Kunst og underholdningKunst

"Lamentation Kristi" - en dejlig Pieta af Michelangelo

Artwork (i sten eller lærred), som udgør kartinue, som blev forseglet og Mourning Kristus sin Virgin kaldes Pieta. Michelangelo var ikke mere end 25 år gammel, da han afsluttede sin skabelse, som er blevet et perfekt eksempel på den ikonografi i skulpturen. Det er umuligt at sige præcis, hvornår det blev udtænkt, og når det færdige skulptur, men mange kilder til kunsthistorien refererer til perioden fra 1497 til 1501.

Pietà af Michelangelo beundret guddommelig ydmyghed af Mary i sorg før dødsfald. På forsiden af Guds Moder er ingen spor af fortvivlelse, afspejles på smukke ansigt rolig, rolig sorg vseproschyayuschey hendes sjæl lyser billedet af en glorie af hellighed. Kristus ser ud som han netop faldt i søvn efter en lang rejse til fods, og rolig søvn er ved at blive afbrudt af blid berøring af hendes hænder.

Dejligt Pietà af Michelangelo skabte så at nogen af dem, der ser hende føler i mit hjerte nærheden af bevidsthed om, hvad der sker i Mary. Og det sker på trods af hundreder af år, oprørerne mellem mand litsezreyuschim skulptur, og dens oprindelse i fantasien af master. Denne effekt opnås ved hjælp af forfatteren til hans tålmodighed, talent og løsninger, at sekvestrering af Kristus og Maria, og dermed lindre sammensætning af den mindre, og derfor ekstra figurer. Denne teknik er forskellig fra Michelangelos Pieta drikker af mange kunstnere i det 15. århundrede, der forestiller i sine malerier Virgin og Kristus omgivet af andre tegn. Men blandt de berømte kunstnere der er dem, når du opretter en drink, ligesom Michelangelo Buonarroti, styret af tanken om privatlivets fred, tanken om to-figurkompositioner. Hvis vi tager højde for, at Michelangelo var den første blandt andre anerkendte genier glorificeret denne type drik, kan det hævdes, at den store billedhugger blev stamfader subtecheniya i billedkunst i disse tider.

I dagens verden er der mange kopier af Pety Mikelandzhelo, og originalen er holdt i det område af Vatikanet i Peterskirken. Dzhordzho Vazari skrev, at billedhuggeren overhørte en debat mellem folk om hvem der er den virkelige forfatter til denne skabelse. Situationen endte med skulpturen "Lamentation Kristi" var den eneste underskrevet arbejde af Michelangelo.

Pieta 'Rondanini", der blev lanceret 55 år efter den første, det var hans sidste værk. Unfinished, begyndte hun at udskrive Michelangelos død. For alle ruhed linjer af ufærdige værker, i betragtning af placeringen af tal, kan du føle den følelsesmæssige kvaler og fortvivlelse Dame. En sådan beslutning af Michelangelo i skarp kontrast med sindsro af hans første drink. Da disse to symbolske skulpturer legemliggøre ungdom og forfald: evigt ung og vidste ikke sorg af Jomfru i den første drink og den tavse fortvivlelse fortvivlet mor forsøger at hæve sit barn, i den anden. Bestemt, Michelangelo - en fremragende billedhugger gennem tiderne, endda magt følte i sin ufærdige skulptur, åndeliggjort sjælen i enhver ortodoks person. Michelangelo Buonarroti - er gode eksempler på skulpturel kunst, det sublime og patetisk, de erobre hjerterne hos dem, der sætter pris på skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.