ComputereUdstyr

Hvilket er bedre: laser eller inkjet MFP til hjemmet?

"Hvilket er bedre, en laser eller inkjet MFP'er?" - et problem, der bekymrer mange. Mnogounktsionalnye enheder blev først skabt i 1977, selskabet "Xerox". De er beregnet til udskrivning og kopiering af billeder. Til dato, skelner laser og inkjet MFP. De har alle deres fordele og ulemper. For at forstå, hvad der er bedre - laser eller inkjet MFP, skal du beskæftige sig med enheden af disse enheder. Hertil kommer, at meget afhænger af producenten.

Laserapparat MFP

Enhver multifunktions laser farve har en særlig spejl til hjemmet. Det får lys fra tromlen. Der er også en stor tromle, der snor papiret. Toner er installeret i nærheden, og med sin bistand billedet overføres direkte til siden. Til dette formål er der endvidere en særlig klemme til transmission. På bagsiden af den laserenhed varmelegeme, som bringer papiret til en bestemt temperatur. Det er nok til at brænde et hul og fastgøre tonerbilledet på arket.

Affald pulveret leveres PCR. Derudover er der en gummiskraber til afrensning af toner fra tromlen. Også i alle laser enheder installeret klinge, der beskytter papiret. Toner rum laser MFP summen af den magnetiske rulle, tætningen og tætner tragten. Samtidig er der et system, der overvåger den ensartede fordeling af toneren på papiret.

Hvordan er jet enheder?

Størstedelen af inkjet MFP'er har en lignende anordning. De omfatter printmotor, en levering af papir-system og en styreenhed. Også producenterne installere et styrekredsløb, som afviger i forskellige modeller. Motoren består af et hoved, som er beliggende i centrum af inkjet MFP'er. Der er også blækpatroner, der kommer i flere varianter. Næste sæt motoren, som er ansvarlig for rotation. Til den er tilsluttet et bælte til dette formål. I hvert fald i den trykte motor har en stabiliserende stang. Det er nødvendigt for nøjagtig udskrivning og er ansvarlig for de udsving, der opstår inde i hovedet.

papirindføring system består af en bakke og rulle. Derudover er der en separat motor til scroll ark. Direkte inde i inkjet MFP papiret passerer gennem valserne.

Kraftenheder ovennævnte indretninger er generelt standard. Tidligere brugte vi en pladskrævende transformere til dette formål. I dag har strømforsyninger ikke optager meget plads. en blækstråleprinter styresystemet er præsenteret i form af elektriske ledninger. Hun er ansvarlig for at afkode dataene. Derudover styresystemet gør det muligt at sende oplysninger til en personlig computer og ryg.

Nogle modeller af inkjet MFP'er installeret og parallelle porte. I andre tilfælde, erstattes de af en seriel enhed. Desuden kan producenterne installere porte Small Computer System. Blæk sprøjtning teknologi i MFP strengen er af to typer. Den første - en termisk boble system. Oftest kan findes i modellerne af mærker Canon og Hewlett Packard. Den anden type af sprøjtning kaldes piezoelektriske system. Den er baseret på arbejdet i den særlige pezokristalov. Teknologien er patenteret af Epson.

Fordelene ved laser-modeller

Den største fordel ved laser MFP er hurtig udskrivning. Hvis vi taler om store mængder af arbejde, det er simpelthen en uundværlig støtte. I den forbindelse er det overgår sruynye MFP er meget stærk. Men det er det første ark papir vil tage lang tid. Denne kendsgerning er relateret til behovet for at varme op tromle. En anden fordel ligger i enkelheden af indretningen. Behovet for at reparere det er yderst sjældent, og til at vedligeholde det er ret simpelt. I modsætning til inkjet MFP, er der ingen grund til at tænke over problemerne med blækket.

Hvad vi har i laser enhed?

Ulemper ved multifunktions laser farve for huset, selvfølgelig, også har. For det første er det stærkt hits lommen. Især forskellen kan ses, hvis den hente sin farvelaser MFP. Derudover er det tager en masse plads, og fastgør det til tabellen er vanskelig. En anden ulempe ligger i den patroner, laser MFP. Som med de enheder selv, de er dyre på markedet. På trods af deres store liv, nogle gange er det prisen på patroner stopper mange potentielle købere.

Pros inkjet modeller

Den største fordel ved inkjet MFP er deres billighed. De fleste modeller er tilgængelige for alle. Huset i disse enheder er meget kompakt. Alt dette gør det muligt at vedhæfte en inkjet MFP næsten på bordet. Plus, de er meget hurtigere end laserprint den første side. På baggrund af denne, hvis vi taler om et enkelt dokument, inkjet MFP straks føre.

Desuden er det muligt at levere kontinuerlig blæk forsyningssystem. Direkte patroner er meget billige. Af den måde, kan de genopfyldes helt uafhængigt uden problemer. Du kan udskrive på forskellige typer papir. Blæk således passer perfekt som en mat overflade, og glansen. En sidste fordel ved inkjet MFP er i udskriftskvaliteten. Det er simpelthen perfekt, og hvis vi taler om fotografierne, blækket i denne situation simpelthen uerstattelige.

Ulemper inkjetenheder

Lows i inkjet MFP'er, desværre, er også tilgængelige. Den første er udskrivningshastigheden. Hvis du nødt til at arbejde med et stort volumen, det er lang tid. Nogle modeller er tæt på hastigheden af laser MFP, men der er et problem. En anden ulempe ligger i opretholdelsen af disse enheder. Blæk er ofte tørre, og de er nødt til at ændre. I nogle tilfælde er det nødvendigt at udskifte en patron. For at løse dette problem, skal du med jævne mellemrum bruge inkjet MFP til opvarmning. Der vil altid blive forbrugt blæk.

Laser Hewlett Packard Model

"MFP, der er bedre til at vælge?" - et komplekst spørgsmål, men Hewlett Packard Company har længe etableret sig på den positive side, og det har meget at tilbyde. Laser modeller af dette mærke forskellig fra andre for dens pålidelighed. Det er muligt at arbejde med en række papirvægte. Den gennemsnitlige printhastighed på 25 sider i minuttet.

Desuden er mange modeller udstyret med fax. Operativsystem Printer (MFP) laser Hewlett Packard opretholder en bred vifte. Derudover kan det bemærkes den bekvemme grænseflade. I gennemsnit disse hukommelsesenheder er 128 MB. Generelt kan de betegnes som produktiv. Den mest populære model anses Hewlett Packard M1536dnf. Denne multifunktions laser feedback fra kunderne er god.

Hewlett Packard inkjet-produkter

Inkjet MFP Hewlett Packard Angiv udskrivning opløsning langt overlegne laser modeller. Det er muligt at udskrive på fotopapir, og glans. Addition, at en funktionalitet optimeret opløsning arbejde med en personlig computer. Papirformaterne kan overføres meget anderledes. Skal den anbefalede tæthed af arket er 75 g pr sq. m. Den gennemsnitlige udskrivningshastighed er på 4 sider i minuttet. Til gengæld det første ark klar inden for 24 s. Grænserne for udskriftsområdet er ganske omfattende. Du kan også vælge en stor farveskala.

Strømforbruget er lille og sparer. I drift inkjet MFP Hewlett Packard forbruger cirka 10 watt. Men kun 2 watt forbruges i inaktiv tilstand. Også i mange modeller, har producenterne etableret et system dvaletilstand. Når den er aktiveret inkjet MFP Hewlett Packard forbruger 0,9 watt. Fra funktioner kan skelne tilstedeværelsen af særlige kontakt billedsensorer. Generelt farvedybde er omkring 24 bits. Derudover er der indgangsfunktionen under scanning. Kopier hastighed er 4,5 ark i minuttet.

De forskellige laser MFP Canon?

Mange modeller har en god maksimal opløsning print. Denne indikator kom meget tæt på inkjet MFP Canon. Derudover kan det bemærkes, god kvalitet scanning af dokumenter. Formater og papirvægt tilladt varieret. Samtidig mulighed for at arbejde med fotopapir eller mat overflade, selvfølgelig, er ikke noget. Den gennemsnitlige printhastighed på 23 sider i minuttet.

Som en generel regel, Canon Laser MFP med fax. printmargener er ganske omfattende: fra toppen, bunden og siderne er lig med 5 mm. generelt tilfredsstillende ledelse. Mange modeller til dette formål er udstyret med en praktisk skærm. Delt hukommelse på de fleste modeller er på 256 MB. Operativsystemer understøtter en bred vifte. Canon multifunktions laser strømforbruget er dog ganske store. Under drift er apparatet forbruges ca. 500 watt. I standbytilstand den forbrugte elektriske strøm på niveau med 5,4 watt.

Alt dette rejser spørgsmål om effektiviteten af laser MFP. Især deres dimensioner temmelig imponerende. I gennemsnit Canon laser MFP model har en højde på 390 mm, længde - 440 mm dybde - 360 mm. I denne indretning vægten ville være lig med omkring 12 kg. Model Canon MF217W (Laser MFP) vil passe perfekt til hjemmet.

Canon inkjet-modeller

De fleste inkjet MFP Canon kan prale af en god optisk opløsning. Således er dråbestørrelsen 2 pl. trykpapir densitet tilladt fra 64 til 105 g pr sq. m. Desuden er der mulighed for at arbejde med fotopapir. I gennemsnit inkjet MFP Canon-modeller springer 10 sider i minuttet. Hvis vi taler om farveprint, denne mulighed falder til 6 sider i minuttet. Til gengæld udskrivningen tager en gennemsnitlig tid på 44 sekunder. Derudover kan du vælge muligheden for at udskrive uden kant. i almindelighed, grænsefladen er rart og mange nødt til at smage.

Du kan også fremhæve effektiviteten af en inkjet MFP. I en gennemsnitlig standbytilstand det forbruger kun 0,7 watt. Når du kopierer et Canon Inkjet MFP bruger kun 0,19 watt. Dimensioner på de fleste modeller er ganske kompakt. Den gennemsnitlige højde af anordningen er 300 mm, længde - 440 mm og dybde - kun 150 mm. I denne indretning en gennemsnitlig vægt på 5,5 kg. Den største efterspørgsel Canon MG4240. Denne MFP har kun positive reaktioner.

Opsummering

"Hvilket er bedre - laser eller inkjet MFP'er?" - et spørgsmål, som der ikke er noget enkelt svar. Men det er nødvendigt først at bestemme de krav, der vil blive lavet til enheden. Hvis man ser i form af udskriftskvalitet, lederne i denne henseende er inkjet MFP. For at arbejde med fotos, de er simpelthen uerstattelige.

Men til kontorer tydeligvis ikke virker, sådan klasse teknologi. Print dokumenter, der kræves for at blive gennemført hurtigt. I dette tilfælde bør de problemer med enheden ikke være. Ud fra dette perspektiv, at blive førende entydigt laser MFP. Når det er sagt, er spørgsmålet: "Hvad er bedst - laser eller inkjet MFP'er?" - bør overvejes i hvert enkelt tilfælde for sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.