SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er iskæmisk hjertesygdom?

Iskæmisk hjertesygdom er den lokale den lokale iltmange af hjertemusklen, som er forårsaget af utilstrækkelig blodforsyning. Der er iskæmi som følge af vaskulær faktor, dvs. det sker på grund af fuldstændig eller delvis tætning af indsnævring af arterielumenen. Konsekvenser, der kan forårsage iskæmi af hjertet afhænger af, hvor hurtigt og kraftigt blodgennemstrømningen forringes. For hypoxi forårsaget af utilstrækkelig blodforsyning, den højeste følsomhed udviser centralnervesystemet og myocardiet.

Ikke at forveksle iskæmi og hypoxi, da det er to helt forskellige tilstand. Hypoxi - denne ilt sult forekommer, når forstyrret vejrtrækning, hjerteiskæmi og karakteriseret ved en absolut eller delvis mangel på blodtilførsel. I de fleste tilfælde, iskæmi - en helt reversibel proces.

Lad os prøve at regne ud, hvordan kan defineres hjerte iskæmi. Symptomer på denne tilstand begynder at dukke op efterhånden. Den allerførste indlysende tegn er følelsen af at klemme, brændende eller smerter i brystet (lidt til venstre for midten). Nogle mennesker påpegede, at smerten er "at give" i hånden (til venstre), eller endda i kæben (venstre side). I dette tilfælde, smerte manifesteret i enhver fysisk aktivitet (kan forekomme, selv når du går hurtigt) eller efter stress. Sådan tilstand kaldes "angina." I dette tilfælde bør den person, bare slappe lidt af, og følelsen af smerte, der afholdes i 5-10 minutter.

Hvis der ikke er fundet iskæmisk hjertesygdom eller efter afsløring af du ikke har foretaget sig noget, kan det føre til en tilstand af omsorgssvigt - "angina hvile." Allerede kun et navn, du kan se, at i dette tilfælde angina anfald opstår "fra bunden" uden den fysiske og følelsesmæssige stress. Hvile angina er en situation tæt på et hjerteanfald, og kræver derfor obligatorisk hospitalsindlæggelse.

Der er også en form for hjerteiskæmi som myokardieinfarkt. Denne betingelse er et resultat af myocardial. Det vil sige, en diagnose stilles til mennesker, der lever med et ar på hjertet, dannet efter et hjerteanfald. De, der har modtaget en sådan diagnose, uden at svigte periodisk skal screenes for at undgå forskellige komplikationer.

Iskæmisk kardiomyopati (aterosklerotisk hjerte) - er en form for iskæmi, der forekommer hovedsagelig hos ældre mennesker. I dette tilfælde som sådan ingen angina, men en eller anden grund, hjertet har tendens til at diffundere en lille iltmange. I denne situation er der risiko for angina. Til dette ikke skete, skulle det være i overensstemmelse med al receptpligtig rettet mod forebyggelse.

Ironisk nok, ishimicheskaya hjertesygdomme i de fleste tilfælde det forekommer i mænd i den arbejdsdygtige alder. Men det kræver, særlig opmærksomhed og øjeblikkelig behandling, da Det kan føre til komplikationer - hjertesvigt. Denne betingelse er farlig, fordi hjertet ikke kan fungere ordentligt.

For præcist at diagnosticere iskæmisk sygdom i hjertet, søge lægehjælp. Han vil gennemføre nogle undersøgelser: gøre et elektrokardiogram, ekkokardiografi. Hvis det er nødvendigt, vil eksperten foretage daglige EKG-monitorering, samt anvende den metode til at påvise koronar aterosklerotiske plaques.

Behandling af koronar hjertesygdom er rettet, først og fremmest for at bringe blodgennemstrømningen i kranspulsårerne til normal. Læge ordinerer en kompleks lægemiddelterapi baseret på de individuelle egenskaber af sygdommen. Men vi må tage hensyn til nogle af de fælles faktorer, der fører til en forringelse. Mennesker ramt af koronar hjertesygdom, er det nødvendigt at føre en sund livsstil, bekæmpe fedme, stop junkfood og kost.

Ishimicheskaya hjertesygdom er forårsaget af ilt sult af hjertemusklen, er forbundet med utilstrækkelig blodforsyning. Til sygdommen skal behandles meget forsigtigt, fordi ubehandlet kan forårsage komplikationer (hjertesvigt). Hvordan kan du fortælle, at du har hjerte iskæmi? Symptomerne på denne tilstand kommer gradvist. I dette tilfælde er den allerførste af dem - en smerte i hjertet, følte han, at det er nødvendigt at søge læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.