SkønhedHudpleje

Strækmærker på hofter og et par måder at forhindre deres forekomst

Årsagerne til forekomsten af strækmærker - uskøn ar dannet af bindevæv og holdt i deres blodkar efter visse frakturer i huden, er en række faktorer, herunder graviditet, genetisk disposition, problemer og lidelser i den hormonale baggrund og hastighed dial og vægt relief. Oftest ses strækning på indersiden af låret, på brystet, maven, balder og lænd.

Ar, der optrådte for nylig, er normalt mættet rød-lilla nuance, men i sidste ende bliver hvide, en manglende evne til at ændre selv med aktiv garvning under solen. Sådanne udvidelser vil blive fjernet fra kroppen kun kirurgisk indgreb, mens de friske ar, er der visse kosmetiske procedurer og medicin, der hjælper lidt til at udglatte huden på skadestedet og til at give det en mere naturlig farve. Men ikke at tænke på, hvordan man kan fjerne strækmærker på lårene, er det nødvendigt at tage sig af, at dette problem ikke engang opstår, det er - at gøre forebyggelse.

Den moderne kosmetiske industri byder på en masse værktøjer, der kan håndtere strækmærker på huden eller forhindre deres forekomst. Til disse formål er tilgængelige cremer og geler, lotioner og salver, samt mange andre stoffer. En af de mest effektive er cremen med indholdet af collagen, vitamin E og naturlige ingredienser såsom naturlig citron og pebermynteolie, olie af palisander ekstrakt, hvedekim og gulerod. Held fjernet ved strækning ved hofterne og andre dele af kroppen kosmetiske midler, som omfatter olivenolie eller mandelolie. Til forebyggelse kan vælges blandt en lang række moisturizers, næringsstoffer og helbredelse med elastin, silicone, collagen og hyaluronsyre - alle stoffer fremme fastholdelsen af fugt ved det angrebne område, som tilvejebringer elasticitet og relativt sundt udseende hud.

Der er nogle procedurer, hvorefter professionelle kosmetologer vil hjælpe til at fjerne arrene på hans bryst og mave, grimme strækmærker på lår og bagdel. Sådan behandling meget behageligt, da passerer under anvendelse aromaterapi teknikker, massage og kropsindpakninger, der tages rent naturlige ingredienser - olier og ekstrakter tinkturer. Især effektive kropsindpakninger, som kan tages ikke kun i dyre saloner, men også i komfort i dit hjem, du bare nødt til at få de nødvendige elementer: alger, urter og olier (vegetabilske og essentielle). Efter flere behandlinger huden glattet og de områder beskadiget af tårer og ar af bindevæv, som forvandlet til strækmærker på lår, lænd, balder, bryst og mavesmerter, få farve så tæt som muligt på naturlig. Effekten opnås meget hurtigt, men for at opnå det resultat var sikret og lagret, er det nødvendigt at gentage proceduren flere gange, kombinere dem med en massage, og hvis det er muligt, selv med et besøg på SPA-center, thalasso og kurbad-aktiviteter.

Lodrette strækmærker på hofter opstår ofte fra det faktum, at kroppen ikke får nok mad, eller at maden er forkert. Derfor kan en vigtig del af behandlingen mod disse ar være en kost, men det er ikke nødvendigt at danne deres egen - det er bedst at konsultere en læge, der vil vurdere sundhedstilstand, hudens elasticitet, og vil anbefale ethvert stof mangler i kosten (normalt zink og kobber, til tider - vitaminer gruppe B, samt nogle mineralkomponenter).

Hvis ingen af disse midler ikke havde nogen signifikant effekt på strækmærker, kan du prøve en radikal løsning - kirurgi, mesotherapy, laserkirurgi og behandling med ultralyd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.