Hjem og familieBørn

Baby klapvogne: de producenter, der skal have tillid til. Rating barnevogne producenter

Fødslen af et barn ændrer fuldstændig livet for en kvinde. Fra det øjeblik kastet hun hovedet i bekymring om hans Tchad og forsøger at få alt det bedste, at industrien har at tilbyde varer til børn til ham. Selv under graviditeten, er fremtidige mødre begynder at se en klapvogn til barnet, forsøger at finde ud af, hvilke leverandører er de bedste klapvogne. Og efter at barnet er født med køb af kørestole spørgsmål opstår særligt akut, fordi uden denne enhed er næsten umuligt at gå en tur med en nyfødt.

Klapvogn: hvem det skylder sin eksistens?

I dag, i enhver butik bedste producenter af baby klapvogne er klar til at tilbyde mange forskellige modeller, som adskiller sig med hensyn til komfort, materialer og prisklasse. Men én gang på vognene var ikke kendt, og det allerførste model syntes bare en meget dyr legetøj for forkælede børn af europæiske aristokrater.

Overraskende, den første model af en barnevogn skabte engelsk landskabsarkitekt i begyndelsen af det attende århundrede. Denne usædvanlige design var mere som en lille vogn og aktiveres af en pony eller æsler. Universel accept af klapvognen og ikke få glemt det i mange hundrede år. Det var først i slutningen af det nittende århundrede, dronning af England, som ønskede at gå alene med sine mange børn undrer sig retten til at tilvejebringe en anordning for gåtur. Moderne producenter af baby klapvogne ville le ad akavet vogn, der måtte trække sig selv eller involvere bevægelse af hendes unge heste. Men på trods ulejligheden, tjente barnevogne enorm popularitet i England og gradvist begyndte at vinde hjerter af forældre rundt om i verden.

Babylift eller børns besætning?

Klapvogn modtog massedistribution blandt britiske aristokrater, har forundret politi, som sidestilles barnet besætning til konventionelle køretøjer. I denne henseende vognen måttet rejse kun på veje, og i slutningen af det nittende århundrede i engelsk lov blev ændret, hvori det hedder, at det er nødvendigt for at opnå et kørekort til at drive en barnevogn.

Omtrent på samme tid virksomheden blev dannet Silver Cross, som har specialiseret sig i design og fremstilling af transport til børn. Europæiske producenter af barnevogne stadig betragtet som den bedste, og Silver Cross i over hundrede år topper listen over de mest populære producenter.

Udviklingen i barnevogne

I begyndelsen af det tyvende århundrede, begyndte barnevogne at undergå store forandringer, bliver mere praktisk og tilgængelig for alle sociale grupper. Modernisering af vogne ledet af amerikanske virksomheder gennem deres vogne erhvervet udsigt, tæt på den moderne, masse og tilføjelser, der væsentligt lettere gåture med børn. De fleste producenter af barnevogne på det tidspunkt forsøgte at overgå hinanden i udformningen af sine produkter, for det meste klapvogne blev fremstillet manuelt.

I midten af sidste århundrede, amerikansk luftfart ingeniør McLaren opgraderet barnevogn, og til sidst kom til at tænde den første foldbare model. Den vandt straks kærlighed forbrugeren, og et år senere dannede firmaet Maclaren stadig producerer det bredeste udvalg af barnevogne i verden. Salg af modeller går gennem taget, fordi dette selskab kan findes billigere løsning og luksus modeller koster mere end tre tusind dollars. Alle efterfølgende år klapvogne producenter fra USA simpelthen kopieret fra McLaren virksomhedens modeller.

For nylig, overlegenhed i produktionen af barnevogne opfanget Tyskland. Dens virksomheder producerer en masse modeller, der giver dig mulighed for ikke bare gå i parken med barnet, men også jogge eller cykle. Tysk førende producenter af baby klapvogne forsøger at indgå bruge modeller, der ikke deler børn og forældre i alle daglige aktiviteter.

Baby klapvogn: Producenter af Rusland

I vores land var de første klapvogne før krigen. Modellen er blevet fuldstændig kopieret fra den tyske kørestol, fanget i Sovjetunionen er helt tilfældig. Landet har åbnet mere end halvtreds planter, som er aktivt producerer børns transport. Særlige vogne modernisering ikke eksponerede, men er ikke helt komfortable modeller, nød stor popularitet blandt de sovjetiske mødre.

Til dato er producenter af barnevogne i Rusland betydeligt bagud deres europæiske og amerikanske konkurrenter. Stort set alle mødre forsøger at undgå at købe russisk barnevogn, selv om nogle virksomheder stadig fortjener forældrenes opmærksomhed.

Firma Lille Trek i mange år hårdt arbejde på markedet for varer til børn, forsøger at vinde hjerter af forældrene. Denne russiske selskab satser på kvaliteten af deres produkter:

 • indre og ydre trim kun sker af bomuld, hvor det ydre lag har en vandafvisende imprægnering;
 • kurv klapvogn har en forøget størrelse, nogle modeller barneseng lagt flere lag af polstring polyester;
 • Rammen er lavet af letvægtsmaterialer;
 • Forældre vil sætte pris på aftageligt betræk, en knop og en rummelig taske, som vil omfatte produkter fra butikken, hvis det er nødvendigt.

Russisk buggies som producenterne mere trygt fremme deres produkter på markedet, forsøger at producere modeller, der er en perfekt kombination af pris og kvalitet. Måske i fremtiden de russiske producenter af barnevogne vil være i stand til at tage en plads i top tre verdens ledere i denne branche.

Barnevogn: producent - Polen

Polsk kørestol i mange år var den mest salgbare vare, er blevet bemærkelsesværdigt populær blandt unge mødre i den post-sovjetiske periode. Og det er ikke overraskende, fordi de polske producenter af barnevogne hurtigt skyndte sig til det russiske marked og var i stand til at konkurrere med de europæiske virksomheder, som tilbød et meget dyrt produkt, ikke tilgængelige for mange almindelige familier.

Polske barnevogne er opdelt i følgende typer:

 • transformatorer;
 • klapvogne;
 • spadserestokke;
 • Klapvogne kategorien "nogen".

I hver kategori er der luksus modeller, og dem, der er designet til den gennemsnitlige køber. Og kvaliteten af alle modellerne i alle tilfælde fortsat høj.

Polsk kendte producenter af barnevogne, såsom Tako eller Navington, formået at vinde kunder rimelig pris og holdbarhed. Denne klapvogn kunne videresælge eller give til pårørende. Selv efter to eller tre huslejer transport af polske virksomheder var ganske respektable.

Til fordel for den polske producent fremgår af det faktum, at i tilfælde af en opdeling af børns transport, kan du altid hurtigt kan finde den reservedel. Dette er meget vigtigt, hvis familien ikke har den finansielle evne til at købe ny forundret klapvogn til baby.

Leverancer af barnevogne fra Polen kommer fra producenterne direkte, mange online butikker arbejde uden mellemled, hvilket er nyttigt, hvis du vælger usædvanlige mønstre. Normalt levering ønskede model tager ikke mere end fem dage, skal betaling for varer foretages ved bestilling. Det er værd at bemærke, at polske producenter opdaterer konstant udvalget af børns transport - synes årligt op til ti nye modeller, og den mest populære og gennemprøvede underlagt periodisk revision.

Kollektivt, kan alle de ovennævnte siges med sikkerhed, at den barnevogn, er producenterne ligger i Polen, endnu ikke har vil snart være i stand til at blive udskiftet med modeller af andre europæiske virksomheder.

Barnevogn fra Tyskland: præsentabel og pålidelighed

Tyskland er i stand til at producere kvalitetsprodukter, de kan meget vel blive videregivet fra generation til generation. Det samme gælder for vognen. Tyske virksomheder kan tilbyde en så bred vifte af modeller, hvorfra letpåvirkelig unge mødre begynder svimmelhed.

Hvis vi beskriver barnevognen, producenterne af som er tyske virksomheder, i almindelighed, kan vi konstatere, det høje niveau af sikkerhed, teknologi og godt tænkt på alle detaljer. Der er absolut intet mere, men til gengæld er antallet af muligheder giver dig mulighed for at bruge alle funktionerne i klapvognen i alle driftsforhold.

Russisk mor elskede kids' transportvirksomhed Concord og Noordline, er de velegnet til vores forhold med hyppig regn og kolde vintre. Sættet indeholder barnevogne pels yderposen, stort stabilt chassis. Desuden er vuggen selv betrukket med naturlæder.

Den eneste ulempe ved de tyske modeller omfatter deres høje pris. Selv den mest overkommelige klapvogn er for dyrt for den gennemsnitlige russiske unge familie.

De mest populære modeller af barnevogne fra Holland

De første barnevogne fra Holland havde en fuld kopi af den engelske model. Men efter et par år i landet dannede et par selskaber, der er blevet modificeret buggies og frigive dem på markedet under sit eget mærke.

Denne industri omfatter ikke mere end halvtreds år, selv om der er mange virksomheder slå optegnelser af popularitet i hele verden. Højdepunkter hollandske model udgivelser ungt firma Bugaboo. Hendes kørestol er svært at forveksle med nogen anden producent - de er kendetegnet ved lyse farver, innovativt design, sikkerhed og for fremstilling. Næsten alle modeller af dette mærke let at folde og kan passe selv i kompakt bilens bagagerum.

Alle Bugaboo klapvogne er lavet af naturlige materialer og forbavsende teknisk. For eksempel kan du nemt forvandle en firhjulet transport i eller på håndtaget, så de forreste dæk var speciel, kan det hjælpe med at overvinde enhver sjap.

Hollandske modeller er meget populære i Rusland, så de store butikker køber klapvogne engros fra producenten. Hver af varerne har sit eget nummer, som er dækket af en tre års garanti. I tilfælde af nedbrud kan du altid modellen vende tilbage til butikken eller til at anmode om garantireparationer.

Engelske børns køretøjer: tilbageholdenhed og sikkerhed

England blev den første i verden til at fremstille barnevogne. Producenterne har formået hundrede år at forvandle en børns transport i en meget bekvem transportmiddel for børn, konstant opgradering deres kreationer.

Alle engelske modeller har høj sikkerhed. Barnet er beskyttet mod at falde ud af klapvognen og forskellige skader, der kan opstå, når du ved et uheld ramte på siden af holderen. Især er opmærksomme på det britiske system af afskrivning, så det fungerede, at selv den alvorlige off-road ikke gør ondt din baby nyde en tur i den friske luft.

Fra alle fabrikanter kan noteres det gamle selskab Silver Cross og Happy Baby. På det russiske marked, er disse selskaber repræsenteret ved adskillige modeller af midt-markedet.

Top 3 mest populære modeller af barnevogne

Rating barnevogne fabrikanter førte den tyske model Noordline Edel. Dette er en meget stor og komfortabel model. Det er kendetegnet ved enkle design og brugervenlighed. Alle overtræk til klapvogn lavet af bomuld og kan let fjernes til vask. Bunden af kurven er lavet af træ, og bagsiden har flere niveauer af justering. Momma sige, at i dårligt vejr de store hjul med kuglelejer gør det meget lettere at rejse rundt i byen. Desuden er modellen godt bemandet, at fabrikanten har ikke stinted på posen, en konvolut af fåreskind, en regnfrakke og myggenet. Hertil føjes kuverterne for fødderne og et par udskiftelige hætter.

På den anden plads i rækkefølgen offentliggjort af den polske model maker - Tako Captiva Mohican. Denne barnevogn er kendetegnet ved sine farver og originalt design. Desuden har en stor og brede hjul, tak, som du ikke kan være bange for off-road. Vuggen og kurv af produkter er temmelig dyb, dækker fjernet.

Af særlige glæde årsag fjederdæmpere har to positioner. Disse kørestole er vokset til flere generationer af russiske børn.

Tredjepladsen går til de polske børns klapvogn Roan Marita. Det er værd at bemærke, at de udestående karakteristika af denne model ikke har, men det er en af de mest købt i Rusland. I sig selv klapvognen er tung og vanskelig at udvikle. Uden hjælp, mange kvinder er nødt til at klare det ikke kan.

Fordelene omfatter gode støddæmpere, mest generøse vugge og et komplet sæt, herunder et myggenet, regnslag og taske.

Hvad skal jeg kigge efter, når de vælger en barnevogn?

Valget af klapvogne kun ved første øjekast synes ligetil, men i virkeligheden denne proces er undertiden forsinket i ugevis helt forfærdelige undersøgelse af hver model. Derfor vil vi forsøge at give nogle råd til unge forældre om, hvordan man vælger den rigtige klapvogn til din baby:

 1. prisklasse

Kør-up i priserne, så nødvendig for børnenes forældre transport er ganske stor, så vælger nogen model er ikke altid muligt. Den vigtigste ting, du skal huske - den høje pris er ikke altid et tegn på kvalitet. Husk, at hver fabrikant har flere klasser barnevogne:

 • suite:
 • base;
 • Økonomi.

Det er vigtigt at vide, når du vælger at transportere dit barn. For eksempel kan modellen klasse fra Polen luksus med en række ekstra funktioner være billigere end økonomien version af den tyske producent. Derfor ser ikke kun på prisen på varerne, men også på dens funktionalitet og kvalitet af materialer.

2. Convenience

Klapvogn bør være meget komfortabel. Det er nødvendigt at overveje den bekvemmelighed i begge sider: for forældrene og for barnet. En god klapvogn bør være acceptabel, manøvredygtig, let og hurtig at dukke op. Dit barn vil nyde en multi-niveau ryglæn, sikkerhedsseler og rummelig babylift.

Hvis du kunne lide klapvognen i butikken ikke opfylder alle parametre for bekvemmelighed, er det ikke nødvendigt at erhverve den. Efter alt, brugen af børnenes transport vil i nogle tilfælde tortur for barnet og moderen.

3. Indtast barnevogne

Dette spørgsmål er næsten umuligt at løse i et par minutter. Mange familier foretrækker klapvogne-transformatorer, der kan gå med et barn op til tre år. Men andre købe to separate typer af klapvogne - for en nyfødt og et år.

Selvfølgelig er det umuligt at have et råd til mødre, fordi det ikke vides, hvor aktiv vil være deres barn, når ældre. Men i tilfælde af et begrænset budget stadig bør vælge Transformers. Det vil spare dig penge og er meget funktionel.

4. Kvaliteten af materialer

For klapvogn materialer spiller en afgørende betydning. Fortrinsvis blev alle tilfælde lavet af bomuld. Dette materiale er meget hygroskopisk og ikke forårsager allergiske reaktioner. Glem ikke, at i klapvognen barnet vil tilbringe hver dag i flere timer, og kontakt med syntetiske materialer kan ikke lide det. Vær opmærksom på muligheden for at fjerne dækslerne, denne funktion giver dig mulighed for at holde kørestolen ren efter hver udflugt.

Når du køber en klapvogn bassinet omhyggeligt inspicere bunden, hvis det er lavet af træ, så er denne model vil tjene dig i lang tid og vil ikke skade barnet. Sommetider skrupelløse producenter gør base af blød plast. Efter et par måneders brug det begynder at deformere, som er skadelig effekt på barnets ryg.

5. Udstyr og optioner

Glem ikke om klapvognen sæt. Selvfølgelig behøver du ikke betale ekstra for ekstra muligheder, som du ikke vil bruge. Men her er et myggenet eller taske, du vil altid komme i handy. Ikke være galt og cover lavet af fåreskind, er det i mange tyske og engelske modeller.

Vores børn fortjener det bedste i verden, og vi vil bestræbe os på hele sit liv til at give dem, hvad de så ønskes. Og det vigtigste af det første køb foretaget for barnet, det er en baby klapvogn. Det er med dette emne for barnet begynder den viden om verden, og kun af forældre afhænger af, hvordan det vil være sjovt og sikkert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.