Nyheder og SamfundNatur

Lake Eyre North. Den usædvanlige Lake Eyre North?

Som i dag, Australien er et af de tørreste kontinenter og eksotisk på planeten. Den indeholder snesevis af unikke geologiske karakteristika, fange fantasien af selv de kræsne rejsende. Derfor, for nye opdagelser og viden om det ukendte ideelle placering er bare Australien.

Lake Eyre North

Denne vandmasse er officielt betragtes en naturlig monument af South Australia. Lake Eyre er i en særlig beskyttet park, er et imponerende område på 1 million kvadratkilometer Selv en kæmpe flodmundingen smal kanal er opdelt i to dele, nord og syd. Sammenholdt er disse halvdele vaskes straks tre tilstande. Længden af søen er omkring 144 km. Den bredeste - 77 km.

Lake Eyre North (se foto. Nedenfor) er placeret i den mest tørre region i Australien. Det skal bemærkes, at denne position officielt betragtes som den laveste geografisk mærke af landet. På det område af indbyggerne i farvande, der ikke så meget. Flora og fauna er begrænset til enkelte arter. De oprindelige indbyggere i regionens beboere er Araban stamme. Disse mennesker bor her i over tusind år. Fra gammel tid, aboriginals tror Eyre North hellige åndelige sted. Det er bemærkelsesværdigt, at søen fik sit navn til ære for Sir Dzhona EYRA, som var de første indfødte europæere, der så i 1840 denne eksotiske naturlige attraktioner. I slutningen af det 19. århundrede, regionen begyndte at bosætte landmænd. Det blev bemærket, at på det område af reservoiret farvande er alle gunstige betingelser for opdræt af kvæg.

Den fængslende sø

Vandstanden i Eyre North afhænger af mængden af nedbør. Som et resultat af stærke monsoon farvande gradvist fylder tanken. Normalt Lake Eyre North har en lav vandstand, men hver 8. år den stiger til midten. Fuldt reservoiret er fyldt omkring en gang hvert 55 år. Selve processen med at hæve vandstanden er et unikt match. Tusindvis af enorme strømme krat fyldt med alle mulige farver. På grund af blomster og bevoksning omkring reservoiret Lake Eyre North malet snesevis af farver. Dette raser strøm opliver landskabet ukendelighed.

Den øgede koncentration af salte i søvandet forøger tørringen hastighed. Det er grunden til, at tanken er malet i lyserød farve. På tidspunktet for fordampning bliver Eyre ligesom en enorm salt pan. Hvide krystaller leger i solen, støbning ufattelige farver. Efter lang regn på søen kan du tage en båd ride. Ikke desto mindre er alle skønheden i Air North kun åbnes fra luften. Ikke underligt de mest populære turistområder tjenester er bare flyver over dammen.

geografisk placering

Før turen vi først nødt til at vide, hvor er Lake Eyre North. Denne unikke vandmasse ligger 200 kilometer fra Adelaide. Den nordlige del har en konsol Luft Nord og Syd - Syd. Begge er dyb depression i midten af det store og golde ørken. Lake Eyre North til tider dybere og længere end den sydlige. Det er bemærkelsesværdigt, at der i det område besat af reservoiret, frit kunne passe en hel tilstand, for eksempel Tyrkiet.

Air North betragtes som den mest mystiske og uhyggelige på samme tid et sted i Australien. Lokale landskaber minder om Mars. Tykkelsen af laget af saltsøer nogle gange op til 4 meter. Men det er ganske smuldrende og kan modstå tunge belastninger. Det er grunden til turister ikke anbefales at rejse rundt i dammen uden at være ledsaget af særlige guider.

interessante fakta

Dette vand krop tiltrækker sig opmærksomhed fra folk fra hele verden. Men den usædvanlige Lake Eyre North? På det område af vandet i den årlige nedbør på 125 mm nedbør. Derfor er denne region er den mest tørre og golde i hele Australien. Coast dækket med et lag af ler og salt til et tocifret antal meter dyb. Søen ligger under havets overflade med så meget som 15 meter. Ikke desto mindre er det meste af året det lider tørke. Skylden høje koncentration af salt.

Det er værd at bemærke, at puljen Air indtager en sjettedel af den samlede indlandet. Dette gør søen en af de største i verden.

Det er bemærkelsesværdigt, at på trods af den høje koncentration af salt og frisk vand i North Eyre stadig fisk er fundet. Men med hendes bliver mindre hvert år.

I 1964, på en tørret søbund lykkedes briten Donald Campbell til at sætte en verdensrekord. Han udviklede en kørehastighed på op til 648,7 km / t.

Tips til turister

Lake Eyre North er et lukket økologisk system, omkring hvilken nationalparken blev etableret. I de år, hvor ofte silende regn, i en park fuld af liv. Dette gælder også for turister og lokale, og kystnære flora. For elskere af eksotiske her er bygget en sejlklub. Især tilstrømningen af turister er observeret i de dage, hvor dammen er malet i lyserøde nuancer. På stranden er der en række af fossiler, så palæontologer har et sted at strejfe. Det er interessant, at Air North har eksisteret i den tid af dinosaurer. Vandet har gentagne gange fundet beviser på livets unikke fauna af kridttiden.

Det anbefales ikke at gå på overfladen af søen, selv om det er dækket med et tykt lag salt. Udflugter er vist kun i særligt udstyr og ledsaget af en ekspert på området.

Anmeldelser af Air North

Dette er en fantastisk attraktion. Mens i Australien, er det umuligt ikke at være vidne til sådan en farverig forestilling. Air North både forbløffende og frygtindgydende hans golde og livløse. Søen dækker et imponerende område er ikke bare, det synes endeløs. Selvom salt koncentrat i vandet, luften er frisk og ren. Dette er et luksuriøst sted for en familieferie. Økologi er på det højeste niveau. Umiddelbart efter en regn vandreservoir er fyldt med en palet af de mest utænkelige farver.

I Australien, mange store søer, men det er Air tiltrækker al den opmærksomhed. Gå på en yacht på dammen efterladt et uudsletteligt hukommelse i den forstand, at så vil blive husket med nostalgi i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.