HobbyHåndarbejde

Strikning pels. Lyse og smukke frakker og hatte - med deres egne hænder

pels strikning teknik blev opfundet af et canadisk modedesigner Paula Lishman. Hun er i midten af det forrige århundrede viste på catwalken, der forbindes med kaninpels, der erobrede hele verden. Strikning pels - enkel og original måde at skabe en varm, fluffy og lette ting. Som grundlag for produktion af pels garn bruges næsten enhver pels, perfekt kanin, mink, ræv, bæver og selv fåreskind, skønt denne pels tråd bliver uhøflig. Af Fur "garn" strikke alle - jakker, frakker, jakker, kjoler og nederdele, samt tæpper, huer, handsker, tasker og andre ting, der kan komme til at tænke på urolige kunsthåndværkere. Fur garn bruges til at skabe modeller af de førende designere i verden. Selvfølgelig er de eneste førsteklasses kvalitet pelse til eksklusive modeller. Men det hjem arbejde strikning pels stor tur ud af rester af skind og pels, der anvendes.

Paul Lishman deres produkter fra strikket pels snoet garn, så de får to-sidet, især varm og indbydende. Der er flere metoder til at opnå pels snoet garn. Derhjemme, til dette formål, passer til en normal spinderok med en spindel eller en husstand elektrisk boremaskine. Hele pladen med stærk kødsiden skæres i tynde strimler i alle længde. Fur flapper tidligere tværbundet i en enkelt bane, som overlapper tynde interlining eller strikket stof.

De skivede tynde tråde syet sammen og snoet til en kugle. Derefter måler 60-80 cm pelsstrimler er kanten klippet et fast bord, læder grundstrimler let fugtet med vand, og ved hjælp af en boremaskine drives ved lav hastighed, er pelsstrimlen snoet i spiralen, lidt strakt og faste clips. Derefter den næste del af båndet måles, og processen gentages. For eksempel i spiral krøller alle bold. Læder basen tørres, pelsen forsigtigt kæmmede og klar tråd er snoet til en kugle igen for yderligere Knits.

I en anden dobbeltsidet pels garn fremstillet ved anvendelse bomuldstråd-frame basis, på hvilken er viklet en strimmel af pels. At arbejde som en boremaskine eller en egnet konventionel spinderok (omend nødvendige færdigheder til at arbejde på det). Spidserne af de enkelte snoede garner allerede forbundet indsamlet lang tråd til strikning og er rullet det til en kugle.

Strikning hjemme er det meget muligt at bruge en ensidig og tråd. Det er meget lettere, og det opnåede produkt er ikke mindre attraktiv. Pels plade blot skæres i tynde strimler, som er let strakte, indbyrdes forbundne og curl til en kugle. Derefter, fra dette garn er strikket af ethvert middel, men den bedste fremgangsmåde strikning opnået på tykke pels eger konventionel ansigt og omvendt sløjfer.

Der er en anden måde at skabe en stor strikning pels bånd. Det er ikke så meget strikning som broderi på strikkede maske. Denne metode er meget enkel og original. I øjeblikket er det meget udbredt i produktionen af pels "stof" i Europa. Mønstret på produktet først strikke hæklet gitter af søjler med sc og luft sløjfer mellem dem. Når varen er klar om et gitter celle ukrudt ud pelsstrimler 5-6 mm i bredde. Det færdige produkt er fnug børste, udglatte fnug. En sådan fremgangsmåde er velegnet til tykkere grov pels, såsom fåreskind.

Endelig, for at skabe store produkter fra pelsstrimler kan være ved hjælp af fletning. Smalle pelsstrimler er samlet i en konventionel lærredsvævet stof, med hver strimmel passerer, derefter under, derefter over den nærliggende strimmel. Med denne metode til pels bånd ikke nødvendigvis forbindelse til en lang tråd. Desuden vil materialeforbrug være betydeligt mindre.

Måder at skabe fantastiske ting med pelskant eller udelukkende af strikket pels "garn" en masse. Det hele afhænger af fantasi af faglærte arbejdere, og den valgte model, samt tykkelsen og kvaliteten af pels. Strikning pels - det er en fantastisk form for håndarbejde, som du kan oprette dine egne eksklusive ting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.