SundhedSygdomme og betingelser

Symptomer på blære-infektioner hos kvinder, behandling med medicin og folkemusik retsmidler

Fælles lidelse i dag er blærebetændelse. De mest almindelige symptomer på betændelse i blæren hos kvinder. Behandling af denne sygdom er baseret på lægemiddelterapi. Men du behøver ikke forsømme de populære opskrifter, testet af århundreder.

Funktioner sygdom

Meget almindelig blærebetændelse - er en betændelse i blæren - hos kvinder. Symptomerne opstår mod bakteriel infektion. Desværre er denne sygdom er næsten den tegn på hver anden repræsentative kvinder.

Denne selektivitet skyldes den anatomiske struktur. Hos kvinder, urinrøret i Fysiologi kort og bredt. Derfor kan infektionen frit trænge ind i blæren. Desuden er dette organ arbejder ganske aktivt. Dette bidrager til dets forbedrede angreb af mikroorganismer.

I de fleste tilfælde af blærebetændelse forårsage følgende bakterier: Staphylococcus aureus, Escherichia coli.

Sygdomsårsager

Symptomer på betændelse i blæren med kvinder og behandling afhænger primært af de kilder, der udløste sygdommen.

Det blev bemærket ovenfor, at sygdommen er forårsaget af bakterier, der trænger ind i blæren. Blærebetændelse kan provokere faktorer beskrevet nedenfor.

 1. Hypotermi. Dette gælder især bækken. Nogle gange er det nok til at sidde ned i et par minutter på den kolde sten, og de ubehagelige symptomer straks vises.
 2. Stillesiddende arbejde, stillesiddende.
 3. Forkert kost. Fatty, krydret eller krydret fødevarer øger risikoen for sygdom.
 4. En ulempe i legemsvæsken.
 5. Hyppig lang forstoppelse.
 6. Lommer af den kroniske karakter af infektionen. Det kan være både carious tænder og gynækologisk betændelse såsom adnexitis, urethritis.
 7. Sænket immunitet, udløst af mangel på søvn, stress, forkert kost.
 8. Manglende overholdelse af reglerne for hygiejne.
 9. vandladning tilstand. Læger anbefaler kvinder at tisse mindst 5 gange om dagen. Ved langvarig indeslutning af infektion kan let trænge ind i blæren.
 10. Uregelmæssigheder i urinrøret. Af sygdommen kan forårsage nyresten og blære, sand, en tumor i bækken området.
 11. Hormoner. Sommetider udviklingen af resultaterne sygdom i sænkning af blæren. Sådanne sygdomme er særligt modtagelige gravid.

tegn på sygdom

Hvis der er betændelse i urinblæren hos kvinder, kan sygdomssymptomer være som følger.

 1. Opfordring (meget hyppig) til at tisse. Ledsager dem skarp smerte og brændende. Han følte ubehag i underlivet og lænd.
 2. Der er en følelse af, at blæren ikke er helt tømt.
 3. Urininkontinens. Det sker på et fremskredent stadium.
 4. Urin bliver uklar skygge. Der kan være blod i hendes urenhed. Sidstnævnte viser udviklingen for komplikationer.
 5. Høj temperatur (op til 38 C), ledsaget af kvalme og kuldegysninger, og undertiden opkastninger. Akutte form viser sig ved sådanne symptomer på betændelse i blæren hos kvinder. Behandlingen bør påbegyndes straks.
 6. Nedsat appetit.
 7. Der er træthed.

I ukompliceret stadium sygdomsangreb udelukkende blære slimhinde. Hvis en dybere indtrængen af patologi beviser symptomer på betændelse i blæren hos kvinder, bør behandlingen ikke være begrænset til husholdningsbrug metoder. Skal se en læge, fordi sygdommen i dette tilfælde kan blive kronisk.

typer af sygdomme

Symptomer på betændelse i blæren med kvinder og behandling afhænger form af sygdommen. Blærebetændelse kan være af to typer.

 1. Sharp. Den patologi opstår pludseligt. Kendetegnet ved sin skarpe smertefuld ubehag under vandladning. Der er en stigning i temperaturen. Når tiden er begyndt behandling af sygdommen trækker sig tilbage i en uge. De fleste modtagelige for denne form for kvinder 20-40 år gamle.
 2. Kronisk. Hvis den akutte form forbliver underbehandlet eller ignoreret, at sygdommen bliver kronisk form. Føre til denne sygdom er de individuelle egenskaber af de kvindelige organer. En anden faktor, der påvirker forekomsten af sygdommen er tøj, ude af stand til at tilvejebringe tilstrækkelige varmeisolering organ bækken.

diagnosticere sygdommen

Før behandlingen er nødvendigt at fastlægge den egentlige årsag til betændelse. Til dette formål, vil lægen komplette laboratoriediagnostik tildeles. Rutinemæssig undersøgelse af patienten indeholder en række analyser.

 1. En urin kultur (bakteriologisk). Den kan registrere patogenet.
 2. Urinanalyse. Det anbefales at udlevere den samlede, samt Nechiporenko.
 3. Diagnosticering vaginal mikroflora. Denne analyse gør det muligt at eliminere bakterier overvækst.
 4. Amerikanske embedsmænd, medlemmer af uorgenitalsystemet. Sådanne undersøgelser udelukke tilstedeværelsen af ledsagende sygdomme.
 5. Diagnosticering grundlæggende liste af infektioner.
 6. Tsitoskopiya biopsi. Disse undersøgelser er ordineret når indikeret.

Typisk urolog behandler blærebetændelse. Men hos kvinder, den mest almindelige årsag til sygdommen er en gynækologisk problem. Af denne grund, observere patienten skal både specialist. I praksis er det en gynækolog diagnosticerer symptomerne på betændelse i blæren hos kvinder. Behandling vælger også eksperten.

Metoder til håndtering af sygdommen

Hvis tiden observeret er karakteriseret ved betændelse i blæren hos kvinder, symptomer, behandling med medicin hurtigt fører til normal slimhinde. Sygdommen begynder at aftage.

Moderne medicin narkotika ikke bare slippe af med de ubehagelige symptomer på patienten, er de i stand til at bringe en positiv varig effekt. Deres anvendelse sikrer patienten en fuld helbredelse.

I de fleste tilfælde af blærebetændelse terapi er baseret på følgende lægemidler:

 • antibiotika;
 • antiinflammatoriske midler;
 • naturlægemidler;
 • immunoukreplyayuschie lægemidler;
 • probiotika.

antibiotikabehandling

Grundlaget for behandling af blærebetændelse er antibiotika. Udpeg en egnet lægemiddel kan kun være en specialist, der vil tage udgangspunkt i de diagnostiske resultater. At konjunkturbarometre levere en komplet medicinsk information om følsomhed over for visse grupper af antibiotika patogener.

Moderne lægemidler er koncentreret i blæren. Her er de helt fjerne de skadelige mikroorganismer. Sådanne lægemidler ikke bidrager til forgiftning af kroppen og har ingen bivirkninger. Desuden er de helt skæres varigheden af behandlingen.

Det skal forstås, at hvis diagnosticeret betændelse i blæren hos kvinder i behandling med antibiotika - er det første skridt til en bedring.

Der er lægemidler, der bruges meget til at bekæmpe blærebetændelse.

 1. "Monural" piller. Det er en moderne og sikker antibiotikum. Udmærker sig ved sin brede vifte af aktiviteter. Han er i stand til at klare stort set alle mikroorganismer, der forekommer i blærebetændelse. Lægemidlet anvendes hensigtsmæssigt. Som en generel regel, bør det indtages én gang.
 2. Antibakteriel drug "nolitsin" med høj baktericid aktivitet.
 3. "Nitrofurantoin" - et antibiotikum, som er kontraindiceret hos gravide kvinder. Det er ikke anbefalet til brug i nyre lidelser.
 4. Drug "nitroxolin" aktiv mod visse typer af svampe.
 5. "Ciprofloxacin" en anden effektiv antibiotikum, men dens anvendelse er ofte forbundet med forekomsten af bivirkninger.

De kan tildeles andre antibiotika. Valg af stoffet afhænger af patogen kilde. Ikke mindre vigtigt, og er karakteriseret ved betændelse i blæren i kvinders symptomer. Behandling (Tablets antibiotika) kan baseres på sådanne formuleringer som:

 • "Palin ';
 • "Bactrim";
 • "Ofloxacin";
 • "Levofloxacin";
 • "Furadonin".

Under graviditet, er brugen af antibiotika ikke anbefales. I denne situation, til behandling af inflammation ordinere plantelægemidler. Disse midler er effektive i fravær af høje temperaturer og svære smerter.

supplerende terapi

Hvis de ledsages af alvorlige smerter blærebetændelse hos kvinder, behandling (tabletter) indbefatter ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Følgende stoffer er ganske effektiv:

 • "Diclofenac";
 • "Indomethacin";
 • "Nurofen".

I nogle tilfælde udpeget spasmolytika. Denne medicin kan være "Atropin", "papaverin". God smertestillende i denne patologi er et stof "Pentalgin".

For at slippe af patienten fra spasmer i de komplekse terapi medicin "No-spa", "Ketorol" anvendes "Baralgin".

Nogle gange kan tildeles til en lokal, hvis provenuet blærebetændelse er svært nok i kvinder, behandling. Stearinlys i dette tilfælde er udpeget af vaginal eller rektal. Denne metode er ganske effektiv. For at bekæmpe sygdommen kan tildeles:

 1. "Palin 'stearinlys. Dette værktøj hjælper effektivt til at overvinde de bakterier, der forårsagede betændelse. Kurset består af 10 dage. Anvendes dagligt 1 stearinlys.
 2. "Hexicon" - vaginale stikpiller. Dette værktøj er også store behandler betændelse.

Immunstimulerende stoffer påvirker kroppen på grundlag af en vaccine. Repræsentant for denne gruppe er det stof "Urovaks". Produktet indeholder et stykke af det infektiøse agens. Når i kroppen, lægemiddelpartiklerne årsager fremkalder immunitet over for denne sygdom.

I den komplekse behandling af særlig opmærksomhed og intestinale mikroflora i vagina. Enhver afbrydelse i deres tilstand bidrager til betændelse i blæren. Derfor læger ordinere probiotika eller lægemidler, der indeholder mælkesyrebakterier.

vintage anbefalinger

At have overlevet opskrifter, så du kan se, hvor tidligere vundet en betændelse i blæren hos kvinder. De symptomer og behandling af folkemusik retsmidler er beskrevet i den gamle hjem medicinsk vejledning.

For at slippe af akut blærebetændelse på følgende måde. Den er opdelt i to dele røde mursten. Halvdelene opvarmes over en brand. Begge dele er sænket ned i en tom spand. Oven på en sådan indretning er nødvendigt at pålægge sagen. Fjernelse af undertøj, vil hun nødt til at gå på en given spand. I dette tilfælde wraps et tæppe underkroppen. Mens varm luft, der kommer fra mursten, er det nødvendigt at fortsætte proceduren. Det anbefales derefter at trække varmt undertøj. Det er tilrådeligt at gå i seng. Er det tilstrækkeligt at 2-3 procedurer af sygdom trak sig tilbage.

Bedste opskrifter

Det er effektivt ved sådanne sygdomme som blærebetændelse hos kvinder, behandling af folkemusik retsmidler, hvis den kombineres med lægemiddelterapi.

Patienter kan anbefale opskrifter, der er anført nedenfor.

 1. Emulsion 10 af knust hampefrø blandes med mælk (vand). Bruges som et effektivt analgetisk middel.
 2. En afkog af rødderne af vilde rose: 2 spsk. hakket komponent fyldt med kogende vand (1 kop). Infusion kogt 15 minutter, derefter klokken to infunderes. Fire gange om dagen, før måltider, patienten skal drikke 0,5 kopper.
 3. Bouillon fra tyttebær blade. Komponenten (2 timer. Skeer) hæld kogende vand (1 kop). Infusionen bryggede 15 minutter. Efter afkøling og belaste værktøj, der anvendes i små slurke hele dagen.
 4. Infusion af røllike. 2 timer. Spoon herb brygget med kogende vand (1 kop). Agent bør indgyde (1 time) og filter. En enkelt dosis er ¼ kop. Anvend de anbefalede fire gange om dagen før måltiderne.
 5. En afkog af padderok og kamille blomster. De ovennævnte bestanddele taget ens. Hot napar af denne blanding eliminerer smerter under diurese. Drik dagligt anbefales til 3 kopper.

urte behandling

Naturen har opfundet mange unikke planter, der kan håndtere en række lidelser. De vigtigste ting - at kende deres helbredende kraft og dygtighed til at anvende den. Healere i århundreder har brugt denne viden til at bekæmpe sygdommen, betændelse i blæren hos kvinder. Herbal behandling har længe etableret sig som en effektiv retning i medicin.

Opskrift 1:

 • Pebermynte (blade) - 15 g;
 • kamille (blomster) - 20 g;
 • sort poppel (knopper) - 20 g

Fremstillet (blandet) komponent vil bruge 1 spsk. Blandingen blev brygget kop kogende vand på omkring 3-4 timer. Efter dræning anvendes 0,5 kop 4-5 gange om dagen før måltider.

Opskrift 2:

 • bearberry blade og birk;
 • lakridsrod;
 • majs "stigma";
 • jordstængler af kvik.

Alle ingredienser skal tages i samme mængde. 1 spiseskefuld af den resulterende blanding hældes i koldt vand (1 kop). Efter infusion (ca. 6 timer) sammensætningen koges i ca. 15 minutter kræves ikke glemme at dræne. Det anbefales at anvende 1 / 3- 1/4 kop 3-4 gange om dagen.

Dette bouillon er strengt kontraindiceret under graviditet, samt patienter, der er diagnosticeret akut betændelse i urinvejene eller nyrer!

konklusion

Den største risiko for betændelse i blæren hos kvinder er risikoen for sygdom overgang til en kronisk form. End det er fyldt? I denne form, vil sygdommen altid komme tilbage og minde dig selv om ubehagelige symptomer. At vide, hvordan at anerkende sygdommen i tide, hvad medicin og hjem metoder, du kan bruge, så husk, at effektiviteten af kampen afhænger af rettidig behandling til lægen for en komplet diagnose og den mest effektive behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.