Kunst og underholdningKunst

Hvad er skitser? Hvad er de?

Hvad er skitser? Disse er foreløbige tal, der repræsenterer de ideer til fremtidige konstruktioner, kunstværker, maskiner eller dele deraf.

skitse detaljer

Dette er dens skematisk billede er meget lig tegning: det omfatter også alle de nødvendige oplysninger til fremstillingen og kontrol.

På skitsen, der er tegninger, givet tekniske standarder, længde, bredde, materiale og andre oplysninger. Du skal oprette en skitse baseret på de normer og standarder for reglen. Dette er meget vigtigt. Skitser børn trække i skole i tegningen klasseværelset: lærer sætter punktet foran dem, og de bærer hendes billede på papiret. Til dette formål emnet kræver en notesbog i en celle.

Hvordan man laver en skitse af detaljerne?

Skitsen er som følger:

 1. Læs venligst den del, analysere sin form, definere, fra hvad det er sammensat af geometriske former, med andre ord, i sindet opdele det i enkle overflader. Nogle allerede den første afsnit lyder kompliceret, men det er kun begyndelsen. Det er ikke nok at vide, hvad den skitse af detaljerne stadig nødt til at være i stand til at skabe det.
 2. Yderligere er det nødvendigt at indstille et navn beregnet funktioner og råvarer fra, den er fremstillet (stål, bronze, støbejern, plast og så videre. D.).
 3. Nu er du nødt til at tænke over, hvad der vil være den vigtigste del skitse, der indeholder grundig information om sin form.
 4. Så skal det reflektere over, hvor meget du skal bruge tegninger (typer af sektioner, forlængerledninger dele og sektioner). Det er bedre, hvis de ville være en lille smule. Men ser man på dem, bør alle forstå, hvad en del facon, længde, bredde.
 5. Nu behøver vi at tage et stykke af cellen krævede størrelse, som at skabe en skitse, tegne rammen og giver en enkelt linje til titlen inskription.
 6. Så bør du omhyggeligt se på detaljerne og indstilles billedformatet af dens elementer. Efter dette, alt hvad du behøver for at tegne skitser.
 7. Dernæst skal du bestemme, hvad der skal skrives størrelse. Dette er et vigtigt skridt. Så har du brug for at tegne dimension og udvidelse linjer. Det skal bemærkes, at hvis du ved, hvad alle de skitser, vil det være lettere at gennemføre alt dette.
 8. Nu behøver vi at tage en lineal og måle den del.
 9. I det sidste trin, du har brug for at afslutte alle, der er nødvendig for at gøre titlen indskrift, skæres omkring mønsteret, samt dimensioneringen.

skitse af tatovering

Denne form for skitse (han også kaldet "Flash") - dette billede, tegnet på pap, ark eller en anden overflade, som er planlagt til at blive overført til huden.
Master behøver ikke at være ekspert på den del af maleriet, men han har brug for at have en idé om de grundlæggende regler for gennemførelsen af skitse til en tatovering. Dette må han kende uden at mislykkes. Det skal bemærkes, at ikke alle kunstnere kan blive en tatovør. Selv om de er klar over, at sådanne skitser, hvilket skaber en tatovering proces kan bevise, at de ikke er på skulderen.

Flash-apparater, "generalprøve" tatovering

Det er meget vigtigt at være i stand til at placere mønsteret på kroppen. Derfor kan mange mestre ikke undvære flash sæt (samlinger af tegninger) erfarne tatovører. Arbejde med dem anbefales især for begyndere. Kun med erfaring kan begynde at tegne sit eget. I første omgang skal der kun begrænset til skabelsen af tatovering. Skitser, i sandhed, i dette tilfælde spillet en sekundær rolle.

Hvis tatovør har kunstneriske evner og er i stand til at producere billeder på arkene, er det let at gentage billedet på huden. Skitsering på papir, manden er, hvordan det vil se på kroppen. Master bogstaveligt "øve" tatovering, så gælder mønster på huden er det allerede lettere.

skitse tøj

Denne miniature type er en skematisk tegning af tøj. Hvordan gik det udføre?

 1. I den første fase, tegne de vigtigste linjer, der vil hjælpe dig i udarbejdelsen den menneskelige silhuet, men i betragtning af de proportioner. Gør dette omhyggeligt.
 2. Næste raschertite papir i flere stykker, som vil svare til forholdene. Nu tegne en skematisk udgave af omridset af kroppen, hvis tallet for mænd, bør bryst og skuldre være brede og smalle hofter. Og hvis hun er kvinde, skal det være det modsatte. Mange er klar over, at sådanne design, men med deres oprettelse i de fleste, er der visse vanskeligheder. Men du ikke fortvivle.
 3. Til menneskelige krop ser mere troværdig uafgjort i den foreløbige udgave af leddene i form af ovaler, ledende tynd linje mellem dem.
 4. Nu trækker omkring konturerne af kroppen tilsigtede artikel i tøj. Dernæst begynder at spore dem, tilføje de nødvendige oplysninger og detaljer. Det skal forstås, hvad slags afskårne ting.
 5. Det vil være lettere at skabe en beklædningsgenstand skitse, hvis du tager som en visuel hjælp af billeder og billeder af de respektive kilder. Fokus på disse billeder, når tegning. Så du lære at udføre skitser mode. I fremtiden vil du gøre dem hurtigt og nemt.

Nu ved du en masse om detaljerne i skitser, tatoveringer og mode. Ved at følge ovenstående regler, kan du gøre en ganske god skitse. Tab ikke modet, hvis først du ikke arbejde - du har brug for lidt øvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.