SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan du hurtigt komme sig når det er koldt og gøre uden komplikationer

Forkølelse er kendt for alle, der er på overkøling. Hvor kommer det i de koldere måneder, er det meget klart. Og om sommeren? Efter alt, det er varmt udenfor. Hvorfra, så hypotermi? Det viser sig, at i sommeren kan du fange en kold så let, som om vinteren. Derfor, før du besvare spørgsmålet om, hvordan man hurtigt komme sig, så prøv at finde ud af ikke at blive syg.

Normal legemstemperatur for et menneske - 36,6 ° C. Vores krop er ikke i stand til at støtte det spænding, når den opbevares i et miljø med en temperatur på 27 ° C. Ved lavere værdier det øger stofskiftet, begynder det at reducere de glatte muskler i vores blodkar og hud, at en eller anden måde at holde varmen. Men han kan ikke længere arbejde i nøddrift, træt og stoppet kampene. Derefter kommer hypotermi. Sommeren kan blive syge af træk, med langvarige procedurer vand, for eksempel i poolen, samt stærke sveden. Svedende skal skifte til tørt tøj, fordi det sved hjælper køle kroppen.

Det sker ofte, at folk i løbet af dagen får hypotermi, men hoste, løbende næse, vises træthed kun på den følgende morgen. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man kan slippe af kulden, indtil det ser det første tegn. Hvis det skete, at du fik våde i regnen, i mudder gennemblødt fødder, bare frøs på gaden, hvis du skulle sidde i et udkast eller i stærkt airconditionerede værelse, hjemme at passe på ikke at blive syg. Så du ikke behøver at finde en måde, hvordan at komme sig hurtigt.

Kolde fødder straks ved ankomsten hjem har brug for at male nogen alkohol-holdige væske eller terpentin salve og lagt på uld sokker. Du bør også drikke varm te. Dens sammensætning kan være alt - græs salvie, mynte, blade, kviste og / eller hindbær, naturlige solbær, havtorn, det vigtigste - at drikken var honning. I stedet for te, nogle foretrækker vodka eller varm rødvin. De har også en god effekt. Te er at foretrække i, at det er muligt at drikke en ubegrænset mængde, og det faktum, at det kan gives til gravide kvinder og børn. Om aftenen, er du nødt til at tage et varmt bad, helst med havsalt eller olie af gran, fyr, eukalyptus. Derefter tørres tørre fødder kan igen male eller tegne på sålerne på nettet med iod og sat på sokker. Du kan også gnide brystet. Så igen, drikke varm te og gå i seng. Det ville være bedre, hvis soveværelset er ikke for varmt. Så vil kroppen være lettere at hoppe tilbage.

Hvis, på trods af alle de foranstaltninger, der træffes om morgenen var løbende næse, ondt i halsen, eller anden form for svaghed i kroppen og appetit, så koldt er stadig fanget i kroppen. Oftest dette sker med svækkede mennesker, der har sænket immunitet og ingen temperering. Således at patienter og raske skal du spise flere vitaminer og styrke din krop.

Hvordan du hurtigt komme sig fra en almindelig forkølelse, som kun lige er begyndt? Hvis der ikke er temperaturen, er det nødvendigt at fortsætte med at tage et varmt bad med havsalt eller olie. Efter dette, tør det grundigt, gnid fødderne, bryst, ryg og gå i seng. Badet kan udskiftes rasparivaniem fødder med sennep. Ved afslutningen af den procedure, bør de være røde. De tørre, sætte på sokker og bare ligge i sengen. Denne procedure hjælper med en stærk hoste og løbende næse. Drik masser af varme væsker (te, mælk, afkog af urter, hyben) med honning nødvendigvis.

Hvordan du hurtigt komme sig, når hoste gør ondt? Selvfølgelig er dette fænomen er meget ubehagelig og irriterende som patienten, og andre. Men hosten har en positiv side - med det fjernes fra bronkier slim og slim. Vi skal vide, at en hoste er ikke kun for lungeproblemer, men også med pharyngitis, laryngitis, halsbetændelse begyndelsen - i tilfælde af problemer med sin hals. Derfor er den samme måde behandle nogen vil nærme sig, og nogle gør ikke.

Hvis en syg smertefuldt at sluge, svært at tale, hoste, tør og meget smertefuld, sandsynligvis tilfældet i ondt i halsen. Hvordan du hurtigt komme sig i et sådant tilfælde? En glimrende måde derpå skylning sodaopløsning, suppleret med et par dråber iod. Nå hjælpe inhalationer med sodavand og komprimerer. Sæt dem bedre om natten, men du kan i løbet af dagen. Hvis halsbetændelse skarpt temperaturen steg, er det nødvendigt at konsultere en læge, der sandsynligvis vil ordinere antibiotika. Hvis hoste kun er forbundet med bronkierne, kan det blive helbredt hurtigt, omfattende påføring komprimerer til brystet, indånding, drikke varm te med honning og slimløsende urter.

Til behandling af almindelig forkølelse, der er mange måder. Du kan lave indånding med eukalyptus olie, gran, pebermynte, eller sætte et par dråber på et væv og inhalere i løbet af dagen. Det er muligt at begrave næsen løg saft med honning (1: 2), eller roer. Du kan vaske saltvandet næse. Muligt at sprede nær næsen "af den vietnamesiske stjerne", som også er en aroma.

Til forebyggelse af forkølelse bruge hvidløg og løg. Men der er en velsmagende medicin. Så det har en god effekt af aloe. Da planter har brug for at skære arket på ikke mindre end 3 år, lad ham blød i køleskabet i et par dage. Så male og blande i en blender med honning. Der hver morgen på en teske.

En anden effektiv og lækker måde - slibe i en blender med 2 citronskal, men uden kerner. Tilføj en halv kop rosiner og en kop honning. Her kan du også tilføje hakkede valnødder. Spis på en tom mave hver morgen en skefuld.

En anden velsmagende og sunde opskrifter - banan puré. At tørre et par bananer, grød fortyndet glas varm mælk og tilsæt honning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.