Nyheder og SamfundKultur

Beskrivelse af personens udseende

Hvor ofte har du haft til at beskrive en persons udseende, uanset om det er din ven, ven eller forbipasserende? Mest sandsynligt, det skete mere end én gang. Ofte i en samtale eller en virksomhed samtale vi nødt til at beskrive i detaljer, hvad denne eller hin karakter var iført, hvordan han opførte sig, hvad han havde karakteristiske træk og vaner. Det ser ud til, at beskrivelsen af en persons udseende - det er ganske simpelt, men har du nogensinde lagt mærke til, hvordan du nogle gange mangler ordforråd til at fortælle den farverige og detaljer om personen? Så næste gang ikke komme ind i en akavet situation, vil vi forsøge sammen at lære at beskrive udseende og karakter af den person.

Erfaringer om udvikling af tale og skrifter om emnet afholdt i skole i den sjette -sedmom klasser. I løbet af denne periode, er studerende undervises ikke kun korrekt og kompetent udtrykke deres tanker, men også udvikle sig i dem de nødvendige færdigheder såsom opmærksomhed og god hukommelse. Sikkert du gør i midten skole skrev essays om portrættet, billede eller fotografi. Har du været i stand til at skrive en opgave på en fremragende mærke? Og hvis du kan gøre det lige nu?

Før vi begynder at beskrive en persons udseende, skitsere en lille sekvens af skridt, hvorved arbejdet bliver meget lettere. Først og fremmest starte med en beskrivelse af de tydelige tegn, såsom højde, bygge, usædvanlige egenskaber i udseende (store ører, lang hals, korte arme, krøllet hår , og så videre. D.). Fortsæt derefter til den detaljerede beskrivelse af en person, være opmærksom på de øjne, næse, smile, fregner (hvis nogen). Dernæst videre til historien om hans tøj: farve, detalje, stil. Tøj kan fortælle en masse om, hvordan karakter og stil af livet. Glem ikke at nævne om det tilbehør, især hvis du taler om kvinden.

Beskrivelse af en persons udseende er ikke kun baseret på overførsel af dets fysiologiske egenskaber og tøj. For historien, kan du tilføje og opførsel af den karakter, hans fagter, accent. Måske er din karakter har særlige evner. Hvis de kan ses på en gang, er det værd at nævne om dette. Selvfølgelig ville portrættet ikke være komplet uden en omtale af nogle fakta i livet, der karakteriserer det som en lys og interessant person. Måske i sit liv, han havde nogle øjeblikke, der har sat deres præg på sit udseende og opførsel. Hvis du ved noget om det, fortæl mig.

Fysisk beskrivelse af en ven eller veninde er en glimrende øvelse din hukommelse og opmærksomhed. Den bede sin kæreste til at forlade det rum, hvor du er som et eksperiment i et par minutter. På dette tidspunkt, så prøv højt til at beskrive hendes udseende, tøj, tilbehør, øjenfarve, hår og så videre. Efter hendes tilbagevenden til at kontrollere, hvor stor succes beskrivelsen kæreste udseende. Overvejede du disse små detaljer, såsom farven på neglelak på neglene eller tilstedeværelsen af stifter på håret? Hvis du klaret opgaven, så er du ikke alene har en fremragende hukommelse, men også et godt studerede hendes ven i lang tid.

Hvis du ønsker at komplicere testen, bede nogen om at finde et billede af en fremmed i sin fulde højde og vise det til dig. Kig på billedet i et par minutter, er opmærksomme på alle de fine detaljer. Fjern billedet og forsøge at udarbejde en detaljeret og interessant historie om denne karakter. Beskriv ikke kun udseendet og tøj, men også forsøge at forudsige hans karakter, vaner og adfærd i livet. Som vi har nævnt ovenfor, kan dette gøres, at dømme efter deres tøj, kropsholdning, ansigtsudtryk. Selv de øjne i billedet kan sige meget om stemningen og karakteren af den person. Den vigtigste opgave, der ligger foran jer i dette forsøg ikke kun gøre beskrivelsen af en persons udseende, men også lære at bygge grammatisk korrekte, smukke sætninger. Disse og andre færdigheder er erhvervet under uddannelsen vil hjælpe dig i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.