Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder ossetiske tærter

Ossetiske beboere har i mange årtusinder til at bage traditionelle kager med forskellige fyld. Denne parabol er kogt til bryllupper, fester, begravelser, og i almindelige hverdage. I alle tilfælde (med undtagelse af sorg), i henhold til traditionen, bordet serveres normalt tre tærter. Dette tal repræsenterer himlen, solen og jorden. Ifølge en anden version - fortid, nutid og fremtid. Derfor ved begravelsen normalt serveret et lige antal retter - en egenskab af sorg - som kun udgør fortiden og fremtiden. På den store ferie fest kan ses et par store plader, der også sat tre pie. Før den første skål, er bøn sagt, kager lavet til at skubbe, at du kan se nummeret.

Så skete det, at enhver mor lærer sin datter at lave mad ossetiske tærte, deler hemmeligheder. Videre fra generation til generation, denne form for symbol på de ossetiske mennesker. En metode til at tilberede måltider i lang tid holdt hemmelig. Selv de mest sofistikerede smagsdommere kunne ikke løse opskriften.

I denne artikel vil vi diskutere, hvordan man forbereder ossetiske tærter. Vi viser dig også, hvordan man bedst at bruge fyldet da de er korrekt kaldes, hvilke produkter der er bedst at kombinere mv Selvfølgelig vil det være meget lettere at købe ossetiske tærter. Men lære at lave mad denne parabol selv, vil du ikke kun udvide din kulinariske horisont, men også at stifte bekendtskab med kulturen i denne vidunderlige nation.

Formen af kagerne er normalt runde. For religiøse helligdage er undertiden bagt trekantet form med ost påfyldning - artadzyhonta. Navnet lyder måske tærte på forskellige måder, afhængig af fyldet:

- Ualibah, habizdzhyn, h (b) iri, - med ost;

- Kartofdzhyn - med kartofler og ost;

- Tsaharadzhyn - fyldning af finthakkede blade af roer og ost;

- Kabuskadzhyn - med kål og ost;

- Fyddzhyn - med kød (hovedsagelig oksekød) kød;

- Davondzhyn - fyldning af finthakkede blade af ramsløg og ost;

- Nashdzhyn - med græskar og ost (og nogle gange uden);

- X (b) adurdzhyn - med bønner.

Men i forskellige regioner i Ossetien titel og topfraktioner kan lyde forskelligt.

bagningen kræver visse færdigheder og fingerfærdighed, men generelt en enkel sag. Traditionelt Ossetien er engageret kun kvinder. For mænd, blev dette arbejde betragtes som en ydmygelse. Korrekt kogt betragtes tærter med et tyndt lag af dej og hjertelig, saftig, men ikke stikker ud fyldet. Tykke kager med en hård prøve - et tegn på manglende erfaring værtinde.

Særlige kendetegn af hvordan man forbereder ossetiske tærter i et bestemt område Ossetien, nej. Ikke desto mindre er enhver kvinde bidrager til tilberedningen sin egen "smag", der gør det anderledes end andre.

Nedenfor præsenterer vi en af de opskrifter, hvordan man laver ossetiske tærter.

For at ælte dejen, vi har brug for en teskefuld tørgær, den samme mængde hvedemel, en teskefuld sukker. Alt dette mix i et glas eller krus og tilsæt varmt vand. Tanken skal fyldes med omkring 70-80%. Lad i 20-25 minutter, indtil skummet stiger. Mellemtiden forbereder en stor skål direkte på prøve og "aryng" - trug med en flad bund, som danner kager. Det er ønskeligt at fremstille i forvejen og påfyldning.

Mel ved udhældning i koppen, tilsæt svamp, salt, varmt vand eller mælk. Til allersidst tilføje en skefuld af vegetabilsk olie. Vi giver dejen "hvile" et par timer.

Hvis du tilberede en tærte med ost påfyldning, så tag til at forberede traditionelle ossetiske ost (det kan erstattes af enhver anden form for feta), slibe, tilsæt salt, hvis det er nødvendigt, og del den i tre lige store portioner.

At vide, hvordan at lave mad ossetiske tærter på den traditionelle måde, kan du eksperimentere med fyldninger og opfinde deres egne eksklusive opskrifter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.