ForretningSpørg eksperten

Materiale omkostninger i virksomheden

Produktion aktivitet af enhver virksomhed i forbindelse med gennemførelsen af diverse omkostninger. De er en indikation af tidligere og fremtidige kvalifikationer, der involverer økonomiske ressourcer i alle produktionsprocesser med henblik på at nå det ultimative mål. En af de vigtigste typer af sådanne omkostninger - er materialeomkostninger. Deres planlægning - er processen med at sætte mål for hele organisationen og dens enkelte divisioner. Målene sat i form af produktionsproblemer og tilvejebringelse af midler til deres gennemførelse.

Materiale omkostninger er den største komponent i produktionsomkostningerne, er andelen af som ofte udgør 90% af det samlede beløb for omkostninger. Den laveste andel af disse udgifter er markeret kun i udvindingsindustrien. Materiale omkostninger er meget heterogen. De omfatter udgifter til materialer og forsyninger (bortset retur affald). Disse omkostninger omfatter betaling af kurtage og formidler tjenesteydelser, provisioner. Alle råvarer og omkostningerne er inkluderet i prisen for moms.

Materiale omkostninger omfatter udgifter til:

- indkøbte materialer og råstoffer;

- de tjenester og arbejde udført af tredjemand eller de strukturelle underopdelinger af firmaet;

- halvfabrikata af forskellige komponenter, som kræver yderligere behandling (købt halvfabrikata til også at omfatte råvarer, som har været nogle af de procestrin, men ikke færdige produkter);

- naturlige mineralske råstoffer og ressourcer de fradrag foretaget på udforskning og udgifterne til oprydning arbejde;

- Erhvervelse af brændstof, der anvendes i produktionsprocessen, og til industrielle og energimæssige behov i virksomheden;

- tab af velstand (i henhold til de normer for naturlige tab).

I produktionen af alle materialer og råstoffer frigives kun i overensstemmelse med fastlagte regler om virksomhedens udgifter. Månedligt på grundlag af produktionen programmer og standarder for hvert produkt og butikken (enhed) beregnes som behovet for råstoffer. Dette beløb kan variere med ændringer i betingelserne for produktion.

I virksomheder alene for direkte materialeomkostninger, herunder omkostninger til materialer og råstoffer (de er en del af produktet, så omkostningerne er direkte relateret til visse færdigprodukter). Størrelsen af disse omkostninger er ikke altid beregnet ved at gange de fysiske indikatorer, der anvendes i produktionen. I nogle tilfælde er disse tal er for høje. Sådanne materialer omtales som hjælpemiddel. Disse omkostninger vedrører virksomheden til indirekte materialeomkostninger, der omfatter faste omkostninger. Enhver virksomhed på grundlag af dens særlige karakter, alene bestemmer, hvilke materialer er grundlæggende og som er, at datterselskabet.

Materialeomkostninger styres af fire grundlæggende metoder: Dokumentation (udstedt særskilte dokumenter) og partiet skæring (distribution af materialer og råvarer til regnskabsmæssig kort - skære arket), partionnogo kontrol og regnskab (Batching og råvarer i homogene teknologiske parametre), lager (status over rester materialer og råmaterialer).

I nogle brancher, distribution af materialer og råvarer af typer af kommercielle produkter udføres ved direkte. I nogle sektorer de vedrører varegrupper, så de er klassificeret ved hjælp af indirekte regulerende eller-koefficient metode. Væsentlige omkostninger anslås henholdsvis de særlige vilkår for den økonomiske aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.