SundhedMedicin

Spørgsmålet om interesse for mange mennesker: hvad enten HCV behandlet?

Jo mere der menneskeheden mere afsløret forskellige sygdomme. Nogle af dem bliver behandlet, andre er ikke, men under alle omstændigheder søgningen er tændt i lægemidler, der kan "overvinde" dem eller andre sygdomme. En masse spørgsmål for nylig bedt om hepatitis C. Folk er interesseret i symptomerne og årsagerne til sygdommen. De spørger ofte, om hepatitis C behandles overhovedet. Excite folk og forholdsregler, der vil hjælpe undgå sygdommen. Det er derfor, i denne artikel vil du lære alt om hepatitis C.

Hepatitis C-virus er det vigtigste træk er dets genetiske variabilitet, og evnen til at mutere. Immunsystemet er i stand til at klare produktionen af de ønskede antistoffer, som hvorimod når antistofferne produceres af en virus dannes øjeblikkeligt deres efterkommere besidder andre antigene egenskaber.

Infektion med hepatitis C sker ofte gennem blod. For eksempel kan du få virus, når du bruger med en inficeret person, deler kanyler til injektion. Infektion kan forekomme i saloner tatovering og piercing. Infektion kan modtage almindelig brug og manicure udstyr, barbermaskiner eller tandbørste. I nogle tilfælde kan infektionen overføres ved seksuel kontakt. Til dette skete ikke, anbefales det at bruge kondomer. Transmission af hepatitis C fra mor til barn kan kun ske under passagen af barnet gennem fødselskanalen. Med mælk virussen ikke overføres til moderen, men hvis der er nogen brystvorten integritet krænkelser, så amning bør ophøre.

Spørgsmålet oftest spurgt af mennesker smittet - hvad enten hepatitis C behandlet? Alt er så simpelt. Den største vanskelighed ligger i det faktum, at sygdommen har næsten ingen symptomer. kan påvises Infektion med denne virus, selv ved et uheld eller efter hepatitis allerede gå i skrumpelever. Som symptomer, der angiver tilstedeværelsen af hepatitis B, kan virke svaghed, træthed, udmattelse. Dog kan disse symptomer opstår under nogen kroniske infektioner. Derfor mere præcis information om tilstedeværelsen eller fraværet i kroppen af hepatitis virus kan C giver tests.

Hvis der i løbet af en person undersøgelse afslørede tilstedeværelsen af infektion i kroppen, eller mistanke om det, så bør han straks besøge en læge, i stedet for at spekulere på, om hepatitis C behandles, og hvordan man kan gøre det selv. Selvmedicinering kan ikke bare ikke give nogen resultater, men også føre til komplikationer. Erfarne hepatolog udpege en række gentagne tests, abdominal ultralyd, indstille den type infektion, og den fase af sit løb, vurdere tilstanden af leveren, og først derefter vil vælge en individuel behandlingsplan for dig, den mest effektive og sikre.

I dag er spørgsmålet - hvad enten hepatitis C behandles, kan du få mere sikker i bekræftende. Årsagen er, at effektiv terapi ved tidligere inddrivelser sats var kun 30%. I dag er dette tal steget til 60-80%. For at indtaste antallet af helbredt, havde brug for en stor indsats.

I betragtning af at hepatitis C er stadig ingen kur i 100% af tilfældene, er sygdommen betaler en masse opmærksomhed. Konstant anvendt noget nyt i behandlingen af hepatitis C. I dag har erfaringen vist, at den mest effektive behandling - en kombination af to stoffer som ribavirin og interferon-alfa. Dosering og metode deres modtagelse lægen vælger et strengt individuelt for hver patient under hensyntagen til mange faktorer.

Det skal siges, at det ældre opdagede hepatitis C, jo større er sandsynligheden for, at behandlingen vil være effektiv. Det vigtigste er, at give ham en erfaren og ikke beskæftige sig med det selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.