Sport og FitnessVægttab

Mel fra hørfrø. Mel hørfrø kost

Efter en solid middag, diverse helligdage ønsker at losse sin mave og tarme, uden at bruge en masse kemi. Selvfølgelig, det indebærer losning og ønsket om at tabe sig en lille smule. Efter at have taget en masse af forskellige fødevarer, vi udsætter os selv for spredningen af toksiner og slaggedannelse af kroppen. Vores bedsteforældre havde ingen særlig viden om medicin, men klarer de forskellige fejl i arbejdet i mave-tarmkanalen og andre sygdomme. Hvordan gør de det? De brugte kun folkemusik retsmidler - et afkog af urter, bær, forskellige blandinger af planter og produkter og så videre. Mel fra hørfrø var berømt i antikken for sine helbredende egenskaber. Det anvendes til denne dag til behandling, genvinding, oprensning af mave-tarmkanalen og slankende.

Hvad er det tortur?

Hør frø har mange helbredende egenskaber. Men generelt, da de er sjældent brugt. Dette skyldes først og fremmest menneskelige stereotype. Nogle ønsker ikke at bruge frø til frygt påberåbe usundt. Men du behøver ikke være så varsomme med dette produkt, er det ikke kun nyttig for folk med sygdomme i fordøjelseskanalen, men også for alle kvinder og mænd, der ønsker at let at justere din vægt og fjern tyngde i maven og tarmene. Mel fra hørfrø - et pulver med en brun nuance, som selve frøene denne farve. Hun konsistens ligner mel almindelig hvede. Det endda til tider bruges i stedet for hvede til fremstilling af kager.

Hvad nyttige egenskaber har hør måltid?

I løbet af de årtier, studiet af nyttige egenskaber af hør frø eksperter kom til den konklusion, at dette er i sandhed en guldgrube af nyttige elementer, som er afgørende for vores krop. Mange mennesker ved, at arbejdet i mave-tarmkanalen afhænger funktionen af andre organer og mange systemer, tilstanden af hår og hud (især ansigt), samt den generelle trivsel. Hør mel indeholder et stort antal proteiner, kulhydrater, cellulose, polysaccharider, vitamin C og B, antioxidanter, lignaner. En sådan samling af nyttige elementer udgør:

 • god peristaltikken og tone;
 • dannelse af bifidobakterier, der inhiberer proliferation og fremkomsten af skadelige celler i kroppen, såvel som styrke immunsystemet;
 • opretholde en god menneske;
 • forebyggelse af brystcancer, hals-, prostata;
 • tilvejebringelse antivirale, antifungale og antibakterielle virkning.

Hvad har det?

På grund af det høje indhold af mineralske stoffer, hørfrø måltid effektivt renser kroppen, beriger sin kalium, magnesium, zink, folinsyre, protein, polyumættede omega-6, 9, bidrager til fjernelse af toksiner. De, der engang brygget hørfrø, ved, at på toppen af dem dannede en slim væske som har en viskositet. En sådan struktur er nyttig bouillon perfekt indhyller den indre mavevæggen, hjælper sår, erosioner, sårheling vævsbeskadigelse.

Som anvendt mel (hørfrø) for vægttab?

På grund af den store mængde af fiber og polyumættede fedtsyrer i melet, dette produkt er i stand til "indsamle" og fjernes fra kroppen hele stoffet har toksisk virkning, reducere mængden af kolesterol i blodet. Derfor skibene er rengjort, synes mere kraft i stofskiftet, det accelererer hurtigere ilt i cellerne. En mand kommer til tonen, udgifter får sin energi - det hjælper ikke at få ekstra vægt i lang tid.

Mel hørfrø ikke kun understøtter menneskelig konstant vægt, men også er med til at reducere den. Dette skyldes en kompleks kemisk proces i kroppen. Polyumættede fedtsyrer indeholdt i mel, har været aktive i kampen mod mættet fedt, hovedsagelig af animalsk oprindelse. Efter en sådan "udrensning" det sidste brænde hurtigt, bevæger sig væk fra kroppen og bringe stor glæde til sin ejer!

Naturlig mel har en afførende virkning af hørfrø. Anvendelse af det vil ikke give smerter i underlivet, som om diarré eller medicinsk anvendelse af afføringsmidler. Kostfibre og antioxidanter, som også er en del af måltidet, fjerner skadelige stoffer fra tarmen uden problemer, omslutter det, og skabe nye bakterier til at færdiggøre arbejdet i dette organ.

Opskrifter at rense kroppen af mel

Rense kroppen ved hjælp af hør måltid vil også bidrage til vægttab, så opskrifter kan anvendes til dette formål.

 1. En god rengøring vil erstatte et måltid eller hele 3-4 dage fra hør mel og yoghurt. For at gøre dette, er du nødt til at gøre løsningen i et forhold på 1 kop yoghurt og 1 spsk mel. Drik en yoghurt kan være, så snart den tid kommer til at spise. Rensning af hør mel i dette tilfælde vil være smertefri og invaliderende som hævede hørfrø forårsager en følelse af fylde og gør sin nyttigt arbejde.
 2. Det er nyttigt at drikke natten mel fortyndet i vand. For at gøre dette, 1 spiseskefuld af mel fortyndet i et halvt glas varmt vand og blandes grundigt. Efter dette, efter 5-10 minutter, førsteklasses op lidt vand og drikke denne blanding. Hvis du har svært ved at gøre det på grund af den dårlige smag af blandingen kan føjes til glasset lidt honning eller banan papirmasse.
 3. Hør mel - 2 spsk, en kop yoghurt. Fortynd denne løsning og drikke i 3 måneder. Du kan derefter foretage en pause i 1 måned. Denne opskrift er nyttig og børn, men i dette tilfælde er det nødvendigt at tilføje en teskefuld mel.

Hvis nogle patologier er det nødvendigt at bruge?

Mange patologiske processer i den menneskelige krop kan stoppes i et sådant produkt, såsom mel fra hørfrø. Dens anvendelse er vist i de følgende sygdomme:

 • inflammatorisk forløber på slimhinder i mave-tarmkanalen;
 • colitis;
 • gastritis;
 • forstyrrelser i fedtstofskiftet;
 • overvægt;
 • sår i mavesækken og duodenum;
 • betændelse i urinvejene (blærebetændelse, pyelitis);
 • som forebyggelse af forekomsten af kræft;
 • Blid tarm udrensning.

Med hensyn til vægttab måltid, hørfrø er ikke nogle mirakuløs måde i kampen mod overvægt. Deres afgang fra kroppen på grund udrensning af fartøjer, væv og organer fra giftige og skadelige stoffer. Det er på grund af den rengøring kan du miste 3-5 kg. Men hvis du ønsker at tabe meget mere nødvendigt at rense vedhæfte mere og motion, frisk luft og sund mad.

Kontraindikationer til brugen af jorden hørfrø

Med sådan en god effektivitet i at overvinde forskellige patologiske processer i kroppen er ikke alle vist mel fra hørfrø. Kontraindikationer for anvendelsen af stoffet:

 1. Tarmslyng (som melet er svag).
 2. Individuel intolerance hør (kompleks kan forårsage allergiske reaktioner).
 3. Du skal være meget omhyggelig med at anvende den i nærværelse af galdesten. Mel fra hørfrø, anmeldelser af som i de fleste tilfælde positive, kan føre til en forværring af sygdommen, og produktionen af stenene.

Med særlig opmærksomhed, vi har brug for at begynde at tage det her til folk, der har irritabel tyktarm eller en tendens til forstoppelse. På grund af det høje indhold af kostfibre i frøene fra højere doser af mel kan forårsage alvorlige intestinale reaktioner, kompliceret forstoppelse. I dette tilfælde, skal du starte med minimale doser.

Kosmetiske egenskaber af mel fra frø af hør

Ikke kun de indre organer kan renses fra hørfrø måltid. Anmeldelser af mennesker siger, at dette produkt er perfekt hjælper overvåge tilstanden af huden og hænder. Anvendelse hørfrø til masken, vil du snart se en ren og glat hud uden inflammatoriske processer på det. Et par opskrifter til at hjælpe din hud være velplejet og sundt.

 1. I 0,5 kopper vand, tilsæt 1 spsk hørfrø måltid. Omrør blandingen og bring i kog. Så giv vælling at køle, derefter anvende det på dit ansigt i 15 minutter.
 2. Til fedtet hud, anvende følgende maske: 1 spsk. l. hørfrø mel, 1 spsk. l. havregryn, mælk eller yoghurt (at hælde lidt mel), insistere 10 minutter og sætte på din hud. Derefter skylles med varmt vand.
 3. Folk med tør hud kan hjælpe følgende skærmbillede: smeshat1 art. l. hørfrø mel, 1 time. l. honning og 2 timer. l. mælkepulver, og alt dette fortyndes med vand til opnåelse af en tyk blanding. Den har brug for at blive sat på ansigtet og holde i 15-20 minutter, skyl derefter.

Funktioner af ansøgningen

Endnu ikke fuldt undersøgt indholdet af fytoøstrogener i hørfrø. Eksperter ved, at de er der, men at beregne deres virkning på kroppen (efter en lang modtagelse) er vanskelig. Derfor bør der tages små doser til mel fra hørfrø. Kontraindikationer for brug af personer, der har hormon ubalance, nej, men forsigtighed i brugen vil ikke skade.

Mel hørfrø bør opbevares korrekt, fordi det er modtagelige for oxidation. Hvis det er gemt væk fra varme, fugt og lys, betyder det ikke miste sine gavnlige egenskaber til 6-7 måneder. Desuden er det nødvendigt at tage hensyn til koncentrationen af fiber i melet. For at undgå forstoppelse i de første dage af stofbrug, skal du drikke masser af vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.