Sport og FitnessFitness

Club "Familie" (Mitino): anmeldelser og fotos

Vidste du, at i Moskva er der et sted, som er en vidunderlig mulighed for søndag resten? Hvis ikke, så er denne artikel for dig. Ikke længere behov for at lede efter et alternativ, blot indsamle om morgenen alle de mest elskede, vil de klub "Familie" (Mitino). Her vil alle finde underholdning til deres smag, så børn og forældre. Og du kan være sikker på, at dette er sandt. Mens børnene have det sjovt på legepladsen, deres ældre brødre arbejdede i studiet, vil min mor besøge en skønhedssalon, og min far går til gymnastik. Parallelt hermed kan du deltage i seminarer og workshops og nyde duftende te. Vi betragter nu i detaljer eventuel fælles fritidsklub tilbyder "Familie" (Mitino).

Fitness Center for Women

Tror du, at gruppens sportsaktiviteter - det er kedeligt? Club "Familie" (Mitino) tilbyder et udvalg af 13 destinationer, blandt hvilke du vil finde din nøjagtige.

 • Zumba dans program - en inciterende part, er det perfekt til teenagepiger. Al trafik lys til lektioner og samtidig effektiv til at brænde kalorier. Lidt ør latinamerikansk dans stil vil give dig mulighed for at frigøre bevægelsen.
 • "Dancing for mig" - det er et fantastisk program, som er en symbiose af arbejde på hans krop, og psykoterapi. Club "Familie" (Mitino) er meget interessant, fordi det giver dig mulighed for ikke blot at slappe af, men også at udvikle sig. Under vejledning af coach teammedlemmer lærer at udtrykke deres følelser og følelser i dans, bliver mere harmonisk personlighed.
 • "Styrke + stretch." En stor mulighed for dem, der ikke kan lide ekstrem stress, men ønsker at have en sund, robust og stærk krop. En stor mulighed for folk med visse begrænsninger.
 • "Kraft-2" - er en kompleks, designet for dannelsen af muskel definition.
 • "Wise krop" - dette er sandsynligvis den bedste kompleks af alle. Den kombinerer elementer fra Pilates og yoga, styrketræning og udspænding.
 • "Sund ryg" - det optimale program for kontoransatte. Specielt udvalgt sæt af øvelser vil hjælpe med at forbedre din kropsholdning og mobilitet i rygsøjlen, styrke musklerne i maven og ryggen.

Træning i gymnastiksalen

Ikke alle kan lide at gruppetræning. Nogen er meget lettere at tage en privat lektion på den personlige manager og gå til simulatoren. Din vilje til at tage hensyn til klubben "Familie" i Mitino. Anmeldelser understrege, at en stor hal og moderne udstyr vil tillade alle at skabe den perfekte krop. Endvidere kan omkostningerne til tiden reduceres til et minimum. For at gøre dette, er der tredive minutters kredsløb uddannelse på gym med en hydraulisk modstand. Unik enhed tilpasser sig dig individuelt.

Dette er en ny version af lektioner for Rusland, men det har allerede vundet popularitet i Europa. Enhver kvinde, uanset alder, kan fysiske og eksterne data spille sport uden tøven. Circuit træning er ikke forgæves såkaldte. Gymnastiksal udstyret med nøje udvalgte platforme og enheder, og deltagerne går fra den ene til den anden.

Tidsplan og Cost

Sikkert du allerede spekulerer på, hvordan klubben "Familie" i Mitino. Planlæg nemt tilpasses for nogen af jer. Mange af disse grupper arbejder på daglig basis, andre - flere gange om ugen. Du kan planlægge din tidsplan, så når du har besøgt den ene, og en anden gang - en anden gruppe. Den første træning starter fra 9:00 og den sidste - klokken 21:30.

Priserne er gennemsnit for hovedstaden. Kort for måneden involverer 8 sessioner og koster 2400 rubler. Hvis du vil gemme, og derefter tage den pakke af 25 sessioner for 7.000 rubler. Abonnement i en måned for ubegrænset antal besøg i 30 dage koster 1600 s. Derfor, hvis du planlægger at komme her ofte, vil det passer dig bedst. Som du kan se, at en masse muligheder besøge klubben "Familie" (Mitino). Anmeldelser understrege, at fleksible betalingssystem og en bekvem tidsplan tillader sjovt udgifter fritid for alle.

Fritid for barnet

Ønsker du at beskæftige sig med dem, men hans samvittighed ikke hvile, er det tid du kunne afsætte til deres børn? Det er i fortiden. Club "Familie" i Mitino for børn byder på et stort udvalg af programmer, underholdning og lærerige. Vi vil nævne dem kort, kun at have fået den generelle idé. Flere detaljer om hver af dem kan findes i den nærmeste leder af gruppen.

Programmer til børn

Hvad kan interessere dig rastløs klub "Familie" i Mitino? Tidsplan bygget som gruppe indhold, vil vi ikke dvæle ved dette.

 • "Sammen med min mor" - et program for børn fra 1 år til tre. Formålet med disse møder - giver folk færdigheder i børnenes kollektiv. Desuden er de fælles spil hjælpe med at udvikle motoriske færdigheder og kreative evner.
 • "Kid" gruppe fokuserer ikke på social interaktion, og personligheden af hvert barn. Det kommer til at besætte mere end 5 børn. Målet er at udvikle tale og opmærksomhed, hukommelse og tænkning, finmotorik og følelsesmæssige komponent.
 • "Design Studio" - er den lyseste og mest interessante af alle programmer. Forskellige grupper er designet til unge fidgets fra 3 til 10 år. Den unikke Kurset sigter mod at udvikle abstrakt og kreativ tænkning, fantasi, sensorisk. Fyre absolut interesserede i muligheden for modellering og tegning, udvikling af alternative teknologier. Specielt sjov er klasser i de ældre grupper: origami og prægning, papmaché og applikationer, termoplastiske og collage kunsthåndværk fra naturlige materialer.
 • "Tale forberedelse til skole." Logik og ret tale - det er de grundlæggende færdigheder, som vil hjælpe dit barn til at berolige mester pensum. Det omfatter flere store blokke. Denne udvikling af tale og genfortælling dygtighed, indstilling den korrekte udtale, forberedelse til læsefærdigheder.
 • "Børnehave Academy" - et kursus for mere avancerede børn. Den tager sigte på at udvikle logik, tænkning og hukommelse.
 • Engelsk og fransk for børn i alderen 7 år.

Sport og kreativitet

Børn skal være i stand til at plaske deres energi. koreografiske studio "Rainbow" fungerer her til pigerne. Uddannelsesprogrammet folkemusik og klassiske danse, sort bevægelighed og udspænding. Drenge kan prøve selv som en rigtig karate, lære at beskytte sig selv. Dette er ikke kun en kampkunst, men også en mulighed for at kende dig selv. En gruppe af "Karate" er herre over sport i international klasse. Børn får selvtillid og målopfyldelse giver dem et ønske om nye sejre.

Programmet "Gofrokvilling" - kunsten at skabe mesterværker af krøllet papir. Under vejledning af en erfaren professionel børnene lærer at skabe unikke håndværk, farverige og fantasifulde. Sådanne øvelser kræver langsomme lukkertider, de udvikler fantasien og opmærksomhed.

Og for de yngre børn har et studie "Magic Brush". Her lærer de, hvordan man arbejder med farver, det er udviklingen af kreativitet og nysgerrighed, finmotorik og kreativitet. Erfarne lærere vil hjælpe opdage alle hemmelighederne af arbejdet i gouache og blyant, akvarel og farvekridt.

Skønhed

Du har allerede grundigt træt i gymnastiksalen, og børn stadig tror ikke at komme tilbage til klassen? Så ikke besøge, hvis du kosmetolog? Han vil tilbyde en masse tjenester:

 • Moderigtigt og meget relevant i dag retning - trimmet, bikini-design og biomakiyazh. Det udvikler sig så hurtigt, at det ikke kun er krøllet hårfjerning, men også hår farve, udsmykning pailletter, rhinestones og fjer. Selvfølgelig vil de smykker ikke vare længe, men de kan overraske den anden halvdel.
 • Sukker hårfjerning. Om shugaring i dag så meget information, der ikke vil blive gentaget. Proceduren er meget god, hårvækst efter det aftaget betydeligt.
 • Ultralyds rengøring af ansigtet.
 • Løfte.

Hvad andet kan du salon

Det kører hele retning af figuren korrektion. Her opmærksomhed kvinder repræsenteret masse omdannes funktioner:

 • lymfedrænage massage;
 • cellulite;
 • massage for gravide kvinder;
 • infrarød sauna;
 • wrap.

Frisør er ikke langt bagefter i mangfoldigheden af tjenester. Du kan ikke kun skabe en smuk frisure eller styling, men også for at farve dit hår ved hjælp af de mest moderne værktøjer til at skabe en stor billede med innovativ damp teknologi, gør biozavivka, fremhæve og farve, toning eller laminering.

Psykologi for børn og voksne

Som det er kendt, at årsagerne til stress er normalt i vores hoved. Sport, skønhedssalon og andre fornøjelser god hjælp til at flade det, men ikke løse problemet selv. Til dette formål på grundlag af klubben har et team af psykologer, der er villige til at forstå din personlighed. Klasser kan finde sted i form af konsultationer, og i form af et seminar eller uddannelse. Af den måde, hvis du har et problem i forhold til barnet, der er, hvor du kan finde en løsning. I stedet for at trække i Børnenes Studio barn kan gøre kunstterapi med en psykolog. tager forsigtigt deltage i denne proces, kan du se, hvor der var dine forskelle og hvordan man løser dem.

Kontakt oplysninger og feedback

Dette er en forholdsvis ung, men meget lovende klub. Med hver dag der går, bliver det mere og mere kunders mennesker. Men mange påpeger, at næsten intet tilbydes af Club "Familie" (Mitino) til fædre af familier. Adresse ham - Moskva, Angels bane 8. I mange anmeldelser der er forslag til at supplere klubbens mænds sektioner, et dampbad og et poolbord. Så vil det være det perfekte sted for familien fritid.

Klubben er et fleksibelt system af rabatter, kampagner og endda overraskelser på dagen. For at finde ud af om nye tilbud, kan du ringe til receptionen i klubben "Familie" (Mitino). Telefon (495) 759-55-51, (495) 754-78-78. Du venter på syv dage om ugen, uden pauser og ferier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.