BilerSUV'er

Turnbuckle på "Chevrolet Niva": oversigt, installation, modeller og anmeldelser af ejerne

"Chevrolet Niva" - SUV, vinder popularitet blandt bilejere. Det er ikke overraskende, fordi bilen er praktisk, pålidelig og ikke sidde fast i det første hul. Ture ud af byen på sedaner og gør bliver ren og skær tortur. Ofte amatør langdistance ture og udendørs aktiviteter reflektere over brugen af ekstra udstyr.

Hvad er den hage?

представляет собой специальное сцепное устройство, предназначенное для соединения автомобиля и прицепа. Anhængerkoblingen for "Niwa" er en speciel kobling for tilslutning af køretøjet og traileren. En sådan anordning gør det muligt at bære ekstra belastning, som ikke har nogen sæder i kabinen og bagagerummet af bilen.

Hvis køretøjet selv er kilden til truslen på vejen, bilen med en trækstang - en dobbelt trussel. Af denne grund må til udvælgelse og installation af udstyr skal tages meget alvorligt.

Trækkroge producenterne til "Niva" har specialiseret udstyr, alle dele er testet kvalitet og har de nødvendige typeattester.

Håndværk produktion anhængertræk modeller

De første modeller af "Niva" ikke har den nødvendige fastgørelsespunkter trækkrog, af denne grund, bilejere nødt til at udvikle og installere udstyret selv eller kontakte kunsthåndværk workshops, hvilket skaber betydelige risici.

Uafhængig produktion af anhængertræk foreslået flere typer af installation:

Установка и крепление на направляющих бампера. 1. Installer og montere på kofangeren jernbane.

Установка и закрепление на лонжеронах и кузове. 2. Installation og fastgørelse på de langsgående elementer og kroppen.

Sådanne mønstre ikke kan passere enhver kontrol, så ofte er årsag til trafikulykker. Hertil kommer, at udseendet af selve planten undertiden skaber forvirring blandt forbipasserende. Ofte kunden har udtrykt ønske om at bruge gasapparater, cylindre, der er installeret lige ved bagenden af bilen. Af denne grund, blev designet monteret på vangerne, og dens udseende får nok underligt.

Turnbuckle på "Chevrolet Niva"

"Chevrolet Niva", i modsætning til hans forgænger, har de nødvendige elementer til installationen:

Имеются точки крепления, которые укреплены резьбовыми соединениями. 1. Der er fastgørelsespunkter, som er forstærket med gevind tilslutninger.

Места крепления фаркопа имеются на любой "Шеви", но при продаже модели без фаркопа они просто заклеиваются скотчем. 2. Placer anhængertrækket vedhæftede fil tilgængelig på enhver "Chevy", men når de sælger modeller uden anhængertræk de bare tapede løbet bånd.

Det er grunden til, at en SUV ejer kan klare installationen af slæbet, efter alle de nødvendige krav. фаркоп на "Шевроле Нива" прекрасно дополняет автомобиль, гарантируя безопасную эксплуатацию на дороге. Nu hitch på "Chevrolet Niva" perfekt supplement bilen, hvilket sikrer sikker drift på vejen.

En forbedret model af maskinen lov til at gøre det hage er ikke kun et middel til fastgørelse af traileren, men også et sikkerhedselement af bunden. Brugervenlighed mærkes struktur på den første ansøgning. Enhver afstand vil blive opdateret SUV på skulderen.

Betingelser og driftskrav

For sikker installation og anvendelse af anhængertræk du behøver at vide nogle regler:

 • På trods af, at den maksimale vægt af lasten til at blive trukket, er 1300 kg, nå op til den maksimale punkt kan ikke anbefales for at undgå skader og ulykker.
 • Det er ikke tilladt at øge køretøjets hastighed over 90 km / t.
 • Den statiske belastning på koblingen position må ikke overstige 50 kg.
 • Installation og vedligeholdelse af alt udstyr skal være i overensstemmelse med angivne regler.
 • Installation af ekstra udstyr af sikkerhedsgrunde er bedre at lave et kvalificeret servicecenter.
 • Det er forbudt at ændre designet af trækkraft komponent. Ellers er det producentens ansvar fjernet.

Komponenter standard sæt til installation

Hvis du beslutter at installere hitch på dig selv bilen, kan du købe særligt udstyr i den automotive butik, og i showroomet. Før du foretager et køb, skal du kontakte sælgeren og sørg for dig selv, at dette kit er beregnet til "Chevrolet Niva".

Standard sæt indeholder følgende elementer:

 • Turnbuckle.
 • Socket.
 • Ledningsføring.
 • Rozetnik.
 • Ball hætte.
 • De nødvendige fastgørelseselementer (bolte, møtrikker, skiver, caps).

Ud over rekrutteringen skal ledsages af: Installation Guide og et bevis for produktets kvalitet.

Installer anhængertrækket: "Chevrolet Niva"

Udstyr installationen er enkel og tager ikke meget tid. Nogle håndværkere klare på egen hånd med proceduren i 10-15 minutter. De vigtigste regler for sikker installation og drift i overensstemmelse med de følgende er installationen og bruger kun certificerede komponenter.

Installationen kan opdeles i to faser:

Установка силовых элементов. 1. Installation af drivelementerne.

Подсоединение розетки к электрической системе проводки автомобиля. 2. Tilslutningsstik til køretøjets elektriske ledninger system.

Montering af magtstrukturer

устанавливается следующим образом: Anhængertræk på "Niva" med sine egne hænder er indstillet som følger:

 • Bilen er indstillet på broerne over pit.
 • Vask installere udstyret.
 • Slettet klistret på bånd fabrikken.
 • фаркоп на "Ниву". Det anvendes direkte hitch på "Niva".
 • Fastgjort i et sæt med en vognstang bolte behandlet fedt.
 • Placer udstyret omhyggeligt, godt og pålideligt stramme boltene.
 • At reducere korrosion fastgørelsespunkter skal behandle den særlige forbindelse.

Tilslutning elektrisk komponent

предполагает подключение электроники. Installer anhængertrækket på "Niva" antyder en forbindelse af elektronik. Denne fremgangsmåde er temmelig kompliceret og kræver pleje, på grund af dette køretøj ydeevne afhænger. Forkert tilslutning af udstyr kan brænde elektronik eller ledninger isolering.

. For korrekt installation, du har brug for ledningsdiagrammet af bilen, som normalt kommer i sættet. Derudover ser pinout stik.

электрической розетки будет состоять из таких этапов: Processen med at forbinde stikkontakten vil bestå af følgende faser:

 • Sluk batteriet.
 • Fjern objektivenheden (monteret på køretøjets bagende).
 • Ud fra diagrammet indstille den ønskede wire.
 • Brug beskyttelse isolering.
 • Skrue forbindelsesledninger og loddetin.
 • Den resterende ende er forbundet til den ønskede kontakt socket.
 • Samme fremgangsmåde er for alle kontakter. Standarden sæt af 6. Hvis du vil installere traileren af udenlandsk produktion eller camping, så husk på, at de har en 9-polet. Yderligere elementer bruges til at forbinde husholdningsapparater.
 • Adskil krydset med en særlig tape.
 • Fastgør til den oprindelige position objektivet enhed.
 • Tilslut al elektronik og kontrollere driften af hele systemet og standard køretøjets funktioner (arbejde sidelys, blinklys og stop-signaler).

Pris for udstyr

I butikkerne er et temmelig bredt udvalg af modeller. Шевроле" можно подобрать по цене от 2500 до 5000 рублей. Turnbuckle på "Chevrolet Niva" kan samle op til en pris på 2.500 til 5.000 rubler.

i stedet for en epilog

фаркоп на "Ниву", цена на который достаточно приемлема для большинства автовладельцев, – очень удобное и практичное приспособление. Således hitch på "Niva", hvis pris er helt acceptabelt for de fleste af bilejere - meget bekvemt og praktisk redskab. Dens kvalitet og brugervenlighed er især værdsat af fans af fiskeri, jagt og rekreation i landet. Installation af udstyr - det er simpelt, bare nødt til at være forsigtige og følg vejledningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.