Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon af Guds Moder Theodore hvad hjælper? Theodore mirakel-arbejde ikonet for den Guds Moder: bøn, akathist, foto, anmeldelser om de vidundere, historie ikonet

I dag i verden er der mange berømte ikoner, der er mirakuløs og hjælper folk i deres anmodninger og bønner. Disse omfatter Theodore Ikon af Guds Moder. Dette billede har en temmelig lang historie af mirakler, finde helbredelse. Troende henvise til det i mange sorger og problemer, at få trøst i deres bønner.

I denne artikel vil vi se på forskellige legender, der nævner ikonet for Vor Frue af St. Theodore, hvad der gør dette billede, før ham bede, samt historien om overtagelsen.

Legender om udseendet af ikonerne

Den første omtale af dette billede opstod i midten af det XIII århundrede. Det blev dog skrevet af Lukas. Der er flere legender om den sekundære fund af ikonet i Rusland, og de alle temmelig inkonsekvent. Men for første gang billedet blev fundet i et gammelt træ chasovenke nær byen Gorodets. Dette sted har været præget af nåde, og efter et stykke tid Theodore Gorodetsky kloster blev bygget her.

Den efterfølgende historie Theodore ikon af Guds Moder temmelig uklar. Det menes, at denne måde i 1239 Yaroslav Vsevolodovich velsignede sin søn Aleksandra Nevskogo ægteskab. Det kombinerer de ægteskabelige bånd til Polotsk prinsesse Brjachislav. Et tegn på denne handling er det andet billede, der har på ryggen Theodore Ikon af Gudsmoder, nemlig St. Martyr. Paraskeva, som stadig betegnes som fredag. Det anses for skytshelgen for den Polotsk prinsens hjem.

Uanset hvad det var, efter 1238, blev det plyndret og fuldstændig ødelagt, da landet var en invasion af Batu Khan, et kapel og mange andre bygninger. Det bare brændt. Alle troede, at ikonet var tabt. Men det varede ikke længe, og billedet blev afsløret igen. Og her er der flere legender om begivenheden.

Re-erhvervelse ikon

Den mest populære legende, som nævner Theodore Ikon af Guds Moder (billedet vist nedenfor), og dens generhvervelse er som følger. I byen Kostroma dukkede kriger, der gik gennem gaderne med dette billede. Den næste dag fandt hun Vasily Yaroslavovich, den yngre bror Aleksandra Nevskogo. Det skete på bredden af floden inddæmmet. Denne begivenhed fandt sted i 1263. Fundet billede identificeret Gorodets beboere. En kriger, der havde bragt hende - det var den store Martyr. Feodor Stratilat.

Den anden legende er på stedet af handling er kun forskellige, at det blev fundet i 1239 (et år efter tabet), og fandt hende æltning Basil, den daværende Prins af Kostroma. Billedet blev fundet på et træ i nærheden af floden, og derefter flyttet til templet. Ikon blev straks en respekteret og i stand til at udføre mirakler. I fremtiden mere end en bøn før ikonet for Vor Frue af Theodore reddede byen fra forskellige trængsler.

Undersøgelsen ikon og dens ikonografi

Det skal bemærkes, at med hensyn til oprindelsen af ikonet udføres nogen debat blandt eksperter. Nogle mener, at det var blevet malet på rækkefølgen af ikonet for Vladimir (men er uenige, for hvem), som den ikonografi af disse billeder er meget ens. Begge kan tilskrives den type "Affection", men Theodore mirakuløse ikon af Guds Moder har en række oprindelige funktioner.

For eksempel er der stadig den vigtigste træk ved denne type billeder - baby vender sig til sin mor og knus hendes hals, røre hans kind til hendes. Men i modsætning til Vladimir billede, lille Jesus sad på armen af mor. Dette billede er større end uløseligt forbundet med den type "Odigitria" ikonet. Næste stop babe afbildet på en sådan måde, at det ser ud som om, han tager et skridt. Og hænderne på mor og stoffet mafory afbildet på en sådan måde, at de danner en symbolsk bæger, der udelades fødderne af Kristus. Dette er en symbolsk billede af det fartøj, der hældes ned i Communion brød og vin under nadveren.

Lady lilla tøj, som i oldtiden var et symbol på kongemagten. Og senere i den kristne tradition, betydningen af farverne begyndte at behandle lidelser Kristus. Baby tøj symboliserer hans inkarnation. Cloak Kristi dækket med gyldne stråler assists. I oldtiden, guld farve er ikke kun symbolerne i den guddommelige, men også i farver af kapper indpakket kejsere ved begravelsen. Derfor dette stykke tøj har en dobbelt betydning.

Nude ben Kristus symboliserer mindet om hans lidelser. Generelt er hele billedet af Theodore Icon - det er ikke bare kærtegne Mor og Sønnen, men også deres farvel. Dette kan ses i de ikoner, der vedrører sorg og nedgravning af Kristus. Virgin på disse billeder har et trist ansigt.

Et karakteristisk træk ved Feodorovsky billede er også en kendsgerning, at hans ryg er et andet billede helgen, antagelig Paraskeva. Der er flere muligheder for udseendet af billedet. En af dem, blev billedet malet, da Alexander Nevsky gift, og hellig - det var protektor for brudens hjem. Ifølge den anden udgave af ikonet blev betragtet altertavler, som hun var i bunden, når akslen (som peger direkte til det). Disse ikoner blev udført én gang i Byzans.

Betydning ikoner

For det russiske folk værdi Theodore Icon er meget stort. På det tidspunkt, havde hun ikke engang reddet landet fra forskellige trængsler. For eksempel i 1272, Prince Vasili lavet af Kostroma til kampagne mod tatarer, der tager med ham billedet af Guds Moder. Ifølge vidner, udsender den lyse stråler, der brænder fjender. På grund af dette, og sejren blev vundet.

Mere berømte ikon er blevet efter Time af Troubles, når opstegne til tronen Mikhail Romanov. Det skete i 1613. Da billedet blev betragtet som den beskytter af den kongelige familie, med ham blev skrevet adskillige lister, har nogle overlevet til i dag. Det skal bemærkes, at troende stadig æret ikon af Guds Moder St. Theodore. Hvad gør det nemt for kristne, kan læses nedenfor.

Hvad gør et ikon

Ikke alene beskytter landet og bistår ikonet for den Guds Moder St. Theodore. Hvad gør billedet i det virkelige liv? Det anses protektor for kvinder, dem, der kommer til at blive gift eller bare planlægge, samt vordende mødre. Hvis i din familie der er nogle forskelle, og du ønsker at redde verden og finde den forsvundne forståelse, er det også nødvendigt at tage fat på billedet.

Bistand i vanskelige fødsel eller muligheden for at blive gravid for kvinder - det er oftest hjælper Theodore Ikon af Guds Moder. Bøn at blive gravid, er ganske enkel, er det nødvendigt at læse hver dag. Der henvises til Guds Moder nødt til ydmygt, med en ren sjæl og et stort ønske om at få et barn. Til dato er der mange tilfælde, hvor sådanne bønner virkelig hjulpet. Og i tillæg til dette, kvinder også sluppet af deres dårligdomme, som også har bidraget til en vellykket graviditet.

Bøn og akathist Theodore Ikon af Guds Moder. Hjælp i verdslige anliggender

Der henvises til Theodore ikon kan være i forskellige tilfælde (som beskrevet ovenfor). Oftere end kvinder gør. Der er flere bønner læst i forskellige sager. Selvfølgelig skal du slå til Guds Moder hver dag til dette formål kan købes et lille hjem billede. Men det er tilrådeligt at gå til det sted, hvor mirakel-arbejdende ikon for Vor Frue af St. Theodore. Bøn før dette billede vil være mere nyttigt, men dit hjerte skal være rene, og du virkelig nødt til at være villige til at ændre situationen for barnet eller din familie. Og være klar til disse ændringer.

Normalt at være i stand til at blive gravid behov for at læse næsten alle akathist Theodore Ikon af Guds Moder. Og efter og bøn. Det er tilrådeligt at tale om det med faderen, så han gav instruktion.

Mirakler er forbundet med ikonet

I historien om billedet af ikonet for Vor Frue af St. Theodore så jeg en masse mirakler. Den allerførste mirakel var at redde hende fra afbrænding af templet, da han ødelagde tatarisk-mongolske tropper, og så er det overraskende fund. Når ikonet blev overført til en brand i katedralen, hun var i 1260 reddede byen fra ødelæggelse af det samme mongolske, som på det tidspunkt angrebet Rusland. De stråler af lys fra billedet, tvang modstanderne til at flygte, og prinsen på et sted vindende beordret til at etablere et kryds, og senere stenen kapel. Siden ikonet for St. Theodore betragtes som den forsvarer af Det Russiske Land.

Også forekom mindre globale mirakler, men lige så vigtigt. Folk, der begyndte at gå på pilgrimsrejse til den mirakuløse ikon, begyndte at finde helbredende (især kvinder). Talrige familier, der længes efter at undfange et barn, pludselig i deres bønner modtaget denne mulighed. Kvinder, der har haft sygdommen og derfor også kunne ikke forestille sig et barn, genvundet og fødte. I alt dette hjalp de Theodore Ikon af Guds Moder. Hvad beder og for hvad det er rettet, er det nu klart.

Dag ære ikoner

Som det kan ses, det mirakuløse ikon af Mor Theodore hjælper i forskellige situationer, og alle betaler for hans bønner. En fest til ære for billedet udføres to gange om året. Første gang det sker syvogtyvende marts på den gregorianske kalender (eller den fjortende af marts til den gamle), og den anden gang - den niogtyvende august på den gregorianske kalender (den sekstende til den gamle).

I det første tilfælde - det er en hyldest til traditionen, mindet om, at der i 1613 blev afsluttet Smoot, og steg op til tronen zar Mikhail Fedorovich. Det skal bemærkes, at dette tal var fast kun i 1620, blev festivalen bestemt indlæg tidligere. Du skal også sige, at det fik en indikation af, hvad denne dag svarer til fest af bebudelsen, og fejres med stor pomp, selv i de dage af fasten. En anden udførelsesform timet til mirakuløse discovery ikoner.

Kirker og templer, som er indviet til ære for ikonet, såvel som steder, hvor du kan finde det opregner

Theodore Ikon af Gudsmoder, bønnen , som har stor magt, gamle og mirakuløse. I hele historien om dens eksistens med sine skriftlige mange lister (hvoraf de fleste blev oprettet efter opstigningen til tronen Mikhail Romanov), der blev placeret i en række forskellige kirker. Nogle af dem også kan være helliget i hendes ære. Overvej listen over templer.

  1. Theodore katedralen, som er beliggende i Theodore kloster i den antikke by Gorodets.
  2. Theodore Sovereign domkirke. Det blev bygget i Tsarskoje Selo og tilhørte den kongelige familie.
  3. Theodore Katedralen i St. Petersborg. Det blev bygget for 300-året for Romanov dynastiet. Byggeriet blev afsluttet i 1913. Også i år blev de kapeller indviet ham.
  4. Theodore kirke i Yaroslavl. Har en lang historie, blev bygget tilbage i 1680.

Nu skal det bemærkes, hvor kirker og katedraler du kan finde ikonet. Det vigtigste er det mirakuløse billede af byen Kostroma, i katedralen i den Helligtrekonger. Det er dette ikon i mere end otte århundreder, det var hende, der hjalp Aleksandru Nevskomu, og derefter var protektor og beskytter af den kongelige Romanov familien. Liste med dette billede, der er berømmet, er i Tsarskoje Selo i Pushkin. Det skrev til zar Nikolaj II til ære for den femtende år af hans regeringstid.

I dag er listen over Theodore Icon er i Kashinsky Klobukova kloster, som er beliggende i Tver. Han har en ganske lang historie, og for en tid var i ruiner. I 1994 blev det restaureret, og i 2004 Theodore Icon blev bragt til klosteret, helliget, så listen med hende, som blev skrevet specielt til klosteret. Sidste der og venstre.

Desuden kan billedet findes i andre kirker, for eksempel i kirken St. Nicholas i Klennikah i kirken af profeten Elias, i Obydensky bane, i en lille katedral af Don Guds Moder i Moskva.

Anmeldelser af troende på dette ikon

I dag, takket være medierne og World Wide Web, kan du lære om forskellige arrangementer er meget hurtigere og mere fuldstændigt. Især folk forlader taknemmelighed og positiv feedback, hvis der er noget godt, noget, der ikke længere kunne ske. For eksempel kan du lære om de mirakuløse helbredelser, der er sket på grund af Theodore ikon af Guds Moder. Så mange pilgrimme, der specielt kom til Kostroma, at tilbede og bede til billedet efter et stykke tid blev rask. Mange kvinder er i stand til at have en længe ventet barn eller sikkert leveret.

Miraklet arbejdende ikon af Vor Frue af St. Theodore, anmeldelser om hvilke man kan sige, at den lækre, ofte gør en pilgrimsrejse til de byer i Rusland og ikke kun. På dette tidspunkt, mange syge kommer til at tilbede hende, især hvis de ikke har mulighed for at gå til Kostroma.

For eksempel var der en fantastisk begivenhed i Moskva, når ikonet var der. For hende om hjælp kom til parret, der ventede på en fjerde barn. Tidligere tre gange en kvinde har haft en vanskelig fødsel, denne gang de var bekymrede det ville være det samme. Men alt gik overraskende nemt.

Og mange af disse tilfælde.

konklusion

Så nu ved du, som et ikon af Guds Moder blev skrevet af Theodore, hvad hjælper det til dem, der lider, hvordan man håndterer det. Det er klart, at dine ønsker og bønner vil gå i opfyldelse, hvis dit hjerte er rent og åbent for Gud for hans nåde. Sørg for at bede hver dag, jeg oprigtigt ønske opfyldelse drøm. Så Theodore Ikon af Guds Moder (som hjælper billedet - er skrevet ovenfor) og bøn til at bringe sine resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.