TravelingRejsetips

Cathedral of St. Peter i Vatikanet

Romersk katolske katedral St. Peter i Vatikanet (Basilica di San Pietro) er den største struktur på det område af den lille stat, og i Italien, samt en guldgrube af de bedste italienske mestre, på grund af konstruktionen og maling af katedralen arbejdede så store mestre som Raphael, Bramante Michelangelo, Bernini. Katedralen blev bygget på Vatikanet bakke, hvor i oldtiden dyrkede vinmarker og udvindes ler.

Hvorfor Peter?

Peterskirken er dette navn ikke uden grund: det antages, at den allerførste alter blev sat over graven af apostlen Peter. Alteret har en funktion - det er ikke konverteret til øst, som det er sædvane i opførelsen af kristne kirker, og mod vest. Nu under alteret i krypten er graven af Johannes Pave Paul II.

Den ældgamle tradition for byggeri

Den moderne form for basilikaen var ikke designet rigtigt. I første omgang blev kun én lille katedral bygget, og til det et par århundreder har vedhæftet en anden. Men så blev det besluttet at bygge en katedral på sitet, som ville blive overskygget og hedenske templer og kristne kirker, udvikling, og dermed styrke Kirkestaten, samt at udvide indflydelsen af katolicismen. Men arkitekter, der erstatter hinanden, foretage ændringer i konceptet af katedralen, der giver præference til de græske symboler, det latinske. Som et resultat, Peterskirken væsen afsluttet, ændret og nu er det den samlede længde af 211,6 meter, det dækker et område på omkring 22100 kvadratmeter og har placeret mere end 50 000 mennesker. Det huser elleve og femogfyrre altre. Dette er en enorm katedral, indersiden af, som kunne rumme de største katedraler og basilikaer i Europa, især for en sådan sammenligning på gulvet i katedralen har en særlig markører angivelse af dimensionerne Domkirke. Mere af denne basilika kun katedral i Elfenbenskysten, der blev bygget allerede på det endelige udkast til Cathedral of St. Peter.

skatkammer af kunst

Peterskirken er rig på kunstværker: de mange mosaikker og glasmosaikker, malerier og vægmalerier, stuk, ædle relikvier af kristendommen. Før ind i domkirken er tallene for apostlene Peter og Paulus, og i den øverste del af døren - store figur af Kristus og Jomfru Maria sidder på en trone.

Ved indgangen til katedralen ser straks falder på hans enorme kuppel med en diameter på 42 meter, højde - 120 meter. I Italien kaldes det «cupollone» - «kupolische". Indefra det er dekoreret med en mosaik med inskriptioner på latin og oldgræsk, men i sine nicher er statuer af St. Matthew med en engel, Mark med løven, Lukas med oksen og Johannes med en ørn, startede på bibelske motiver, som ærer hele Vatikanet. Peterskirken er slående og dens mange skulpturer. Den største statue - en statue af St. Peter, som stammer fra det XIII århundrede. Hun tilskrives de mirakuløse egenskaber, så alle besøgende påføres læberne for fødderne af apostlene, der allerede har hvide af hyppige hånd. I domkirken er mange kapeller med Kongegravene, kejsere og paver. Her er den berømte marmor "Pieta" af Michelangelo.

St. Peter holdt drevneyschie redikvii spyd centurion Longinus, der blev gennemboret Kristus på korset, og en træ krucifiks tilskrives maleren Pietro Cavallini omkring XIII - XIV århundreder.

Også i domkirken kan du klatre til observation dæk, som ligger på toppen af kuplen, til fods eller med elevator. Observation tur tager omkring en time.

Området nær katedralen

På pladsen di San Pietro, som anses for et stort arbejde med byplanlægning på grund af bekvemmelighed af sin beliggenhed, er der en obelisk fra Heliopolis, etableret til ære for det faktum, at når dette sted voksede haver Cirkus Neros, hvor martyrium døende tidlige kristne, og derefter korsfæstet apostlen Peter. Omkring obelisk, "skitserede" en cirkel - en slags Colosseum, hvor der altid er en masse mennesker walking.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.