FinanserRegnskab

Finansiel bistand til en borger i Den Russiske Føderation

I nogle situationer Den Russiske Føderation borgere har ret til at modtage økonomisk støtte fra staten eller organisation, hvor de arbejder, studerer eller er registrerede. Næsten hver institution i landet budgetteret for denne udgift af midler. I dette tilfælde er trådt i juridisk ægteskab, forlader i næste ferie, fødslen af et barn er også forbundet med et udtryk som finansiel støtte. Yde finansiel støtte af denne type er registreret i dokumenterne fra organisationen (som regel en kollektiv overenskomst eller en bestemmelse om løn), tale om det, og nogle dele af lovgivningen.

Materiale bistand, opført nuværende eller tidligere ansat, hans fætter, har sin egen specifikke form. En person, der ønsker at modtage økonomisk støtte fra deres organisation skal give til hovedet dekoreret af alle regler for anvendelse, hvor det er nødvendigt at præcisere grundene, der fik ham til at bede om hjælp.

I dette tilfælde vil medarbejderen også nødt til at give kopier af dokumenter, der er grundlaget for udstedelse af monetære støtte. Disse papirer omfatter barnets fødsel eller vielsesattest, død af en nær slægtning, medicinske journaler og andre dokumenter.

Materiale bistand overføres til medarbejderens konto eller betales direkte fra kassen, når behandling i ledelsen af organisationen. I dette tilfælde er et positivt svar udstedt i form af ordrer til virksomheden. Statslige organisationer har ret til at bruge betalinger for denne slags penge modtaget fra at udøve sin kerneforretning, samt modtaget fra forskellige statslige tilskud og budget.

Studerende i fuldtidsuddannelse i de føderale institutioner for videregående og sekundær særlige uddannelse, har også mulighed for at appellere til ledelsen af deres skole eller universitet for at opnå økonomisk støtte. Budgettet for disse institutioner giver yderligere midler til denne form for betaling. Materiale bistand i et sådant institutioner afholdes fra legat fond, som indeholder 25% flere penge end nødvendigt for udbetaling af stipendier. Det er denne overskydende rester og er en kilde til tilførsel af yderligere finansiel støtte.

Naturkatastrofer, nødsituationer, tab af forsørger, pension, fødsel eller adoption af et barn, en lille database, terrorangreb - alt dette er årsagen til en sådan betaling som finansiel støtte. Afgifter på disse elementer er ikke udført. De andre årsager er basis for også at modtage monetære støtte beskattes.

Selvfølgelig, hver organisation registrerer sådanne transaktioner. Hertil kommer, for sit design, der er særlige bogføring. Den finansielle bistand kan være forbundet med følgende korrespondance regnskab (hvis betalingen sker via tilbageholdt overskud):

Ar / 84 - Rm / 70 - påfyldningsgods støtte;

Dt / 84 - CR / 69 - beregning af forsikringspræmier;

Dt / 70 - CR / 68 - kildeskat på personlig indkomst (hvis denne form for pleje beskattes);

Dt / 70 - CR / 50 - udbetaling af økonomisk støtte fra fonden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.