BilerBiler

Lada Maroussia - en unik udvikling

I 2008, den 16. december, i Rusland var der en væsentlig begivenhed vedrørende bilindustrien - virksomheden kalder "Marussia Motors" har vist Ruslands første sportsvogn med præmie - Lada Maroussia. I dag er der to modeller af denne type bil, skabt af selskabet. De kaldes "B1" og "B2". De adskiller sig fra hinanden teknisk udstyr, og andre egenskaber, den anden model er nyere først, så det vi vi vil lede særlig opmærksomhed. Hvad er denne unikke maskine, udvikling af som blev overværet af Nikolai Fomenko? Vi lærer.

Ligesom ethvert andet køretøj, er den sportsvogn udstyret med tre typer udstyr, og i hver - en version af motoren, som har følgende karakteristika: 1 - volumen på 3,6 liter, magt 300 heste; 2 - volumen på 2,8 liter, output 420 eller 360 hestekræfter.

Lada Maroussia - egenskaber:

Forskelle spænder B1 og B2. B1 model har moderne og sporty design. Bil vejer lidt mere end 1 ton. Acceleration til 100 km \ t opnås i en relativt kort periode - kun 3,8 sekunder. Bilen er udstyret med en seks-trins automatgear. Det kan bemærkes funktioner såsom uafhængig forreste og bageste suspension, og ventilerede skiver. Lada Marussia B1 er mere værd end hundrede tusinde euro. Det er ikke billigt!

Marussia B2 Lada model overgår forgængeren på alle parametre. Prisklasse: mere end 117 tusinde euro. Bil vægt - mere end 1,1 tons, til trods for, at vægttab stort set bruges CFRP. Acceleration til 100 km \ t når 3,2 sekunder. På køretøjet tillige forbedret bremsesystem, således at selv ved meget høje hastigheder LADA Marousia B2 stopper i nogle sekunder. Trim: læder, kulfiber og Alcantara.

Russiske eksperter har ydet et stort bidrag til udviklingen af multimediesystemet af bilen. Således i sættet omfatter TV, radio, 4G, Bluetooth, Wi-Fi, Glonass og GPS. Det er også muligt at oprette forbindelse til systemet 12 forskellige kameraer, hvoraf 5 er allerede inkluderet som standard.

Også blandt stolthed indenlandske udviklere bilens affjedring. "stopklodser" er ikke en trussel mod sportsvogn af denne type på grund af muligheden for at øge clearance på syv et halvt centimeter. Dette kan opnås som følge af de spiralformede stivere, der har flere indstillinger stivhed og fastgjort til legemet ved hjælp af excentrikker.

"Marussia Motors" mener deres avtodetische - ny Lada Marussia - er i stand til at konkurrere med de bedste sportsvogn i verden blandt klassen. Og topchefernes antagelser bygger på indiskutable kendsgerninger. Efter alt, i virkeligheden, udseende, sikkerhedskrav, tekniske specifikationer ikke er ringere end de mest berømte og populære biler blandt udenlandske producenter. Men med prisen på maskinen er meget lavere. Takket være denne excellence, selskabet allerede har en masse ordrer både fra udlandet og fra lokale forhandlere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.