år, han var leder af den største kraftværk i Nizhny Novgorod Fair. Alt sin fritid Popov gav den eksperimentelle aktivitet. Det vigtigste spørgsmål, som han var involveret i undersøgelsen, var egenskaberne for elektromagnetiske bølger.

Aktiviteter fra 1901 indtil 1905

Som nævnt ovenfor, fra 1899 th Alexander Popov havde titel af honorære elektroingeniør og et medlem af den russiske tehobschestva. Siden 1901, blev han professor i fysik ved Elektrotekniske Institut kejser Alexander III. I samme år blev Popov fik en civil (civil) rang femte klasse - Etatsraad. I 1905, kort før sin død, Popov ved afgørelse truffet af Akademisk Råd for instituttet, blev han valgt rektor. I samme år videnskabsmanden har erhvervet en dacha ikke langt fra stationen. Udomlya. Hvor hans familie boede efter hans død. Han døde videnskabsmand, som det fremgår af de historiske referencer, fra et slagtilfælde. Siden 1921 har året for afgørelsen af SNK af RSFSR videnskabsmand familie blevet sat på "liv bistand". Dette er en kort biografi af Popova Aleksandra Stepanovicha.

eksperimentelle studier

Hvad var det vigtigste resultat heraf var berømt Popov Alexander Stepanovich? Opfindelsen af radioen er et resultat af mange års forskning arbejdet i en videnskabsmand. Hans eksperimenter på radiotelegrafirovaniyu fysiker brugt med 1897 på Baltic Fleet skibe. Under sit ophold i de schweiziske videnskabsmand assistenter uheld bemærkes, at når der ikke er tilstrækkelig excitationssignal coherer begynder at konvertere amplitudemoduleret højfrekvent signal til en lav frekvens. Som et resultat, er det muligt at tage det efter gehør. Med dette i tankerne, Alexander Popov modificeret receiver, indsætte håndsæt i bytte følsomme relæ. Som et resultat, i 1901 modtog han det privilegium at russiske prioritet i den nye type telegraf modtager. Popov første instrument var en let modificeret prøve akademisk miljø for at illustrere forsøgene i Hertz. I begyndelsen af 1895 russiske fysiker blev interesseret i eksperimenter Lodge, der forbedrede coherer modtager, og er designet, hvorigennem det er muligt at modtage signaler i en afstand af fyrre meter. Popov forsøgt at gengive den modtagelse, lave din egen modifikation Lodge enhed.

Funktioner af enheden Popov

Coherer Lodge blev præsenteret i form af et glasrør, som var fyldt med metalspåner, i stand til kraftigt - flere hundrede gange - ændre deres ledningsevne under indflydelse af radiosignalet. For at bringe enheden til dens oprindelige position, var det nødvendigt at ryste støvet - så forstyrret kontakt mellem dem. Den coherer Lodge blev givet en automatisk trommeslager, som slog konstant på røret. Popov indført automatisk reverse link kredsløb. Som et resultat, relæet arbejdede på radio og omfattede et opkald. I denne kørsel samtidig fyring pin, som slog røret med savsmuld. Ved udførelsen af sine eksperimenter under anvendelse Popov opfundet af Tesla i 1893 jordforbundet antennen mast.

Anvendelsen af indretningen

Første gang enheden Popov præsenterede i 1895, det år den 25. april, som en del af foredraget "Forholdet mellem metallet pulver til de elektriske svingninger." Fysiker offentliggjorde dem i beskrivelsen af det modificerede apparat noteret sine ubestridelige fordele, først og fremmest til at registrere forstyrrelser i tilfælde af atmosfæren og til foredrag formål. Videnskabelig udtrykker håb om, at hans indretning kan anvendes til at sende signaler i regionen ved anvendelse af en hurtigt elektriske svingninger bliver detekteret så snart kilde af bølgerne. Senere (fra 1945) datoen for præsentationen Popov blev fejret som Radio Day. Dens fysiker tilsluttet med at skrive spole br. Richard, der således blev opnået, indretningen påvisning af de atmosfæriske elektromagnetiske svingninger. Efterfølgende blev denne ændring brugt Lachinov, indstille "storm indikatoren" på Vejrstation. Desværre aktiviteterne i Navy Department fastsættes visse restriktioner for Popov. I denne henseende, at observere den højtidelige forpligtelse til ikke at videregive oplysninger, fysiker ikke udgive nye resultaterne af deres arbejde, som de var dengang følsomme oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.