HjemlighedKøkken

Afkalkning af kaffemaskinen: værktøjer, instruktioner

Kaffemaskine til at arbejde for længe, for det kræver omhyggelig vedligeholdelse. Han omfatter en række forskellige procedurer, der skal forbedre den måde, hvorpå apparatet. En af dem - afkalkning kaffemaskine, så du kan slippe af med udskud.

Almindeligt vand undtagen destilleret, bliver det årsag til hård skorpe af salt på væggene i indretningen. Saltkagen var negativt påvirker driften af anordningen og påvirke smagen af drikken. Jo mere skummet kommer ind i røret og dermed obstruerer kaffemaskinen. Hvis tiden udfører ikke afkalkning, i stedet for kaffe i koppen vil trænge ind i andre partikler.

Når rengøring er nødvendig?

Afkalkning af kaffemaskinen skal udføres regelmæssigt. Eksperter anbefaler dette gøres hver måned, især hvis du bruger hårdt vand. Hvis det er blødt, så proceduren kan udføres mindre hyppigt. I de nyeste maskiner har en tæller kopper kogt, det tyder på at det er nødvendigt for at udføre rengøring. Typisk kræver apparatet oprensning efter 200 portioner.

Grundene til, at du har brug for at rengøre, kan nævnes:

  • Kaffe er ikke længere den smag, aroma, bitterhed optrådte, et hvidt bundfald;
  • drikkevaretilberedningsmaskine varer langsommere;
  • kaffe hældes i en tynd strøm;
  • enheden er støjende.

Disse er de vigtigste grunde til, at den nødvendige gennemførelse af afkalkning. Efter denne operation indretningen er genoprettet.

Proceduren udføres?

Kaffemaskine "Delonghi" har sine egne midler til at fjerne kalk. Hvis du bruger det hele tiden, vil det ikke påvirke kvaliteten af arbejdet. For andre mærker også har deres egne midler, som effektivt rengør enheden. Det er ikke nødvendigt at blive udført med eddike.

rengøring muligheder

Fremgangsmåde til behandlingsindretninger bestemmes af mængden af slam inde samt egenskaberne af enheden. For eksempel behandling geyser, drop, kan filtreringsmaskiner udføres med almindeligt vand. Hvis afkalkning udføre regelmæssigt, vil vægten ikke være.

Når enheden ikke er blevet renset i lang tid, skal du købe et specielt værktøj til afkalkning kaffemaskiner. Nu er de ved at blive solgt en masse, og hver af dem har en effektiv indsats. Du kan købe dem i specialbutikker og supermarkeder. De forhandles i form af væsker og tabletter.

Anvendelsen af citronsyre

Afkalkning maker udført under anvendelse af citronsyre. Dette kræver en pakke produkt, som skal opløses i varmt vand (4 cirkler) og derefter tilsat til en kold (4 prikker). Væsken hældes i kaffemaskinen, men først skal du rense filteret. Anordningen skal være aktiveret og vente, indtil fjernelsen af væsken til det halve. Så enheden bør overlades i 20 minutter.

Så kaffemaskinen tændes igen for den resterende væske. Anordningen bør skylles og springe gennem 8 glas vand. Dette er afkalkning maker citronsyre.

Brugen af særlige midler

Eksperter anbefaler ikke at bruge citronsyre, er det bedre at bruge specialværktøj. Kaffemaskine "Delonghi" kan rengøres med følgende instruktioner:

  • reservoiret det varme vand hældes, og midler;
  • omfatter maskinen, indtil der er spildt al væsken;
  • bør gøre 3 kopper kaffe, men det behøver ikke at drikke.

Ved tilstedeværelse af et stort antal skalering procedure udføres igen, og hvis ikke, vil det være nok en gang.

tabletter

Der er særlige tabletter til afkalkning kaffemaskiner, gør det muligt at udføre behandling af høj kvalitet. De fremstilles populære producenter KAFFE enheder. Hvis du vælger det rigtige værktøj til din enhed, vil det passe perfekt. Også solgt generiske piller.

Efter proceduren, skal maskinen skylles godt, slippe af med vand, fordi de kan forblive skadelige komponenter til mennesker. Hvis tabletterne er NSF certificeret, kan de bruges med forskellige metaller. de er også helt sikker.

Hvor ofte at rengøre?

Enheden har sensorer til at detektere forureningen fra det hydrauliske system. Enheden opererer på grundlag af de parametre, der blev sat, når du først begynder. Hvis intet er blevet ændret, er fabriksindstillingerne indstillet. Manualen indeholder oplysninger om installation af vandets hårdhedsgrad. Dette påvirker antallet af passerede vand rapport.

Hvis vandet er hårdt, vil instrumentet give signal om behovet for rengøring. Nogle enheder har forskellige installationsmuligheder stivhed, men det transporterende princippet er det samme. Derfor er det bedre at rense cirka en gang hver 1-2 måneder.

Hvis du ikke kræver afkalkning?

I nogle enheder er afkalkning kaffemaskiner ikke gennemføres på grund af det faktum, at enheden ikke signalere dette. Typisk er det refererer til den teknik, hvor der er et vandfilter.

Det viser sig, at menuen indstillet program "installeret et vandfilter", og derfor den funktion at fjerne udskud vil ikke fungere. Da påmindelse tjeneste ikke virker, er det nødvendigt at gøre rengøringen selv og regelmæssigt.

Stuck afkalkning program

Nogle gange sker det, at kaffemaskinen fungerer på samme tilstand og deaktiverer den. Derefter enheden skal afbrydes fra stikkontakten. Tænd derefter for enheden og start igen. Typisk er denne defekt korrigeres. Når replay hænger brug for professionel hjælp, at kun føreren kan udføre.

Nogle gange er du nødt til at slukke for apparatet i et stykke tid, så lad ham bare stå op. Derefter kan oprensning udføres, vask og madlavning drik. Det er kun nødvendigt at bruge egnede midler til at forebygge skader på maskinen.

Hvad er forbudt?

Når afkalkning ikke kan hælde vand i tragten, hvis enheden ikke kræver det. Det er forbudt at fjerne bakken, madlavning enhed, drypbakken under programmet.

Ved fjernelse af skalaen kan ikke slukke enheden, bortset fra de tilfælde, hvor denne funktion er angivet af producenten. Hvis du udføre proceduren korrekt, vil kaffemaskinen efter rengøring køre problemfrit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.