Sport og FitnessFitness

Øvelser med hoop - effektive øvelser til at falde i taljen fedt

Alle er bekendt med barnet wrap er en effektiv måde at skabe en slank talje og styrke musklerne i maveregionen. Men bare at vride rammen i taljen temmelig kedelig og kan meget hurtigt kede sig. For at opnå den massage effekt og reducere kropsfedt omkring taljen og hofter skal udføre øvelser med en bøjle. De styrker ikke kun mavemusklerne, men også hjertemusklen, åndedrætssystemet, øger blodcirkulationen i bækken organer, fremme udviklingen af det vestibulære system, forbedre tarm funktion.

Kombinere hoop øvelse med forskellige diæter, ekstra belastninger i gymnastiksalen, idet vitaminpræparater kan opnå en betydelig vægtreduktion, og forbedrer hudens metabolisme i kroppen.

Regelmæssige daglige klasser i tredive minutter i et par måneder vil give et fantastisk resultat. For træning behøver ikke at vælge et særligt sted og indsats. Er det tilstrækkeligt at holde klasser på hjemme i et rummeligt værelse, mens du ser tv, lytte til musik programmer og endda en telefonsamtale. Særligt anvendelige og underholdende øvelser med tøndebånd udendørs. Newbie i lang tid ikke vil være i stand til at vride rammen. I den indledende fase vil det være nok til fem minutter om dagen. Gradvist musklerne er behagelige at stress og træning tid kan øges.

Dagens producenter tilbyder forbrugerne flere sorter af bøjler:

  1. Normal. Den er lavet af aluminium eller plast, og er meget lys.
  2. Folding. Den består af flere sektorer og er meget let at transportere og opbevaring.
  3. Vægtet. Vægten af rammen omkring 1,5-2 kg. Normalt er den hule del er fyldt med sand. På grund af den indre spænding af påfyldning bliver intens, og det ønskede resultat sker meget hurtigere.
  4. Med massage dele - fremspring, magneter, bolde, pigge. Yderligere elementer handle på de aktive punkter i talje og hofter. Således er massage virkning manifesteret og lipolyse.
  5. Dzhimfleksator. Lavet af armeret gummi, der anvendes som en simulator til træning af forskellige muskelgrupper.

Gymnastikbolde hoops ikke kun forårsage abdominal muskeltonus og fremme vægttab, men også en kilde til helbredelse.

Massage hoops består af flere sektioner og vægt ikke ringere vægtet. Ved første klasser med taljen hoop blå mærker og smerte. Det er ikke nødvendigt at være bange, vil alt være over tid. I første omgang sat på bedre på maven med en bred elastik bælte eller omkring håndklæde, kan du også bruge tykt tøj. Efter et par træning og ligheden mellem blå mærker, vil det være muligt at vride rammen i en bomulds T-shirt eller T-shirt.

Før træningen bør gøres varmer op musklerne før den følelse af varme i kroppen: torsoen vipper i forskellige retninger, squat, cirkulære hoop vrascheniya.Intensivnost rotationer observeret efter behag. Under uddannelsen med den sædvanlige og den sammenklappelige rammen bør være muligt at strække mavemusklerne. Dette vil sikre en større lipolyse.

Hoop øvelse for at styrke benmusklerne. Under hoop rotation udføres skiftevis kaster benene til siden, frem, tilbage. Samtidig holder den bagerste langside.

Hoop øvelse at træne det vestibulære apparat. Drejningen af rammen på taljen, skiftevis stående på et ben, så den anden. Efter mastering denne øvelse for komplikationer kan vende det blinde øje.

For at styrke hjertemusklen og respiratoriske systemer bør hæve sine hænder op, opløses i hånden, lave en lille hældning. Vejrtrækning i dette tilfælde - en dyb og glat. Tilfældige dansetrin med inddragelse af arme og lår vil have en positiv effekt på hele kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.