FinanserRegnskab

Direkte omkostninger

Enhver virksomhed inden for produktion af varer eller tjenesteydelser bruger nogle ressourcer. Alle hans udgifter er opdelt i direkte og indirekte. Direkte omkostninger omfatter omkostninger direkte relateret til processen med fremstilling af varer eller levering af tjenesteydelser, og i forbindelse med omkostningerne ved den direkte metode. Samt andre produktionsomkostninger, bliver de grupperet efter oprindelsessted (afsnit, workshops, andre strukturelle enheder), omkostningerne objekt (type af produkter eller tjenesteydelser) og type udgifter (cost-homogen elementer).

Der er en fælles klassificering af udgifterne. Direkte omkostninger består af:

- materialeomkostninger ;

- lønomkostninger;

- fradrag i lønnen;

- afskrivning;

- andre omkostninger i forbindelse med hovedaktiviteten.

Tænk nærmere at omfatte disse økonomiske elementer. Materielle omkostninger omfatter de samlede omkostninger af materialer (ekskl egen produktion):

- grundmaterialer, råvarer;

- indkøbt halvfabrikata, produktets komponenter;

- brændstof, elektricitet;

- reservedele;

- byggematerialer;

- beholdere;

- hjælpematerialer.

De direkte omkostninger ved materielle ressourcer er reduceret med summen af værdien af alle de inverse af affald (rester råvareressourcerne, hvilket resulterer i produktion af varer eller tjenesteydelser).

Udgifter til løn omfatter alle betalinger af lønninger om takster, incitamenter, bonusser, feriepenge og ikke-bearbejdet tid.

Direkte omkostninger omfatter fastholdelse betalinger til social sikring.

For amortisering omfatter mængden af afskrivning af anlægsaktiver, immaterielle aktiver og andre immaterielle aktiver (midlertidige strukturer, container opgørelse), direkte involveret i produktionen.

Strukturen af andre direkte omkostninger omfatter: kommunikationstjenester, rejseudgifter, udbetaling af cash management-services, og andre.

I virksomheder eller workshops, hvor produktionen har fokus på en type produkt, næsten alle omkostninger er direkte.

De direkte omkostninger ved de fleste industrivirksomheder tegnede sig for på grundlag af progressive normer for forbrug af forskellige typer af ressourcer. Afhængigt af hvilken type af ledelsesmæssige problemer koster klassificering kan være meget forskellige. Ledende opgaver:

- beregning af omkostningerne;

- beregning af det forventede overskud;

- planlægning;

- overvågning og kontrol af produktionen.

For at løse hver af disse problemer har sin egen klassificering af udgifterne.

Regnskab for de direkte produktionsomkostninger gør det nemt at beregne omkostningerne ved produktionen. Væksten af disse omkostninger i de samlede omkostninger øger nøjagtigheden beregning af omkostningerne.

Følgende regnskabsmæssige metoder til produktionsomkostninger: Brugerdefineret, standard, Proces omkostninger.

Specialmetoden anvendes, når produktionsenhed har de karakteristiske egenskaber, som produkterne er fremstillet i separate sæt. Formålet med dette er taget i betragtning i de specifikke ordrer for batch eller enhed af produktet.

Omkostninger regnskab baseret på en beregning af de enkelte processer, der udføres på følgende måde:

1. Bestem enhed produktionsomkostningerne i hver proces (omfordeling).

2. Stakke pris for alle enheder og beregnet de samlede omkostninger ved det endelige produkt.

Standard metode er baseret på skabelsen af et system af normer og standarder. På dette grundlag gøre beregningen af lovgivningsmæssige omkostninger og tage hensyn til de omkostninger, der er forbundet med en afvigelse fra etablerede normer. De faktiske omkostninger bestemmes ved standard omkostningstilpasning i alle udgiftsposter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.