HjemlighedKøkken

Den hyggelige hus og vægge i køkkenet tilføjede glæde!

Hvor ofte er vært for en masse opmærksomhed til design af deres hjem, helt glemmer køkkenet, overvejer det kun bryggers! Og i virkeligheden er det næsten er det rum, hvor familien tilbringer mest tid. For værtinde dette job, og et sted at hvile, når de er sammen med en kæreste drink te og chat. Et køkken ofte spiller rollen som spisestuen til hele familien.

Men selv at tænke grundigt over køkken interiør, godt arrangere møblerne i overensstemmelse med reglerne, fremhæver området, picking up gardiner og lamper, ejeren undertiden bemærker med beklagelse, at som om der manglede noget.

Og grunden er, at væggene i køkkenet forblev uden for opmærksomhed hos dem, der mente, gennem udformningen af dette rum. Det synes at være gjort meget: pokleit vaskbart tapet, flisebelagt plads ved vask og komfur, lofter, hvidkalkede. Og komfort, trods alt, nej.

Derfor er det nødvendigt at gøre det lige op ad væggene. Heldigvis designs køkken vægge er der et stort udvalg. Du kan for eksempel simulere murværk. For at gøre dette, væggene i køkkenet okleivayut særlige volumetrisk vaskbart tapet "under en mursten."

Du kan endda bruge natursten og sætte dem nogle små plot: vinklen i spisesalen eller en del af væggen omkring hoveddøren. Dette vil give rummet en unik charme, tilføje en romantisk touch af tilstedeværelsen i vinkælderen af det gamle slot af greverne.

Hvis ejerne foretrækker den traditionelle klassiske stil, kan ikke lide dikkedarer og dikkedarer, så overvejede spørgsmålet om, hvad de skal dække væggene i køkkenet, de ofte vælger de maling pastel varme toner. De lyse vægge visuelt udvide rummet, hvilket er ekstremt vigtigt for små lejligheder.

Udbredte som dekorative efterbehandling keramiske fliser. Hun lagt ud som separate dele af væggene, og fuldt draperet hele vægflade i rummet. Det ser meget elegant, hvis fliser og matches med et mønster repræsenterer en komplet panel eller simulerer marmor eller granit.

Ofte designere tilbyde at dekorere væggene i køkkenet mosaik af bat fliser. Ru kanter og stykker af forskellige størrelser giver væggen en sammensætning livlighed og originalitet.

Men den øverste flyvning af fancy design er afgjort malet væggene i køkkenet. Hvis værtinde kan lide stueplanter, er interesseret i deres dyrkning, er det hensigtsmæssigt at afsætte køkkenet "grønne zone", hvor at placere særlige understøtninger for planter til at etablere en stol, og skildre sommer landskab på væggen.

Velvalgte farver vil skabe en simulering af den charmerende hjørne af naturen, og naturen på væggen, som om at udvide rummet, tilføje en følelse af frihed, lethed og uendelighed.

Men det er muligt at bevæge sig væk fra realisme og drømme lidt. Nogen som abstrakte malerier, nogen - fancy billeder på væggene mærkelige fugle eller fabelagtige store blomster i den japanske stil. Dette er især relevant, hvis køkkenet har et opholdsområde med sofaer og gulv tæppe.

Men hvis ejerne ikke har talent for vægmaleri og give køkkenet en nontrivial design lyst til at spise, så kan vi bruge den version af "træ køkken." Især for at finde materiale til en væg dekoration i dag ikke gør en stor indsats - fit panel fra en gammel polerede møbler. Det kommer ud, at spørgsmålet om, hvad der til at dække væggene i køkkenet, i finansielle termer uden omkostninger for ejeren.

Det er også en af de mest interessante design løsning er at bruge til at dekorere væggene i applikationer, vinyl klistermærker, stencils. Original kig på væggen i køkkenet sædvanlige kasse fra under slik indsatte stykker af tapet. De kan også vedhæfte billeder barn, gøre køkkenet mere komfortabel og mere dyrere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.