SkønhedHudpleje

Fløde "Wit" for hårfjerning slippe af uønskede hår og giver en glat hud

På grund af hastig udvikling teknologier i det arsenal af den moderne kvinde har alle mulige værktøjer til hårfjerning. Mange af dem bringe en masse smerte og har en kortvarig effekt. Fjernelse af overskydende hår ved hjælp fløde - den mest almindelige metode til hårfjerning, smertefri og behagelig. Den nuværende kosmetiske industri byder på en masse forskellige skum og cremer til hårfjerning. De adskiller sig i anvendelsesområde, graden af indflydelse i sammensætningen og tilgængelige flavored og fugtgivende tilsætningsstoffer. Hofte og lår kan udsættes for en mere intens effekt. Midler til bikini-området, under armene og ansigtet mere tilgivende, bløde og søde, de indeholder flere komponenter til befugtning.

Fløde "Wit": til hårfjerning - den bedste måde!

Fløde "Veet" - det er alt hvad der er nødvendigt for en kvinde for at slippe af med overskydende, uønskede hår hurtigt og effektivt! Fløde "Vit" virker på håret, skæring, og opløse den. Det forsinker væksten og fjerner hårene, hvilket sker efter barbering. Creme til hårfjerning "Wit" er beriget med kosmetiske ingredienser, specielt udvalgt til at passe til forskellige hudtyper.

Enkel betjening

Hvordan virker cremen "Vit" til hårfjerning? Det er nødvendigt at fordele cremen jævnt over områder med unødvendige vegetation, vent lidt, skrabe massen. Formel creme skabt på grundlag af calcium tiolglikolyata gør det muligt at påvirke ikke kun på hårene, der er på overfladen, men også trænge ind i strukturen. Dette giver dig mulighed for nemt at adskille hårene, betyder hårfjerning creme proces ikke forårsage særlige ubehag, kræver ikke tidskrævende.

forholdsregler

Det anbefales ikke at anvende cremen "Vit" for hårfjerning på ar, modermærker, akne, irriteret, beskadiget eller har en hudreaktion til sol stråler. Creme bør ikke anvendes før 72 timer efter barbering og før de har bivirkninger til hårfjerning cremer. Før brug, bør du konsultere din læge og lave en test for følsomhed ved at anvende cremen til et lille område af huden, hvor du vil fjerne hår, skal du sørge for at følge instruktionerne. Hvis der efter 24 timer var der ingen negative reaktioner creme "Vit" kan bruges til hårfjerning.

Uønsket hår i ansigtet

Dette er et stort problem for kvinder. Og hvis valget betyder for ben og andre problemområder særlige ikke fungerer, skal alle kosmetiske produkter til ansigtet være af højeste kvalitet. Creme til voksbehandling ansigt temmelig god fjerner uønsket hår, men der er nogle ulemper. Du er nødt til at være yderst forsigtig! Man skal huske, at visse formuleringer kan forårsage hud sundhed alvorlig skade. I sidste ende, vil resultatet ikke behage dig. Og endnu værre - vil der være irritation, udslæt eller forbrændinger. Før du anvender, omhyggeligt gennemgå sammensætningen og brugsanvisningen! Så med hjælp af hårfjerning creme vil finde sted uden komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.