BilerSUV'er

"Gilly MK Cross" - en usædvanlig hatchback med et crossover-eksteriør

Hvad bare ikke gå nu verdens producenter til at appease klienten! Imidlertid kunne ideen med en mærkelig kombination af crossover og city hatchback kun komme op af kineserne. For flere år siden debuterede en helt ny bil i Celestial Empire, som ikke kan tilskrives enten crossovers eller hatchbacks. Navnet på denne "skabelse" er Gili MK Cross.

design

For at skabe en sådan ekstraordinær kombination af to helt forskellige biler skal du selvfølgelig arbejde hårdt. Udviklingen af den nye model varede i måneder frem til i 2010, hvor de ingeniører fra selskabet tilbød den endelige version af deres "crossover" -version, så at sige. Ydersiden af Jilly MK Cross ser virkelig ud som en crossover, men i virkeligheden er dens dimensioner mindre end alle eksisterende biler. Det er så lavt og kort, at det simpelthen ikke er muligt at forvirre det med en hatchback. Og hvis du henviser det nye "Gilly MK Cross" til klassen af crossovers, så har du bare ikke set det til live.

På billedet - en rigtig SUV med høj frihøjde, imponerende forlygter, letmetalfælge og en hurtig krop. Men så snart et sådant mirakel kommer ud for en ægte crossover ved et trafiklys, bliver alt klart, hvad er hvad og hvordan.

Hvis det er objektivt, er designet af "Gilly MK Cross" virkelig storslået. Enhver til sidst forstår ikke, at dette er en lille bil af reduceret størrelse, indtil han ser det med egne øjne.

Tekniske specifikationer

"Gilly MK Cross" har i sin motorlinie kun en enhed. Og denne situation er ikke kun i russerne, men også på verdensmarkedet som helhed. Kineserne havde ikke tid (eller simpelthen ikke ønsker) at udvide deres motorlinje, som tyskerne fra Volkswagen-interessen gør. Det ville også have et par motorer - og der ville ikke være nogen otboyu fra kunder fra udlandet. Nu er Gili MK Cross udstyret med en 94-hestekræfter 1,5-liters benzinmotor. Tekniske data er tydeligt indstillet til bilen, så for den meget uklarte (som for jeep) dæmpet vægt på 1100 kg, accelereres "kinesisk" til 165 kilometer i timers maksimal hastighed. Der er heller ikke noget valg af transmissioner her. Køberen er ikke givet noget, undtagen hvordan man vælger en mekanisk "fem-trin".

Er det værd at købe?

I betragtning af at "Gilly MK Cross" i Rusland - et fænomen ikke sjældent, kan du høre fra mange nyttige oplysninger og anmeldelser af bilister. Efter at have udnyttet den kinesiske pseudo-crossover, kom mange til den konklusion, at den bedste løsning for 389 tusind rubler nu ikke findes på markedet. Selv selve "Priora" og "Grant" forbliver ude af konkurrence. Og kvaliteten af forsamlingen i Kina er meget bedre end den er nu i Togliatti. Med hensyn til pålidelighed gør bilisterne derfor ikke alvorlige krav. Det eneste er, at når du kører på russiske veje i lang tid, begynder receptionen ofte at banke, og det er ikke en isoleret hændelse. Suspensionen for vores veje er ikke fuldt tilpasset, den "kinesiske" opfører sig stift i huler. Men i betragtning af at der foruden 389 tusinde er vedhæftet ABS, EBD, hydraulisk booster og andre enheder, kan den kinesiske "MK Cross" tilgives helt alt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.