HjemlighedKøkken

Køkken på balkonen (se foto). Hvordan laver køkkenet på altanen?

Ejerne af små lejligheder altid haft problemer med tilstedeværelsen af brugbar plads. Planlægning tillader ikke at eksperimentere med omstruktureringen, men næsten altid en balkon eller loggia stå plads til opbevaring af gamle ting. Nogle ejere af deres eget hjem beslutter kompetent tackle spørgsmålet om sanering, møbleret køkken på balkonen. Dette kan øge størrelsen af nytteareal, der gælder især i det tilfælde, hvor balkonen støder op til køkkenet. Hvis korrekt udlagt areal, vil det gøre det muligt at opfylde drømmen om husmødre, som er spisestue og køkken i en lejlighed til rådighed.

dokumentarfilm tilladelse

Hvis du vil slå sig på altanen i køkkenet, er det nødvendigt at udføre disse værker oprindeligt aftalt med tjenesteydelser af BTO. Ellers når du laver et salg eller arv af værterne kan have nogle problemer. Som straf fortaler straffende sanktioner for ulovlige ændringer eller regerende, at lejligheden er blevet returneret til sin tidligere form.

Må ikke antage, at resolutionen ville være for dyrt. Hvis den ikke er opnået, vil en anden for reparationer være dyrere. Når afregning et køkken på balkonen, ejerne nødt til at tage hensyn til visse standarder og begrænsninger, der udelukker sammenbruddet af altanen og nødsituationer i hele huset. Eksperter anbefaler at udlevere dokumenter BTO, kontrollere sikkerheden af Moe, osv bør aftales med ZhEKom dokumenter, så kan du begynde at reparere.

Den første måde at transportere mad til altan

Køkken på altanen kan uudviklet på to måder, den første er mere vanskeligt og dyrt i spørgsmålet om registrering af dokumenter, mens sidstnævnte lettere. Den første mulighed er den ruder, hvis disse værker endnu ikke var blevet foretaget. I nærværelse af kold loggiaer ruder skal erstattes af varm. Du kan bruge plastvinduer eller dekorative design vinduer. Døren og vinduet skal fjernes, efter at du kan starte opvarmning. Den resterende del af væggen kan udstedes under bardisk eller arbejdsflade.

Den anden metode til sanering

Hvis du har brug for et køkken på balkonen, i det andet tilfælde er det nødvendigt at gentage de første tre af de ovennævnte punkter, og efter nedrivning af muren, som var placeret under vinduerne. Dette vil øge åbningen, går fra balkonen i køkkenet. Så får du mere plads og lys, men problemer med reparationen vil være meget større.

Hvad kan og ikke kan

Når køkkenet er på balkonen, et foto, som du kan se i artiklen, den sidste af disse dele af lejligheden og altanen er. Dette gælder også, selvom ved design, han blev en del af køkkenet. I denne henseende, ejerne nødt til at overholde visse begrænsninger med hensyn til forbud mod installation af indenlandske kommunikation. Nogle gange er det nødvendigt at opnå en særlig tilladelse. Hvis du følge sikkerhedsinstruktionerne, er altanen forbudt at bære et gaskomfur. Køkken på altanen, kan et foto, der viser den vellykkede designløsninger suppleres kloakrør. I dette tilfælde kan der være nogle vanskeligheder, selv på første sal, som tillod udførelse af tekniske systemer. I nogle tilfælde tilladt at installere vasken, hvis udstyret med en pumpe. I udledningen af hætten til altanen er vigtigt at huske, at det skal være udstyret med specielle ventiler.

Med installationen af elektriske apparater og el er også ikke enkel. elkomfur operation kan kun udføres, når hænderne har tilladelse fra de relevante tjenester. Selv for lamperne i denne del af rummet er nødvendigt at give fugtbarriere. Køkken på altanen i lejligheden-studie inkluderer muligvis ikke radiatorer.

Oprettelse komfort

For at skabe et nyt køkken optimalt klima, til teknologi tip gør isolering uden brug af radiatorer. I dette tilfælde er det bedst at erstatte traditionelt glas to-kammer dobbeltruder PVC med et indre hulrum. Vinduer skal placeres hver for sig, hver i sin celle. anbefales Deres antal for at minimere, da det vil give mere varme. Isoleret nødvendigt ikke kun væggene, men det gulv og loft.

Det er mere logisk at anvende den kombinerede flerlags isolering, hvilket tyder tilstedeværelsen af et polyurethanskum, krydsfiner paneler og pyntelister.

Hvis det er muligt, bør køkkenet på altanen eller altaner isoleres udefra, kan du bruge glasuld, som er beklædt clapboard eller sidespor. Paulus ofte isoleret med den samme teknologi, der blev brugt i tilfælde af væggene, men det er mere praktisk at bruge gulvvarme, som er i stand til at erstatte en radiator. Bruge et rørsystem er ikke nødvendig, da det ikke er egnet til loggia. Det er bedst at købe strøm film muligheder. Sådan isolering kan anbringes under linoleum eller anden gulvbelægning at være i det indre af de vigtigste retter.

Stigningen i balkonen rummet

Hvis du rejser spørgsmålet om, hvordan man kan gøre køkkenet på altanen, er det muligt yderligere at forøge afstanden. Dette kan opnås ved fjernelse af det forreste vindue. Perimeteren metalramme skal styrkes, der skal fungere på kanten af jorden ved 30 centimeter. Glaseret balkon område, så vil være i stand til at gøre bredere, hvilket er særligt vigtigt for de tre-meter og seks meter loggia.

isolering adfærd

Køkken har skal desuden isoleret på balkonen i lejligheden. Hvis balkonen gelænder lavet af metal, vil det tage mere indsats og omkostninger end en mursten hegn. Ved udførelsen af isolering brug kun letvægtsmaterialer for at undgå unødig belastning på konstruktionen. Vi må ikke glemme, at for hele massen af efterbehandling materialer vil tilføje vægt møbler og apparater. Det er vigtigt at befri området af hullerne og huller, ved hjælp af montage skum.

For at forhindre forekomst af skimmel og meldug, at samlinger og overflader behandles med en antiseptisk opløsning. Køkken på balkonen (3 sq. M) bør suppleres med damp isolerende materiale, der er anbragt mellem opvarmningsaggregatet og vægge. Når der anvendes mineraluld eller polystyren som isolering bør fastsættes baner fælles til fælles. Yderligere isolering kan tilvejebringes ved opskummet polyethylen folie, hvis tykkelse når 5 mm.

Det skal blive spredt ud over isoleringen, og de resulterende metal samling er limet lukket. En lignende ordning bør isolere loftet og toppen af kassen styrke bjælker eller metalprofiler. Som forberedelse til efterbehandling drywall kan virke eller krydsfiner.

Overførsel af kommunikation

Efter opnåelse af korrekte tilladelser engineering systemet kan flyttes og placeres langs de eksisterende vægge. I praksis kræver ekstra kapacitet kloak rørskåle til rummet renere installation. Men føreren skal give en vis skævhed, som vil være nok for grovhed væskestrøm i kloaksystemet. For at bringe det varmt eller koldt vand, brug metalrør. Hvis du har tilladelse til at tilslutte gaskomfur, derefter udføre disse værker, kan du bruge den fleksible slange. For at forbinde elektriske ledninger, skal du bruge hjælp fra en specialist, da alle i denne sag skal være så sikker.

Anbefalinger for overførsel af møbler og dekoration

Det er bedre, at det indvendige rum i indførelsen af køkkenet ikke adskilte sig fra jorden. Det er bedre at bruge en praktisk og vaskbare indvendige materialer fremstillet af plast eller keramiske fliser. Ved indretning af indvendige rum bør overvejes at byrderne på gulvet ikke er tilladt, så her er det muligt at lave kun en lille skærebord og små garderobeskabe. Men hvis du ønsker at bygge inde i en spisestue gruppe, anbefales det at udskifte baren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.